Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlker Başbuğ'da fener taraftarı süreçte harika işler yaptı süreci takip ettim bize kurulan oyuna çok benziyor tarzı bir şeyler gevelemiş..

Paşalarımız,Askerlerimiz asla suç işlemez onlar melektir diyen takım iyi dinledi mi acaba bunu ? Belki aranız da paşam dediyse haklıdır diyecek milliyetçi tipler olabilir ondan diyorum.
    Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
    Komünar..

Yorum

• --------------
      En son Muhteva tarafından düzenlendi; 30.12.2014, 00:02.
      Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
      Komünar..

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

MENFAATSPOR 2011 yılında ÇOK GÜÇLÜ olarak kurulmustur

Yaptığı transferlerden anlaşılacağı üzere tüm zaman'ların en büyük GASP KLÜBÜDÜR

En büyük rakibi gariban temiz Trabzonspor dur

Gariban TRABZONSPOR , MENFAATSPOR u yenecektir
        şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İlker Başbuğ'da fener taraftarı süreçte harika işler yaptı süreci takip ettim bize kurulan oyuna çok benziyor tarzı bir şeyler gevelemiş..

Paşalarımız,Askerlerimiz asla suç işlemez onlar melektir diyen takım iyi dinledi mi acaba bunu ? Belki aranız da paşam dediyse haklıdır diyecek milliyetçi tipler olabilir ondan diyorum.
          Bunlar beni hiç sasirtmiyor, kimseyi de sasirtmamali
          Hatirlasaniza daha önceleri orgeneral büyükanit hep kadikoy'deydi sikecinin yaninda...
          Simdikiler çok mu farkli, iktidari da pasasi da masasi da fb gs bjk bunlarin yaninda, ama kendilerince biraz gizli yürütüyorlar islerini, farklari yok
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bu sezon şike üstüne şike yapılıyor

HAKEMLER ÇOK KÖTÜ

3 Bizans takımı her hafta haram puanlarla kazandırılıyor.
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Hakemler kötü değil. Kendilerine verilen görevi layıkıyla yerine getiriyorlar. Bu yıl, fb-bjk-gs son ana kadar potada tutulmaya çalışılıp, heyecan yükseltilip dekoder satma peşindeler. Bu tiyatroda figüran olmamalıyız......
              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İlker Başbuğ'da fener taraftarı süreçte harika işler yaptı süreci takip ettim bize kurulan oyuna çok benziyor tarzı bir şeyler gevelemiş..

Her iki kesimden de gerizekalı çok. Koyu AKP'li fanatik Trabzonsporlu arkadaşım var. Sırf şu hükümet-cemaat-kumpas olaylarından sonra fbye kumpas kurmuşlar bak diyebiliyor bana. Üstelik süreci baştan sona birlikte takip ettik en ufak ayrıntısını dahi kendisine anlatmışımdır, okumuştur. Tekrardan olayları anlatıyorum, tapeler vs. de yeniden ikna oluyor gibi. Düşünebiliyor musunuz.

Ben hep diyorum, yine diyorum; bu memleketten adam olmaz. Bu kafalarla bir arpa boyu ilerleyemeyiz. Bu memlekette kaliteli insan sorunu var. İstanbul emniyet müdürü müydü neydi canlı yayında radyoda adama artan trafik cezalarını soruyorlar adam eğitim diyecekler var, eğitim zaman istiyor, biz hızlı çözüm buluyoruz diyor. Kafa bu. Fazlası değil.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bunlar beni hiç sasirtmiyor, kimseyi de sasirtmamali
                  Hatirlasaniza daha önceleri orgeneral büyükanit hep kadikoy'deydi sikecinin yaninda...
                  Simdikiler çok mu farkli, iktidari da pasasi da masasi da fb gs bjk bunlarin yaninda, ama kendilerince biraz gizli yürütüyorlar islerini, farklari yok
                  Bak işte tam bu yüzden ben bu dava bitti diyorum
                  İlker başbuğ ve tayfası rte'den intikam almaya gelecekler maalesef ve bütün davaları yok sayacaklar. ben aziz birşey değil ama arkasındakiler sağlam derken tam olarak bunu kastediyordum.

Yorum

• Adamlar yaptığı şerefsizliklerin ve şerefsizlerin yanında-arkasında birleşti, biz haklı davamızda birleşemedik(!) sorun burada.
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

şikemi , ne şikesi

sinema filmi sinemalarda ...

1.si 2011 de cekilen film büyük hasılat rekorları kırdı..
                      Bu durumu gören film yapımcıları sırasıyla 2,3,4 bölümlerini çektiler.Bu bölümlerde yine gişe rekoraları kırdı..
                      Seriyi en çok izlenen iller arasında
                      İstanbul 1. Ankara 2. olurken , Trabzon ili ise ilk 10 içerisinde yer alıyor.

Filmin yapımcıları şu sıralar şikemi , ne şikesi 5-GARİBAN TRABZONSPOR'a YÜKLENİN filminin önümüzdeki haftalarda gösterime gireceğini iletiyorlar.

Filmin 6. sının şikemi , ne şikesi 6-KUMPAS KUMPAS İSHAL AKADEMİSİ ismiyle önümüzdeki aylarda gösterime girmesine kesin gözüyle bakılıyor..
                      En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 30.12.2014, 12:15.
                      şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Her iki kesimden de gerizekalı çok. Koyu AKP'li fanatik Trabzonsporlu arkadaşım var. Sırf şu hükümet-cemaat-kumpas olaylarından sonra fbye kumpas kurmuşlar bak diyebiliyor bana. Üstelik süreci baştan sona birlikte takip ettik en ufak ayrıntısını dahi kendisine anlatmışımdır, okumuştur. Tekrardan olayları anlatıyorum, tapeler vs. de yeniden ikna oluyor gibi. Düşünebiliyor musunuz.

Ben hep diyorum, yine diyorum; bu memleketten adam olmaz. Bu kafalarla bir arpa boyu ilerleyemeyiz. Bu memlekette kaliteli insan sorunu var. İstanbul emniyet müdürü müydü neydi canlı yayında radyoda adama artan trafik cezalarını soruyorlar adam eğitim diyecekler var, eğitim zaman istiyor, biz hızlı çözüm buluyoruz diyor. Kafa bu. Fazlası değil.
                        AKP-Cemaat yıllarca al gülüm ver gülüm yaparak ülkeyi soydular,halkın dini duygularını sömürerek islamı yozlaştırdılar.Ergenekon,Balyozu da cemaate yıkıp hepsine paralel diyecekler.Şike konusuna gelince ister Cemaat ortaya çıkarsın ister yargı sonuçta işlenen bir suç var.Akıllarınca Cumhurbaşkanına hoş görünüp cemaati yok etme amacındalar.Başbuğ da tabiki Cumhurbaşkanından yana olacak intikam peşindedir.Şikeci takımdan da olması ayrı bir konu böylece Ergenekonla Şike davasını birleştirip Cumhurbaşkanı gözünde kahraman olmak istiyor.
                        En son Karasoy tarafından düzenlendi; 31.12.2014, 00:37.

Yorum

• Yoruma bakın. Hiçbir şeyden haberi olmayan bu kafadan ne olur arkadaş? Nefret ediyorum şu siyaseti tertemiz gören kımıl zararlılarından.

Yorum

İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yoruma bakın. Hiçbir şeyden haberi olmayan bu kafadan ne olur arkadaş? Nefret ediyorum şu siyaseti tertemiz gören kımıl zararlılarından.
                            Öyle her gün kimlerle çatışıyorum bir bilsen. Babam ve bütün çevresi aynı kafada. Delil melil dinleme minleme her şey usulüne göre diyorum, suç sabit, kafalarına göre kanun değiştirip istediklerini ipten alıyorlar diyorum bana paralelden falan bahsediyorlar. Vatan çok önemliymiş paralelin futbol üzerinden tayyipe vurmasına izin vermezmişler de zart zurt. Bir toplum anca bu kadar hipnotize edilebilir...

Gesendet von meinem LG-D855
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bak işte tam bu yüzden ben bu dava bitti diyorum
                              İlker başbuğ ve tayfası rte'den intikam almaya gelecekler maalesef ve bütün davaları yok sayacaklar. ben aziz birşey değil ama arkasındakiler sağlam derken tam olarak bunu kastediyordum.
                              Yani geçen belirttigin gibi ilker basbug ve tayfasi önce cemaatten sonra da akp'den intikam almanin pesinde olacak ?
                              peki o zaman akp'nin hiç alâkasi yok yani bunlarin içeri alinmasindan, sadece cemaat aldi onlari içeri ve akp göz yumdu, simdi isler degisince ayni saftan gibi görünüyorlar ?
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Hadi su Azizin ve tayfasinin dedigi gibi kumpas vardi bunu paralel yapti la dangalaklar mahkemede verdiginiz ifadeler neyin nesiydi onlarida mi cemaat paralel verdi neymis eyyüpda dua etmek mis tarla sulamak ve deger ifadeleri ya bunlar insani bu kadar mi salak zahnediyor. paralel tv bile azizi kumpas yapildi diyordu o da tayyip yapti diyordu ya hicmi hirsizin sucu yok su ülkede. 1 günde Kanun 100 de 100 degisen hangi kanun var Allahiniz severseniz
                                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X