İlk olarak Sibel tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
SYRİZA Türkiye @SYRIZATurkiye · 4 sa. 4 saat önce
Hiçbir hak, bedelsiz kazanılmaz.Larisa'nın 1988'de haklı şampiyonluğunu geri alması için çıkan isyan:https://www.youtube.com/watch?v=DxLajBys4jQ … #emekdediğin
Panathinaikos güdümündeki Federasyon'un haksız puan silme cezası, şampiyonluğu PAO'ya götürmüştü. Sonra geri geldi. O nedenle.. #emekdediğin
Larisalı taraftarlar, çevre yolunu günlerce ulaşıma kapattılar. Ulaşım tıkandı. Larisa'da devlet daireleri çalışmayı reddetti. Hayat durdu.
futbol şehri Trabzon ise siyasete yenildi bütün değerlerini hiçe sayarak.
hep söylüyoruz ya adaletin olmadığı yerde anarşi başlar diye anca söylüyoruz zaten ama uygulayanlarda var 1988'te.
siyasetin köküne kibrit suyusadece aşk bizimkisi
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnsan hayret ediyor.
Mazlumuz ve maduruz. Ama bütün çileyi biz çektik, çekiyoruz da.
Maddi manevi üst düzey zararı bir tek biz gördük. Suçlular mutlu, hırsızlar gününü gün ediyor.
Bir kimsesiz çocuğun elinden ekmeğini çalıyor bir zengin çocuğu. Kahkaha atıyor sonra.
Herkes orda, herkes görüyor ama kimse bir şey yapmıyor.
Şaka gibi tüm bunlar.
Eski Türk filimlerindeki senaryolarda aynı senin yazdıkların üzerinden kurgulanırdı. Zengin oğlan, fakir kız muhabbeti... Ya da gururlu, onurlu, alınteri ile ekmeğinde olan, ailesine düşkün kendi dünyasında olan Yaşar usta. Yaşar ustanın yaşadıklarını hatırla...
O filmin üzerinden otuz yıl ya da daha fazla bir süre geçti ama ülkemizde değişen bir şey yok! Zenginler paralarıyla hataları ya da hırsızlıklarının üzerlerini örtebilirler. Ama aynı hırsızlığı gariban yaparsa yandın... Bkz. baklava çalan çocuklar...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGünaydın,
Uefa şu gerekçeli kararı yollasada artık önümüze baksak..
hala göndermediler mi??
şaka olmalı, bu Uefa ne yapmaya çalışıyor
Yorum
-
İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehala göndermediler mi??
şaka olmalı, bu Uefa ne yapmaya çalışıyor2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İş rant, iş uyanıklık işi..
Fenerin nerden baksan 15-20 milyon taraftarı vardır.
Trabzonun buna nazaran daha az..
Sizce fener düşer mi? Hele ki adaletin a'sının olmadığı ülke Türkiye'de? Kusura bakmayın. Kapatın konuyu. Boşuna ağız yoruyoruz. O kupa verilmeyecek, vermeyecekler. Fener küme düşmeyecek, düşürmeyecekler.MCMLXVII
Yorum
-
İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİş rant, iş uyanıklık işi..
Sizce fener düşer mi? Hele ki adaletin a'sının olmadığı ülke Türkiye'de? Kusura bakmayın. Kapatın konuyu. Boşuna ağız yoruyoruz. O kupa verilmeyecek, vermeyecekler. Fener küme düşmeyecek, düşürmeyecekler.
Şikeci zihniyetinin toplumsal propagandalarına kendinizi kaptırmayın. Juventus , Sion hatta Marsilya ...bunlar bizim arka mahallenin takımlarımıydı?
Konuyu neden kapatacakmışız? Bana böyle öğüt verecek adamın alnını karışlarım. Sen konuyu kapattıysan bas git asabını bozma insanın!Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle hesap mı olur?
Şikeci zihniyetinin toplumsal propagandalarına kendinizi kaptırmayın. Juventus , Sion hatta Marsilya ...bunlar bizim arka mahallenin takımlarımıydı?
Konuyu neden kapatacakmışız? Bana böyle öğüt verecek adamın alnını karışlarım. Sen konuyu kapattıysan bas git asabını bozma insanın!
türkiyede adalet diye bir şey yok. feneri de düşürmezler, kupayı da vermezler. 4 sene oldu be.. (belki 5) duygularımızı yok ettiler. ben ümitsizim, siz ümidinizi sürdürebilirsiniz, kolay gelsin.MCMLXVII
Yorum
-
İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanki küfür ettim ya hu. Okumadan geliyorsun. İroni ne anlamıyorsun.
türkiyede adalet diye bir şey yok. feneri de düşürmezler, kupayı da vermezler. 4 sene oldu be.. (belki 5) duygularımızı yok ettiler. ben ümitsizim, siz ümidinizi sürdürebilirsiniz, kolay gelsin.
...
hadi arkadaşım git hadi.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİş rant, iş uyanıklık işi..
Sizce fener düşer mi? Hele ki adaletin a'sının olmadığı ülke Türkiye'de? Kusura bakmayın. Kapatın konuyu. Boşuna ağız yoruyoruz. O kupa verilmeyecek, vermeyecekler. Fener küme düşmeyecek, düşürmeyecekler.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum