Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bekleyelim bakalım.

Yorum

• İlk olarak maestro tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu hangi kurumun gerekceli karariydi acaba? O adar cok karar veren oldu ki?
      t.c.
      istanbul
      16. Ağır ceza mahkemesi
      (cmk 250.maddesi ile görevli)

dosya no : 2011/63
      karar no : 2012/71
      c.savcılığı esas no : 2011/813

gerekçeli karar
      t ü r k m i l l e t i a d ı n a

başkan : Mehmet ekinci 39587
      üye : Hikmet şen 39730
      üye : Bülent kınay 40267
      c. Savcısı : Ufuk ermertcan 35205
      katip : Mustafa alkan 136217

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Barça bile ceza alıyor çünkü onlarda hükümetleri bizimkisi gibi çakala yatıp her türlü alavereyi çevirmiyor.

Benim anlayabildiğim şike cenahının hükümet kanadı mevcut cemaat soruşturması kargaşasını kullanıyor olabilir. Durum çok karışık, olaylar gözüktüğü gibi değil, pararel yapılanma fbyi ele geçirmek maksadıyla kulübe kumpas kurmuş, sportif durumdan ziyade siyasi durum var gibi argümanları kullanarak adamların ömrü hayatlarında görmedikleri karman karışık şeylerle adamları allak bullak etmiş olabilirler. Aman lanet olsun size ne haliniz varsa görün durumuna gelmiş olabilirler. Ya da gerçekten satın alınmış olunabilir. Yalnız her iki halükarda da cezayı vermeye niyetli olmayan kurum UEFA, maalesef.
        UEFA tam bir satılmıştır.

En büyük umudum önce CAS, sonra FIFA

2015 şikebahçenin küme düşürüldüğü bir yıl olsun.

4 yıllık bu iğrenç film bitsin.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Azizin en son basin aciklamasindan sonra fb lehine kac hakem hatasi yapildi ve aleyhine, acaba azize bizi bu konuda bildiricekmi
          Bütün Milletvekillerine a dan z tsk lerimi bildiririm yakinda milletvekilli olur hatta spor Bakani bile olur demedi demeyin namussuzlarin oldugu yerde hersey olur
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Allahım!
            Bu yılda o seneden önce Fbahçeden almıştık ya kupayı atkımı alıp çelimsiz halime bakmadan nasıl da dolanmıştım yolda;kenardan laf atanlar mı dersin cevaben de başımı dik tutarak,
            Nasıl da toplanmıştık tv başlarına ailecek;ben abim babam annem Vanda öğretmen ablam,hatta nenem,dedik;bu sefer oluyor,olacak..
            Annem bu sefer demiyordu "Amaan bizimkilerden bir şey olmaz... " ile başlayan cümlelerini...
            Ama yine olmamıştı,hayatında çok ender ağlayan abim o gece hıçkırıyordu."Bir şey var diyordu,bir şey.."
            Benle babamsa bilmeyerek"e son maça bırakırsan böyle olur" diyorduk
            Oysa gerçek öyle değilmiş abimin dediği gibi "bir şey" varmış ortaya çıktı.
            İnşallah bu sene suçlular cezasını,hak yerini bulur;batıl zail olur.
            Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
            Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• adalet
              her turlu sosyal duzenin temeli ama
              bu dunyada bir yerde var mi acaba?

Yorum

• Simdi bu Sike sorusturmasini acan Savci Zekeriya Öz görevinden alinmis, ve sosyal medyada bu konu hakkinda veryansinlar var Trabzonsporlular tarafindan, yahu bir fikir beyan etmeden önce az arastirin kimmis bu adam, bizim Trabzonspor taraftari, hem akpli, hem Zekariya Öze sahip cikar, bu nasil bir tutarsizlik.
                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Günaydın millet 1 haftalık ayrılıktan sonra yeniden burdayım
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• ne günaydını öğle oldu
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aziz Yildirim - Ridvan Dilmen- Recep Tayyip Erdogan ücgeni tarafindan uydurulan bir olaydir bu kumpas isi.

Kumpas mumpas yok. Milleti kandiriyorlar ve herkes inaniyor.

Yeniden Yargilanma sacmaligi zaten uyduruk bir karar. Hersey bu Tayyip denen adamin basinin altindan cikti. Birde millet cikip "şike süreci Tayyip tarafindan Aziz Yildirimi düsürme amacli yapildi" diyor.

Bazileri "Silahli süc örgütü" kurmakla suclanan Aziz Yildirim icin bu suclama cok agir oldugu, ve bunun kumpas araciliyla gecirildigini diyor. Cünkü bunu diyen insanlarda tapelerin ve şikenin yok olusuna inanmiyorlar. Hemen baska bir kilif uyduruyorlar.

Ne hikmetse bakiyorum burada herkes siyasete karsi. Nerede ozaman bu "Tayyip ne yaptiki" diyenler ? Tabi. Bu basliga girmiyorlar bile unuttum.
                      girerlermi hic islerine gelmez..en az aziz kadar tiksiniyorum onlardan da..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Azizi yurt icinde paralel kilifiyla aklicaklar burasi kesin..uefayada siz isi uzatin topa girmeyin bize yeniden yargilanip sozde aklanincaya kadar zaman kazandirin dendi..yeni mahkeme karariyla fifaya casa gideriz yedirmeye yutturmaya calisiriz dendi..zaten yanlarinda olan siyasiler medyanin yanina bide yeni uydurma mahkeme kararini ekler bu isden siyrilirizin pesindeler..bu surecin buraya gelmesinde buralara ugramayan yuzde 70lik tayfanin rolude cok buyuk aci olanda bu..bugun azili akpli bir abi trabzonsporlu olmasina ragmen paraleller azizden 50milyon istemisler baksana onada kumpas kurmuslar demezmi hakikaten insanlar nasil bir akil tutulmasi icindeler bu nasil bir siyasi yalakalikdir aklim almiyor cidden tuzun koktugu yerdeyiz ve hic sevmesem siyasi gorusum ve hayat durusum tam zitti olmasina ragmen aziz nesine haksizlik yaptigimi anladim turk milletinin yuzde 70i aptaldir dediginde cok kizmistim ama ne demek istedigini bugun artik anladim..
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ne günaydını öğle oldu
                          işlerden ancak fırsat bulabildim idare et
                          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Azizi yurt icinde paralel kilifiyla aklicaklar burasi kesin..uefayada siz isi uzatin topa girmeyin bize yeniden yargilanip sozde aklanincaya kadar zaman kazandirin dendi..yeni mahkeme karariyla fifaya casa gideriz yedirmeye yutturmaya calisiriz dendi..zaten yanlarinda olan siyasiler medyanin yanina bide yeni uydurma mahkeme kararini ekler bu isden siyrilirizin pesindeler..bu surecin buraya gelmesinde buralara ugramayan yuzde 70lik tayfanin rolude cok buyuk aci olanda bu..bugun azili akpli bir abi trabzonsporlu olmasina ragmen paraleller azizden 50milyon istemisler baksana onada kumpas kurmuslar demezmi hakikaten insanlar nasil bir akil tutulmasi icindeler bu nasil bir siyasi yalakalikdir aklim almiyor cidden tuzun koktugu yerdeyiz ve hic sevmesem siyasi gorusum ve hayat durusum tam zitti olmasina ragmen aziz nesine haksizlik yaptigimi anladim turk milletinin yuzde 70i aptaldir dediginde cok kizmistim ama ne demek istedigini bugun artik anladim..

Aziz'den 50 milyon istemişler ama Aziz ne mahkemelerde ne basın toplantılarında ne de çıktığı programlarda yıllardır böyle bir kelime etmemiş. Böyle bir yalanın piyasaya sürülmesi işi de derin gs tarafından atanarak koltuğa oturan ,çişini tutmaktan aciz yalancı bir moruğa kalmış he?

Üstüne de bu zokayı en çok Trabzonspor taraftarı yemiş.

...

Gel de delirme!
                            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Uefa görevini başarıyla tamamladı.
                              Yemek soğudu.
                              Fifa da bir şey yapmaz bize yine hüsran...

Yorum

• 2015'de şikebahçe düşsün.
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X