Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Öyle her gün kimlerle çatışıyorum bir bilsen. Babam ve bütün çevresi aynı kafada. Delil melil dinleme minleme her şey usulüne göre diyorum, suç sabit, kafalarına göre kanun değiştirip istediklerini ipten alıyorlar diyorum bana paralelden falan bahsediyorlar. Vatan çok önemliymiş paralelin futbol üzerinden tayyipe vurmasına izin vermezmişler de zart zurt. Bir toplum anca bu kadar hipnotize edilebilir...

Gesendet von meinem LG-D855
    Sorma kardeşim sorma aynı dertten muzdaribiz. insanı en çok üzen de en yakınlarının böyle davranması. Hep dedik bu süreçte en çok zararı Trabzonspor'lulardan gördük diye.

Medyanın tamamına yakını hükümetin emrinde. İstadikleri yayın organında istedikleri kamuoyu algısını oluşturabiliyorlar. Allah var burda öyle üzülüyoruz ki hiçbir şey elimizden gelmiyor. Maddi ve manevi olarak tükeniyoruz Allah sonumuzu hayır etsin. Kupa mupa istemiyorum bize yapılanlar sorumlularından kat kat fazla çıksın ve buna dünya gözüyle şahit olayım yeter.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sorma kardeşim sorma aynı dertten muzdaribiz. insanı en çok üzen de en yakınlarının böyle davranması. Hep dedik bu süreçte en çok zararı Trabzonspor'lulardan gördük diye.

Medyanın tamamına yakını hükümetin emrinde. İstadikleri yayın organında istedikleri kamuoyu algısını oluşturabiliyorlar. Allah var burda öyle üzülüyoruz ki hiçbir şey elimizden gelmiyor. Maddi ve manevi olarak tükeniyoruz Allah sonumuzu hayır etsin. Kupa mupa istemiyorum bize yapılanlar sorumlularından kat kat fazla çıksın ve buna dünya gözüyle şahit olayım yeter.
      Valla ben o duruma geldimki kupayı alalım yeter. Tek isteğim burda bize yapılanlara gözlerini kapatıp utanmadan sevinecek olan haysiyetsizlerin ağzının payını vermek. Bize bunları yapanlardan çok kendi içimizdekilere karşı doldum. Patlayacağım gün o gündür.

Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Devlet'in Istanbul takimlarina ait olan vergi borçlarini silerken, ki bunlarin birisi gs, ki bunlarin vergi borçlari bizden kat kat fazlayken, nasil oluyor da biz keyif yapiyoruz gs bedel ödüyormus ?
        Bizim silinen vergi borçlarimizin üzerine o iddia edildigi gibi (haydi diyelim dogru olsun) Devlet'in bize aktardigi parayi + o düsük faizli krediyi de her istediginizi de eklesek, silinen vergi borçlarinizin 10'da 1'i eder mi ? süpheliyim...

He bir de gerçekten bedel ödemis olsaydi gs, fatih terim "sezon sonu konusacagim" dedikten sonra sus payi olarak kupa verildiginde neden konusmadi ? adi üstünde sus payi iste...
        Ayrica bu bahsettigim sezonda, hani su sene sonu play off muydu neydi saçma sapan bir sey uydurdular ya, son maç kadiköy'de fb-gs degil miydi ? fb yense sampiyon ama yillardir yendigi rakibini güya yenemiyor ve maç sonu fb oyunculari üzülmüyor bile, çikan olaylar da normal sartlarda çikabilecek olaylarin 5'te 1'iydi, maçin önceden ayarlanmis oldugunu herkes biliyordu, gs taraftari bunlari da yazsin da belki adam sayariz kendilerini
        Bu Devlet te 2 3 yilda bir sampiyon olan gs ve fb'ye operasyon yapiyor, 5-7 yilda bir sampiyon olan bjk'ye ayar çekiyor, ama son 30 yilda en az 3 sampiyonlugu çalinan ve resmen bu sampiyonluk sevinci yasamayan Trabzonspor ise sadece kendi hatalariyla sampiyon olamamis oluyor öyle mi yani biz komplo desek operasyon desek oyun desek tiyatro desek paranoyak oluyoruz haksiz oluyoruz, ama bu hiyar herifler 1 yil sampiyon olamayinca bir taraflari tutusuyor hemen basliyorlar oyun moyun hikayelerini anlatmaya, köpekler......

Ulan evet oyun haklisiniz, 1-2 sene biriniz 1-2 sene öbürünüz devam ediyorsunuz, 5-10 yilda bir de digeriniz sampiyon oluyorsunuz oh ne âla memleket herkesin keyfi yerinde..... ama yok yine de utanmadan sikilmadan suçu ona buna atanlar var içerlerinde
        Haboyle kasinanlari kasiyacaksin iste
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Ama evet suç bizde
          Ülkede kan dökmedigimiz için, ortaligi yakip yikmadigimiz için
          Bu konuda ciddiyim, ya hiç ise karismayacaktik ya da 1 sene yasal bir sekilde tepki gösterdikten sonra sonuç alamayinca anladiklari dilden konusacaktik, 4 sene boyunca enayi gibi mail fax yürüyüs olmaz, kimse kusura bakmasin ama gerçekler bunlar isterseniz ceza verebilirsiniz, 2 3 senedir yaptiklarimiz enayilikten baska hiç bir sey degildir
          Hele de bu yapi kredi sponsorlugu olayindan sonra hâlen daha uefa fifa bilmem neyden medet ummamiz kendi kendimizi kandirmaktir açik ve net...

Baskan demisti ya yüzbinleri sokaga dökerim falan, simdi kaybedecek bir seyi yok o sözünü tutsun 100 yil daha baskan olsun, ilk basta da ben kalkip gelecegim bir futbol takimi için bunlar yapilmaz, daha önemli seyler var, ben artik böyle düsünüyorum, ama bu mesele bizim öyle aman bosver diyebilecegimiz bir mesele degil, adaleti saglama adina bir "devrim" bile yaratabilir böyle bir tepkimiz, onun için varim
          Ama yok tff binasina tüp, yok 2 bayrak açma 3 kaskol takma 4 tezahürat yapma gibi çocukça seyler yapacaksak ben yokum, kimse de olmasin kanmasin kandirilmasin, kendi kendini tatmin etmek isteyen ve yürüyüs sonrasi feysbukta ve burada paylasacagi resimlerle "gururlanacak" kisiler varsa buyursunlar gitsinler, ama bilin ki böylelerinin bizlere katkisi 0 oglu 0, buradaki renkdaslarim da artik bunu anlasin
          En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 31.12.2014, 03:10.

Yorum

• İlk olarak Kerem S. tarafından gönderildi
            Merhaba arkadaslar,

GS forumunda TSliler bize salliyor dediler, bende merak edip okudum. Daha sonraysa mesaj yazmak icin üye olmaya karar verdim.

....

Keske sike sürecinde o seytan dediğiniz takimin yüzde 20si kadar mücadele etseydiniz, kupaniz simdiye kadar coktan müzenizde olurdu.

Sırf fenere gıcıklık olsun diye Arena'da yaptığınız şike göndermelerinin Trabzonsporluların gözünü boyamadığını bilmelisiniz...
            Ayrıca Şike konusunda hiçkimse Trabzonspor kadar mücadele etmemiştir, bunu burda tartışma gereği bile duymuyorum...
            Daha yeni Arena da 3-0 kazandığımız maçta Dünyanın hiçbiyerinde tarifi olmayan hakem hatasına rağmen kollanmadığınızı düşünüyorsanız diyecek bişe yok...

"Trabzonspor ne bedel ödedi söyleyin de bilelim" dediğini tam şuan okudum ve daha da bişey yazma gereksinimi duymuyorum

Şike süreci hakkında hiçbi bilgin yok belli

Yorum

Valla ben o duruma geldimki kupayı alalım yeter. Tek isteğim burda bize yapılanlara gözlerini kapatıp utanmadan sevinecek olan haysiyetsizlerin ağzının payını vermek. Bize bunları yapanlardan çok kendi içimizdekilere karşı doldum. Patlayacağım gün o gündür.

Baskan taraftarlari toplayacak, müzeye baskin, önüne gelen kim varsa 2 tokatla at kenara, al kupayi gel, bunu yap ba bakalim karsinda ne aziz durur ne de ilker basbug ne de bilmem kim, sen böyle örgütlenen ve kupasi için müze baskini yapan bir kitleye karsi ne yapabilirsin ki, ödün patlar bir tarafin tutusur, çözüm budur renkdaslar ben reçeteyi verdim uygulamasi kaldi
              Baskan o cümleyi kurdu mu kurdu, hani yüzbinler milyonlar sokaga dökülür büyük yürüyüs yapariz dedi ya, iste onun öncüsü o olacak ve o yürüyüsü yok taksim yok haliç yok bilmem nereye yapmayacak(yapmayacagiz), istikamet belli, emaneti geri almanin yeri
              Haaaa bunlar hayal diyen varsa, inanmayan varsa, ya da korkan tirsan bu ise girisemem lan o kadar da degil diyen varsa, beklesin bakalim uefa fifa cas cus cart curt

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Baskan taraftarlari toplayacak, müzeye baskin, önüne gelen kim varsa 2 tokatla at kenara, al kupayi gel, bunu yap ba bakalim karsinda ne aziz durur ne de ilker basbug ne de bilmem kim, sen böyle örgütlenen ve kupasi için müze baskini yapan bir kitleye karsi ne yapabilirsin ki, ödün patlar bir tarafin tutusur, çözüm budur renkdaslar ben reçeteyi verdim uygulamasi kaldi
                Baskan o cümleyi kurdu mu kurdu, hani yüzbinler milyonlar sokaga dökülür büyük yürüyüs yapariz dedi ya, iste onun öncüsü o olacak ve o yürüyüsü yok taksim yok haliç yok bilmem nereye yapmayacak(yapmayacagiz), istikamet belli, emaneti geri almanin yeri
                Haaaa bunlar hayal diyen varsa, inanmayan varsa, ya da korkan tirsan bu ise girisemem lan o kadar da degil diyen varsa, beklesin bakalim uefa fifa cas cus cart curt
                Deli Hikmetinde dediği gibi: Sıkaaaar...

Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Deli Hikmetinde dediği gibi: Sıkaaaar...

Mâdem sikacaydi, ole konusmayacaydi

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sırf fenere gıcıklık olsun diye Arena'da yaptığınız şike göndermelerinin Trabzonsporluların gözünü boyamadığını bilmelisiniz...
                    Ayrıca Şike konusunda hiçkimse Trabzonspor kadar mücadele etmemiştir, bunu burda tartışma gereği bile duymuyorum...
                    Daha yeni Arena da 3-0 kazandığımız maçta Dünyanın hiçbiyerinde tarifi olmayan hakem hatasına rağmen kollanmadığınızı düşünüyorsanız diyecek bişe yok...

"Trabzonspor ne bedel ödedi söyleyin de bilelim" dediğini tam şuan okudum ve daha da bişey yazma gereksinimi duymuyorum

Şike süreci hakkında hiçbi bilgin yok belli
                    Ne mücadelesi kardesim ne mücadelesi ! Beni yemeyin ...

Gercekten bizim davamiza bizden cok cok daha fazla sahip cikan gs taraftari var. Inanin bana var ve bunlar show icin yapmiyorlar. Tabiki hepsi degil ama beni TS taraftari olarak utandiran gs taraftarlarini cok gördüm bu Şike olayi ile ilgili.

Trabzonspor taraftari hic bir zaman Şike mücadelesi vermedi kendimizi kandirmayalim ! Siyaset hepimizi böldü. Islerine gelmedimi "siyaseti karistirmayin"cilar 70% oraninda mevcuttur. Durum böyle olunca demekki en azindan TS taraftarin 70% bu davamiza hic bir zaman siyaset nedenler yüzünden sahip cikmamistir.
                    Yalanim yok, her konustugum akp-sempatizani "bu olayi artik birakalim, önümüze baklim" veya "erdoganin ne sucu var" diyorlar ve delilleri ellerine verdigimde "yapamazmi ? Sonucta bu ülkenin basbakani/cumhur baskani"

Bu adamlarla hic bir zaman savas kazanilmaz !!!

Inanin bana Trabzonsporun kendiside akp-lestiriliyor. Fazla acmak istemiyorum bu konuyu ama yönetimin yönetis sekline ve muhalefeti susturus sekline bakin (Trabzonsporlovers sayfasinin kapanmasi, kongredeki olaylar). Bakin bakim yönetimde bir tane iktidara karsi "bu olayda siz bize haksizlik yaptiniz" diyebilen bir insan varmi. Degisik degisik insanlar ama hep ayni laf "Basbakan/Cumhurbaskani bize bu olayin icinde olmadigini söyledi". Bu söz aslinda herseyi özetlemiyormu ? Bu dava kime satildigini göstermiyormu ?
                    En son ilzinho61 tarafından düzenlendi; 31.12.2014, 05:51.

Yorum

• Kupa yalan oldu beyler kendimizi kandırmayalım bu saatden sonra bize herşey müstehak.Hırsız akepeyi trabzonsporun üzerinde tutan taraftar bozuntuları kına yaksın bitarafına.

Yorum

• Hiç bir şeyin yalan olduğu yok. Süreç devam ediyor. Zaten süreç dediğimiz neydi? UEFA'yı olmazsa FİFA'yı devreye sokup CAS yoluyla haklarımızı vermelerine zorlamak. Ne olduysa birden mücadelenin yarısında bittik demeye başladınız. Az kendinize gelin uşaklar salmayın kendiniz bu kadar. Zaten Trabzonspor'un yanında bizlerden başka pek kimsesi yok. Bizler de pes edersek bu iş yürümez. Sabır edicez mecburen.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Köksal Güney'e yapılan saldırının failleri yakalandı mı ?
                          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Eski genelkurmay başkanı, İlker BAŞBUĞ 3 Temmuz sürecinde fenerbahçe taraftarı tarih yazdı dedi. Bir taraftarı olarak takdir ettim dedi.

Allah hepinizin cezasını versin.

O kadar bilgi, belge, tape, UEFA DK cezaları, polis kayıtları yalan mı be adamlar

Ama suç UEFA ve FIFA'da, Juventus gibi büyük bir takımı düşürebiliyorsun, şikebahçe denen takımı 4 yıldır düşürtmüyorsun

Öyle olunca ağzı olan konuşur böyle işte
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzon şehri bu davayı seçimlerde satmıştır.
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ganso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kupa yalan oldu beyler kendimizi kandırmayalım bu saatden sonra bize herşey müstehak.hırsız akepeyi trabzonsporun üzerinde tutan taraftar bozuntuları kına yaksın bitarafına.
                                ağzınıza sağlık kardeşim.
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X