Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tolunay ve ertugrul ikiside bosuna konusmasinlar. canlari yaninca kivilcim sacip ertesi gün hic bir sey olmamis gibi devam ediyorlar.

bakin kafkas sezon basinda ne demisti:

"Biz Avrupa'da oynamayı ve UEFA Avrupa Ligi'nde oynamayi haketmedik."

Kardemir Karabükspor teknik patronu, ’Başarıya açız. Kanımızın son damlasına kadar gruplara kalmak adına savaşacağız’ diye konuştu

adamlar sike yapti ama kafkas hala onlari savunuyor.

ertugrul bir kez olsun 8tas icin sike konusunda deginmedi.
    birakin bu iki sahtekarlari.

sike yapanlar kesinlikle cezalarini cekecektir

Yorum

• Geçtiğimiz sezon sonunda Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamalarında sarf ettiği sözler nedeniyle, Aziz Yıldırım hakkında ''Hakaret'' suçundan 4 aydan 2 yıl 8...

Aziz Yıldırım'a hapis istemi

Geçtiğimiz sezon sonunda Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamalarında sarf ettiği sözler nedeniyle, Aziz Yıldırım hakkında ''Hakaret'' suçundan 4 aydan 2 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
      ölümüne trabzon !

Yorum

• yukarıdaki habere gülemiyorum bile ...

(paylaşan arkadaşımıza demiyorum sakın yanlış anlaşılmasın)
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Adamın şike suçundan yatarı var. Onu bile yatmamışken hakaretten 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açılması cidden komik olmuş.
          Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
          Hz. Ömer.

Yorum

• azize hapis mi istemişler, haha diyesim geldi, komik bir ülkeyiz, anladığım kadarıyla daha da komikleşecek

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              He şu da var, Dilaver'in Tek Rumeli Televizyonuna yaptığı açıklamalar:
              http://www.youtube.com/watch?v=ssqGp...ure=youtu.be&a
              Çok güzel açıklamalar yapmış Atilla Dilaver.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Olasi bir sampiyonluk yarisina dahil olmamiz durumunda Aziz ve ciftcileri bu sefer daha güclü saldiracaklardir eminim.

Biz sampiyon olmayalim diye degil, gönderdikleri Ersun takimi sampiyon yapmasin diye saldiracaktir. Cünkü onlar icin sonun baslangici olur.

Hatta simdiden yillik ekim planlamasini hayata gecirmeye baslamislardir emin olun.
                En son MaEsTrO tarafından düzenlendi; 03.12.2014, 20:07.
                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  tolunay ve ertugrul ikiside bosuna konusmasinlar. canlari yaninca kivilcim sacip ertesi gün hic bir sey olmamis gibi devam ediyorlar.

bakin kafkas sezon basinda ne demisti:

"Biz Avrupa'da oynamayı ve UEFA Avrupa Ligi'nde oynamayi haketmedik."

Kardemir Karabükspor teknik patronu, ’Başarıya açız. Kanımızın son damlasına kadar gruplara kalmak adına savaşacağız’ diye konuştu

adamlar sike yapti ama kafkas hala onlari savunuyor.

ertugrul bir kez olsun 8tas icin sike konusunda deginmedi.
                  birakin bu iki sahtekarlari.

sike yapanlar kesinlikle cezalarini cekecektir
                  İkisi de bugünleri hak ettiler.
                  Allah'ın sopası
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Atilla Dilaver yine umut dağıtmış da açıklanacak dediği belgeyi merak ettim.

Takım da kıvama gelmişken coşmak istiyoruz iyice.
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• YOK ARTIK! "3 BÜYÜKLERİ KOLLAYIN"
                      Kanal A Spor müdürü Murat Çimen'in sunduğu, Osman Tanburacı ve Volkan Ballı'nın yorumlarıyla katıldığı kattığı Sporvizyon programına telefonla bağlanan FIFA kokartlı eski hakemlerden Selçuk Dereli gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu.
                      Dereli, TFF başkanı Yıldırım Demirören'in Haziran'da yeniden aday olacağını belirterek, MHK Başkanı Zekeriya Alp'in hakemlere; “3 büyükleri kollayın. Zira Yıldırım başkan varsa ben varım. Ben varsam da sizler varsınız' dediğini duydum" dedi.
                      Osman Tanburacı bunun üzerine MHK Başkanını açıklamaya davet ederken. "Bu iddia FİFA kokartlı eki bir hakem tarafından ortaya atılıyor eğer çıkıp cevap vermezseniz kabul ediyorsunuz anlamına gelir" diye konuştu.
                      Volkan Ballı da "Bu açık bir tehdittir. Amaç hakemleri baskı altına almak" yorumunu yaptı.
                      Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                      Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Sanırım yakında başlığa FİFA ibaresi de eklenecek
                        Zuğaşi Berepe
                        Çoban Express

Yorum

• Trabzonspor şike davası ile ilgili 2014 Temmuz ayında FİFA'dan gelen faksı paylaştı.

FIFA : UEFA'nın yetkili kurulunun kararından sonra; Disiplin Komitesi Başkanı, konuyu tekrar değerlendirecektir.

En son selcuk tarafından düzenlendi; 04.12.2014, 03:09.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Hadi inşallah.
                            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bunu bomba kupa geliyor diye yorumlamış herkes sonra yine husran başkan yazmış mektup cvp gelmiş ışte uefa fifa aynı cas a fifa dan sonra mi gidiliyor olursa cas da bısey olur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X