Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayırlı Cumalar.

Etrafımdaki şikebahçeliler o iş kapandı diyorlar

Bekleyin dedim, er geç o kupa gelecek dedim.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzon halkı olarak bence cok basiretli dirayetli karakterli bi toplum değiliz zaten

Yazık şehre bence hele hele yazık trabzonspora o şehre yakışmıyor

Yorum

• İtirafa gerek yok.Akli başında olan biliyor zaten gerçekleri. Kimi ne mal olduğunu gayet iyi biliyoruz...
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Bir zamanlar selahattin duman denen adamın sabah gazetesindeki saçma yazısına şehir olarak tepki veren Trabzon, asil tepkiyi vermesi gereken yerde susmaya ve desteklemeye devam etsin. Yeni Trabzon'a bu omurga çok yakışıyor...
          En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 27.03.2015, 13:43.
          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hayır, bence çok gerçekçi

Ağustos ayında böyle bir beklentim var yine

UEFA'dan men bekliyorum, umarım her yıl men gelir de tff bunları düşürerek rahatlatır
            8jk bu sezon ceza almadan oynadığı zaman nerdeydik? 8jk avrupaya gittiğine göre şikebahçe de avrupaya gider.

İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            burada http://www.kuzeyekspres.com.tr/news_detail.php?id=46684 ki acikamanin video görüntülerini ortaya cikaracak biri yok mu ? ariyorum bulamiyorum. kesin SANSÜRLENDI.

acil bunu bulup her yere yaymamiz lazim

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, şike sürecinde Cumhurbaşkanı RecepTayyip Erdoğan’ın Fenerbahçe’yi koruduğunu itiraf etti.
            Metiner yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe taraftarlarının bize borcu var. Sayın Cumhurbaşkanı’mız olmasaydı Fenerbahçe şikeden dolayı şimdi kümeye düşmüştü” ifadelerini kullandı.
            Tüm bunlar olurken içimizde hala akp denen kupamızı gasp eden partiye oy verenler varya ben ona yanıyorum.

7 haziranda ülkedeki tüm Trabzonlular olarak blok olarak akpnin karşısında durursak onlara tarihin gelmiş geçmiş en büyük dersini veririz ama o irade Trabzonluların çoğunda yok o ayrı bir konu.

7 haziranda oyumu Trabzonspor için akp haricinde bir partiye verecem akpye oy verenlerin kupa için yazdıklarını samimi bulmuyorum madem öyle seçimlerde bir duruş sergileyin en azından kupamızı gasp edenleri sandıkta cezalandırın yoksa buraya yazdığınız mesajların bir anlamı yok.
            Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• Selam,günaydın renktaşlar.Herkese hayırlı Cumalar.Bugünde Uefa'ya ve Fifa'ya e-mail atmaya,faks çekmeye ve telefon etmeye devammmmm...

Yorum

• o yayini buldum http://www.tvarsivi.com/ahaber-27-03-2015-1147925y.html

gece o konusmayi dinleyip paylasmak istedim ama uyuya kalmisim. artik baska zaman yeniden bu yayini izleyip o konusmayi paylasmam gerek.

tabiki sansürlenmediyse

Yorum

• İlk olarak Bmn_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Selam,günaydın renktaşlar.Herkese hayırlı Cumalar.Bugünde Uefa'ya ve Fifa'ya e-mail atmaya,faks çekmeye ve telefon etmeye devammmmm...
                  Evet.

Uyandıralım şu satılmış UEFA ve FIFA'yı.
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• 10-15 gün içinde ülke şikeyi konuşacaktı, ortalık karışacaktı ? ülke şuan emre nin anasını, bülo ile i.. melih gökçek in kavgasını dolayısıyla akp nin yediği naneleri, yarın oynanacak milli maçı felan konuşuyor. ne oldu bizim ülkeyi çatıvdatacak şike gelişmesi atilla abi ? 1 senedir uefa dan kağıt parçası bekliyoruz. durum bu yani.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak 28ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      burada http://www.kuzeyekspres.com.tr/news_detail.php?id=46684 ki acikamanin video görüntülerini ortaya cikaracak biri yok mu ? Ariyorum bulamiyorum. Kesin sansürlendı.

Acil bunu bulup her yere yaymamiz lazim

ak parti adıyaman milletvekili mehmet metiner, şike sürecinde cumhurbaşkanı receptayyip erdoğan’ın fenerbahçe’yi koruduğunu itiraf etti.
                      Metiner yaptığı [sıze="4"]açıklamada, “fenerbahçe taraftarlarının bize borcu var. Sayın cumhurbaşkanı’mız olmasaydı fenerbahçe şikeden dolayı şimdi kümeye düşmüştü”[/sıze] ifadelerini kullandı.
                      edıt

Yorum

• Av.Hakan Orhan yarım saat önce twitter da fbnin Ts aleyhinde yaptığı ve Tsnin aklandığı başvurunun gerekçeli kararının kulübe geldiği fakat Tsnin TFF ve Fb aleyhine yaptığı başvurunun gerekçeli kararınun hala kulübe gelmediğini açıkladı.

Neden acabaaa (!)
                        Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                        Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Celal ağa bugün,sen de benim gibi izliyorsun.Şeref yoksunu şikeciler için iki kelam edecek misin ? Yoksa kapatıp gidelim mi ?
                          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            burada http://www.kuzeyekspres.com.tr/news_detail.php?id=46684 ki acikamanin video görüntülerini ortaya cikaracak biri yok mu ? ariyorum bulamiyorum. kesin SANSÜRLENDI.

acil bunu bulup her yere yaymamiz lazim

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, şike sürecinde Cumhurbaşkanı RecepTayyip Erdoğan’ın Fenerbahçe’yi koruduğunu itiraf etti.
                            Metiner yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe taraftarlarının bize borcu var. Sayın Cumhurbaşkanı’mız olmasaydı Fenerbahçe şikeden dolayı şimdi kümeye düşmüştü” ifadelerini kullandı.
                            Malumun ilanı olmuş. Hadi Trabzon hedef %70......
                            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Hangi dolaplarla olursa olsun, Ülke´deki Vatandasin keyfi yerinde..altinda araba, istedigi her sey cebinde ve üstünde! Hal böyle olunca bastakilerden hesap sormak zor..

Dünya´da ses getirecek bir Eylem(ler) olmadikca bos cirpiniriz dururuz..eger Adalet vukuu bulacaksa bu sart..maalesef!
                              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Celal ağa bugün,sen de benim gibi izliyorsun.Şeref yoksunu şikeciler için iki kelam edecek misin ? Yoksa kapatıp gidelim mi ?
                                Abi bilgisayara format attırdım şu an pert vaziyetteyim

şikecilerin Allah bin belasını versin
                                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X