cumartesi sikeyi kaldigi yerden izlemeye devam edecegiz. her sey ayarli bu ülkede
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecumartesi sikeyi kaldigi yerden izlemeye devam edecegiz. her sey ayarli bu ülkede2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya yenersek
takimin nasil top oynadigi degil, hakem maci nasil yönetir o önemli.
sakin kimse hakemleride yenmeliyiz demesin. imkansizdir
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinsallah. yenersek cok büyük bi sürpriz olur.
sakin kimse hakemleride yenmeliyiz demesin. imkansizdir
bknz: gs-0 TS-32010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezor ama imkansız değil...
bknz: gs-0 TS-3
bknz: hakem mete kalkavan; 8tas 3:0 TS
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecumartesi sikeyi kaldigi yerden izlemeye devam edecegiz. her sey ayarli bu ülkede
Önümüzdeki maç bu anlamda bir diriliş olabilir.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Fatih Altaylı aziz yıldırım şike davasından aklanırsa federasyon başkanı olsun demiş.
Fatih Altaylı, Habertürk Gazetesi'ndeki köşesinde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile ilgili konuşulacak bir yorum yaptı.
Bence böyle birşey olursa trabzonda akp % 90 oy alır hükümetten böyle bir hamle bekliyorum.Aziz Yıldırım hükümet içinde çok değerli bir insan akyazı kompeksinede ismi verilebilir.Akp oylarını arttırmak istiyorsa trabzonsporun 1970li yıllarındaki şampiyonluk kupalarınıda müzesinden alıp fb müzesine koymalıdır.Böylelikle akp oylarının trabzonda %100 e yaklaşacağını düşünüyorum
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinsallah. yenersek cok büyük bi sürpriz olur.
sakin kimse hakemleride yenmeliyiz demesin. imkansizdirİlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülededigin gibi hic bir sey imkansiz degil.
bknz: hakem mete kalkavan; 8tas 3:0 TS2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAziz Y. eğer federasyon başkanı olursa allah korusun, bize bir iki çakma tape çıkartıp ne gerekiyorsa yapar bu zat.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiki mesaj arasındaki farkı bulunuz
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi eski mesajlarıma bakıyorsun dimi açığımı bulmak için
En son Celal Demir tarafından düzenlendi; 04.02.2015, 18:19.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesuan takimda
2010/11'den onur, ve yumlu (kadro disi) kaldi. cumartesi oynanacak macta o sezondan hic bir oyuncu olmicak.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekusura bakma üzdüysemşimdi eski mesajlarıma bakıyorsun dimi açığımı bulmak için
demek istedigimi tam anlatamadim heralde.
aslinda hic bir sey imkansiz degildir amaaaaa konu türk futbolu/TS ise imkansizdir. oldu mu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum