Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvukat Hakan Bey İ. Seten'in tivitini rt etti.
Kişilere ceza var o tivite göre.
Umutlandım.StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım İ.Seten ve benzerlerinin getirdiği bilgilere itibar edip strateji belirlemiyorlardır.
Ya da ümit etmiş de olabilirim.
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de duyum almış oldukları için kendileri yazmadan ortaya sunuyorlar diye düşündüm.
Ya da ümit etmiş de olabilirim.StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Bu toplantıdan net bir ses çıkmadımı hala ?
2 günde alamadılarmı bir karar"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA DK başkanının cep telefonunu verdim onlara 1 sene evvel. Duyuma ihtiyaçları yok.
Gözünün içine bakıyorum derler ya o misal.
Ne diyeyim...
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKime güvenip inanacağız, hukuk kurulunun noktası virgülüne bakıyorum.
Gözünün içine bakıyorum derler ya o misal.
Ne diyeyim...StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Ortada çok fena danışıklı dövüş var. Ve bunun içine biz de dahiliz. Herşey kabak gibi ortada yani bu şike konusunda insanlar salak değil.
Emin olmadığım nokta bu danışıklı dövüşün amacı süre kazanmak mı, yoksa bu işi olumsuz anlamda yavaş yavaş bitirmek mi? Çünkü bizde de malesef bu işten kulüp olarak vaz geçme veya öteleme potansiyeli var.
Olumlu olarak baktığım birşey var. Bu işin bu kadar dallanıp budaklanarak uzatılmasının nedeni, nihai kaçınılmaz son gelene kadar, bu lig düşümü kararlarından dolayı oluşacak gelir kaybının amortismanını uzatmak da olabilir. Bu kanıyı güçlendiren etkenlerin biri de passolig. Sporda şiddet felan hikaye asıl amaç para. Aynı play off saçmalığı gibi. Bu tarz abidik gubidik mali kazanç girişimlerini fb siz geçecek sezon(lar) olarak yorumlamak istiyorum. (amin)devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum