Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bir şey yazarken sanamı sormamız gerekiyordu ne yazalım diye?

başlığı canlı tutmak için elimden geleni yapıyorum bütün gün burdayım işine gelmiyorsa benim yazdıklarımı okumazsın olur biter...
    Ne haber kanka

Celalim şu izahatına bakıyorum da gerçekten kaliteli adamsın vesselam,

neyse,
    kanka (normalde hiç hazzetmediğim bir kelime) sen ve senin gibi koca yürekli-kararlı-inat adamlar sayesinde Adaleti tecelli ettireceğiz Allahın izni ile,gençlerin şemsiyesi varsa bizim köyde de kazık var,o kazığı şikecilere ve onun yalamalarına çakacağız inşallah.Seviyorum seni.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Galatasaray'dan bütçeyi 60 milyon dolar aştığı için ek raporla savunma isteyen UEFA, Financial Fairplay çerçevesinde cezayı belirledi. UEFA'dan Galatasaray'a 200 bin Euro ceza geldi. UEFA şu an için başka bir yaptırımda bulunmayacak.
      habertürk

uefa asıl önemli mevzularla uğraşması gerekirken incik boncuk işlerle uğraşıyor.

gülsekmi ağlasakmı
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne haber kanka

Celalim şu izahatına bakıyorum da gerçekten kaliteli adamsın vesselam,

neyse,
        kanka (normalde hiç hazzetmediğim bir kelime) sen ve senin gibi koca yürekli-kararlı-inat adamlar sayesinde Adaleti tecelli ettireceğiz Allahın izni ile,gençlerin şemsiyesi varsa bizim köyde de kazık var,o kazığı şikecilere ve onun yalamalarına çakacağız inşallah.Seviyorum seni.
        sağolasın abi aslında yazılarımı dikkatli yazmaya gayret ediyorum futbol yüzünden kimseyle hele hele de bir Trabzonspor taraftarı ile aramın bozulmasını istemem. Zalperen abi beni tanımadığı için öyle bir şey yazmıştır diye düşünüyorum fazlada uzatmaya gerek yok
        Seninde yerin hepimiz için ayrı, her ne kadar başlıkta nöbetçi olsak ta başlığın sahibi sensin.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

neyse ya tamam uzamasın konu...

Fatih ciğim benim nöbet 19:00 da bitiyor
          Tamam.biz buralardayız kanka Ertan abi selamlar sevgiler.

Yorum

• FLAŞ! Ufuk Özerten'in istifası kabul edildi!

Yorum

sağolasın abi aslında yazılarımı dikkatli yazmaya gayret ediyorum futbol yüzünden kimseyle hele hele de bir Trabzonspor taraftarı ile aramın bozulmasını istemem. Zalperen abi beni tanımadığı için öyle bir şey yazmıştır diye düşünüyorum fazlada uzatmaya gerek yok
              Seninde yerin hepimiz için ayrı, her ne kadar başlıkta nöbetçi olsak ta başlığın sahibi sensin.
              Başlığın sahibi
              öyleyim tabi, ne var ne yok sattım bu başlığa yatırım yaptım

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tamam.biz buralardayız kanka Ertan abi selamlar sevgiler.
              Yüz yüze tanışıp görüşemesem de yemin ediyorum kardeşim hissettiğim insanlar var BMN de,
              Celalim,Fatihim varlığınızı dilerim.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Başlığın sahibi
                öyleyim tabi, ne var ne yok sattım bu başlığa yatırım yaptım.

Yüz yüze tanışıp görüşemesem de yemin ediyorum kardeşim hissettiğim insanlar var BMN de,
                güzel yatırım abi, bizde küçük ortaklar oluyoruz her halde

abi inşallah bir gün buluşma imkanımız olur gerçekten çok isterim yüzyüze görüşüp sohbet etmek.

Yorum

Başlığın sahibi

Eyvallah abim bilmukabele.

Yorum

Başlığın sahibi

vayy be demek hemşerini sevmiyorsun bi daha niğde elması yemeyecem bende size pate de yok bundan sonra

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      FLAŞ! Ufuk Özerten'in istifası kabul edildi!
                      Tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan aylık 50 bin tl maaşın yeni sahibi kim olacak merakla bekliyorum.

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak zalperen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bende başlığa birşey yazılınca yeni bir gelişmemi var diye bakıyorum. Ama sürekli "naber kanka" muhabbetinden başka birşey yok.
                        Burda işi gücü es geçip başlığı "her şeye rağmen" dik tutmaya çalışan birine ve diğerlerine teşekkür etmeniz gerekirken laf kalabalığı yapıyor diyorsunuz.
                        Hem ister istemez sonuçta böyle bir muhabbet açılacak.Celal abininde söylediği gibi önemli bir konu olunca zaten üzerinde duruluyor.
                        O zaman kimse bişey yazmasın başlığa gündemden kaybolsun, sonra vazgeçmiş dedirttirelim kendimize.
                        Oldu.
                        Böyle diyerek asıl laf kalabalığı ve "kırıcılığı" yapan sizsiniz.

Selam olsun Celal Abi, Ertan abi, Fatih Öztürk ve Birinci abi.Ve başlığı dik tutmak için çabalayan diğer abilerim !
                        .

Yorum

• vay be forumda yeteri kadar destekçim oldu artık isyan çıkartabilirim

Yorum

• Kız ben senin deden yaştamıyım bana niye abi demiyorsun

Yorum

• Bazen ilk sayfaya giderim, sonra rast gele sayfalara girer okurum, unutmadım elbette, ama bu ayrı bir hırs veriyor, tabi her ziyaret sonunda bir kaç mail ile feraha ermiyor da değilim.

ne yazacaktım ben;
                              neyse FFP olayları tamama erdi, gelecek sene uefa da seçim var ama orada ki sistem bizde ki gibi muhtarlık seçimini bile bekleyelim geyiklerine dönmeden neyse o uygulanıyor. bugün verilen cezalar,ilk aklıma gelen psg 60 milyon euro luk ceza, baskı bile olsa işin olacağına varacağını gereken cezaların, bazıların beklentisinin kat kat üzerinde olacağını düşündürüyor. ama benim için az bile olacak çünkü bu hırsızlık en az 4 lig gerektirir, bazı renkdaşları alt lige razı ettiler durumu oluştu maalesef.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan aylık 50 bin tl maaşın yeni sahibi kim olacak merakla bekliyorum.
                                kim olacak servet yardımcı denen arka plandaki 1 numaralı şike koruyucusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X