RTE: - Fenerbahçe kafiyesine yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyorum. Silahın olduğu yerde spor bitmiş vandallık gelmiştir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRTE: - Fenerbahçe kafiyesine yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyorum. Silahın olduğu yerde spor bitmiş vandallık gelmiştir.# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
Gizlilik kararı alınmış şike davasında olduğu gibi gerçekler asla gizli kalmaz. Kimden neyi saklıyorsunuz yoksa.... NeyseEn son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 08.04.2015, 14:22.
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRTE: - Fenerbahçe kafiyesine yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyorum. Silahın olduğu yerde spor bitmiş vandallık gelmiştir.
Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.
Yorum
-
İlk olarak Ceyhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞunlara oy vermeyin verdirtmeyin
Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Trabzonum,bu seçimim tamamen boykot etmelidir.Bu erdemi gösteremezsek,daha çok rezillikler yaşayacağız.
Zor mu yahu,yıllarca sana hizmet etmemiş,kişisel menfaatlerinin ve parti liderlerinin kuklası ezik milletvekillerini Ankara'ya göndermemek çok mu zor !Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArsayı satın alıp üzerine büyükçe bir kenef yaptırıp adınıda şikebahçe kenefi koyalım gelen geçen ....
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!
İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesuikastı araştıranlar buralarıda okunuyor haberiniz olsun.# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesuikastı araştıranlar buralarıda okunuyor haberiniz olsun.
İstediklerini vermiyoruz ,vermeyeceğiz!
(okuyanlara selamlar)Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum