Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Haber61 – Haber Merkezi – İstanbul’da Çağlayan Adliyesinde 13 Ocak’ta başlayan “Şike Davası” ile alakalı görülen duruşma tutanaklarına haber merkezimiz ulaştı. Ogün çağlayan adliyesinde Trabzonspor cephesinden sadece avukatlar duruşma salonuna alınırken i
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak kaan aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Konuyu uzatmayayım diyorum olmuyor,ya bi kerede Allah için hata yaptığınızı kabul edin ne kaybedersiniz!..

Madem yalaka oğlu yalaka hakaret değil sana söylendiğinde de bu şekilde sakin karşılayabilir misin?Ben senin eleştirinin doğru fakat eleştiri yöneteminin yanlış olduğundan bahsetmeye çalışıyorum sen bana istesem söverim diyorsun ne diyeyim sen daha uzağa işersin kardeş oldu mu?
      Trabzonspor'un aleyhine yapılmış bir habere ve şike örtme organizasyonuna destek olan satırlara tepkimi koyarım ,bu bir hata değil.Ne biçimsel ne içerik olarak ta yanlış bir durum göremiyorum.

Şayet benim böyle bir halim mevcut olursa bana söylenilecek yalakaoğlu yalaka cümlesinden de asla gocunmayacağıma burada herkesin huzurunda yemin ederek söz veriyorum.

Ayrıca kimseyle laf dalaşına girmek ve bastırmak niyetim yok . Zaten o kadar ağzı laf yapan biride değilim.
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şikeci yüzsüzler davaların birleştirilmesini istememişler ama hakim davaları birleştirmiş.
        Bizim avukatların bu konuda bir yorumu oldu mu?
        Ben bir şey hatırlamıyorum iyi veya kötü oldu şeklinde,bilen birisi varsa yazmasını rica ediyorum.
        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şikeci yüzsüzler davaların birleştirilmesini istememişler ama hakim davaları birleştirmiş.
          Bizim avukatların bu konuda bir yorumu oldu mu?
          Ben bir şey hatırlamıyorum iyi veya kötü oldu şeklinde,bilen birisi varsa yazmasını rica ediyorum.
          bende hatırlamıyorum maalesef.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• YD: 3 Temmuz sürecinden etkilendik ama sonunda atlattık. Şikayetler oldu ancak UEFA cevabını verdi.

Yorum

• UEFA ne cevabı verdi onu demiyor, CAS kararlarından hiç bahsetmiyor, çok kötü anıyorum seni seni YD

Yorum

• ''HACIOSMANOĞLU AÇIKLAMASI
                "İbrahim Hacıosmanoğlu muhakkak ceza alacak. Fakat bizlerin verdiği cezalar yeterli değil. Savcılarımız da çalışmalı. Federasyonu köşe başındaki bakkal gibi kimse göremez. Ne kadar yaparlarsa cezalarını çekerler. 6222 uygulanmalı. Genel olarak konuşuyorum, Hacıosmanoğlu için değil. Başkanlar ve yöneticiler olarak, tüm beyanlarımızı hangi noktalara gideceğini çok iyi düşünerek vermemiz lazım. Maçlardan önce hakemleri telefonla arayan yöneticiler ceza alacaktır." ''

Yani bu yd denen rezilin silah kaçakçısı,asker kaçağı,şikeci,rüşvetçi,küfürbaz,sabıkalıdan farkı var mı ? Allah aşkına biri beni durdursun.
                Küfüre karşı olan ben,şu namustan,insanlıktan,nasibini almamışlara gücüm yettiğince son nefesime kadar sövmek istiyorum.
                Ulan pez.venk (!) birileri hakem odasıda basarım,hakemde tokatlarım derken kuyruğunu kısıp niye duymazdan geldin ? O zaman savcıları göreve çağırabildin mi ki şimdi çağırıyorsun !
                Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• atlatmışlar .....

Öncekinde de olayı kapattık demiştiler onun için böyle şeyleri bol bol duymak istiyorum o güruhtan. Siz ortalığı teskin etmek istedikçe daha beter oldu her zaman. (onların açısından)
                  Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• ciddi ciddi bilecik nüfusuna geçmeyi düşünüyorum..
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• PFDK Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na 180 gün hak mahrumiyeti ve 210 Bin Tl cezası verdi.

Yorum

• Daha önce böyle bir ceza alan bir yönetici oldu mu 180 gün?
                        devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Yıldıraayacaksınız yanındayız başkanım ALLAH yardımcın olsun...

Yorum

• İHO tüpçüyü vursa ancak bu kadar ceza alırdı..
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na toplam 180 gün hak mahrumiyeti ve 210 bin TL para cezası verildiği bildirildi.

Yapılan açıklamaya göre; sezonu kapatan Hacıosmanoğlu'nun aldığı cezalar şöyle:

- Kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından dolayı takdiren 60 gün hak mahrumiyeti ve 40 bin TL para cezası.

- Müsabaka öncesi hakemi aramasından dolayı sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 60 gün hak mahrumiyeti ve 130 bin TL para cezası.

- Sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı takdiren 60 gün hak mahrumiyeti ve 40 bin TL para cezası.

Bu arada, Trabzonspor'a da kulüp resmi internet sitesinde sportmenliğe aykırı açıklamada bulunulmasından dolayı takdiren 150 bin TL para cezası verildi.

Yorum

• Şikeye gerekli cezaları veremeyen pespayeler,adalet isteyene mi yetiyor gücünüz ? Canınız cehenneme !
                                Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X