Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yok ne kusuru ne üzmesi.

demek istedigimi tam anlatamadim heralde.
    aslinda hic bir sey imkansiz degildir amaaaaa konu türk futbolu/TS ise imkansizdir. oldu mu
    tamam tamam oldu
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yenelimde o problem değil...
      insallah insallah

Yorum

• ben kaçar herkese iyi akşamlar yarın yokum cuma günü görüşmek üzere Allah' a emanet olun.
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          suan takimda

2010/11'den onur, ve yumlu (kadro disi) kaldi. cumartesi oynanacak macta o sezondan hic bir oyuncu olmicak.
          Aa, Özer var ya, madalyası bile var

Yorum

• başlık yukarı!
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Şike davası satılmıştır!

Yorum

• benim takımımın her ne olursa olsun bi şekilde sahada kazandığını görsem, benim hiçbi heyecanım kalmaz futbola karşı. bu forumda bir kişi tanımıyorum bize haksız penaltı verildiğinde içi rahat olacak. fark burda olsa gerek.
                #

Yorum

• Kulüp yöneticimiz Erol İbrahimağaoğlu sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden Oktay Saral'ın kupa konusunda ki söylemlerine manidar bir yanıt verdi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral'ın "2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur. Anasının ak sütü gibi helal bir şampiyonluktur. Ama Trabzon taraftarı nedense buraya takılı kaldı. Burayı aşamazsak 2023'te de 2030'da da aynı şeyleri konuşuyor oluruz. Bize bu dünyada verilmezde kupa öbür dünyada verilecek" söylemine yöneticimiz Erol İbrahimağaoğlu'ndan cevap geldi Ağaoğlu sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yayımladığı mesajda ''Sn. Milletvekilim 2010-11 şampiyonu Trabzonspor'dur.

Biz kupamızı bu dünyada istiyoruz. Öteki dünyada kupa değil amel lazım'' şeklinde yanıt verdi.

SON CÜMLE SARAL'A KAPAK OLMUŞ.
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Vicdansız ve yüzsüz Azize gününü gün ediyor genç eşiyle.

Yeniden yargılamayla aklanacağı günü beklerken biz de umutsuzca adalet bekliyoruz bu ülkede.
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• TS kulübünün ısrarlı uyarılarına rağmen şikebahçe maçına fenerli olduğu ayan beyan belli olan Bülent YILDIRIM'ın atanması şikenin daniskasıdır.

tff-mhk derhal istifa!
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kulüp yöneticimiz Erol İbrahimağaoğlu sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden Oktay Saral'ın kupa konusunda ki söylemlerine manidar bir yanıt verdi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral'ın "2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur. Anasının ak sütü gibi helal bir şampiyonluktur. Ama Trabzon taraftarı nedense buraya takılı kaldı. Burayı aşamazsak 2023'te de 2030'da da aynı şeyleri konuşuyor oluruz. Bize bu dünyada verilmezde kupa öbür dünyada verilecek" söylemine yöneticimiz Erol İbrahimağaoğlu'ndan cevap geldi Ağaoğlu sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yayımladığı mesajda ''Sn. Milletvekilim 2010-11 şampiyonu Trabzonspor'dur.

Biz kupamızı bu dünyada istiyoruz. Öteki dünyada kupa değil amel lazım'' şeklinde yanıt verdi.

SON CÜMLE SARAL'A KAPAK OLMUŞ.
                        dün twitter'e girdim gayette keyfim iyiydi ama saral'ın yazdıklarını okuyunca yine cinlerim tepeme çıktı kapattım twitter'ı. bu davayı bırakırsak ne 2023'ünden bahsediyor acaba adalet,hak,hukuk nedir bilmezler birde vekil oluyorlar yazık.. ki bu şahıs daha önce tayyip için her gün 2 rekat şükür namazı kılınmalı demiş. yalakalık bazıları için iş kolu olabiliyor.

unutursak kalbimiz kurusun, susarsak dilimiz kopsun, kabullenirsek adımız batsın

2010-2011 şampiyonu Trabzonspor.
                        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• tüm siyasetciler aynidir. hepsi kendi cikarlari icin calisir

Yorum

• Oktay saral ne diyor öyle ya bu dünyada bize verilmezde öbür dünyada verilir falan bunun söylediklerine bakacak olursak kupayı almamız imkansız.
                            En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 05.02.2015, 20:19.

Yorum

• Tamam ,sayın Saral sizin dediğiniz gibi olsun ; bu mevzuuya takılıp kalmayalım.

Fakat siz de bir güzellik yapın ve bugünden tezi yok futbolda hırsızlığın başını kollayan parti genel başkanınıza bu tutumunu değiştirmesini söyleyin ,hak eden hakkını geri alsın gör bak biz hiç bir yere takılıp kalmayız.
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Fatih altaylının dünkü yazısından özet şu: Azize şike davasından aklanırsa tff başkanı olmalıymış. Önce ironi yaptığını sandım ama ciddiymiş.

Şike yapmış bir adam TFF başkanı olur mu derseniz, Bu olay Türkiyede yaşandığına göre gayet tabiki olur!

Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                                Hz. Ömer.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X