Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir futbol zevkimiz vardı ne hale getirdiler.
    Birisi Allah rızası için çıkıp şu Demirören'i, Aziz'i, Emre'yi bir de Volkan'ı fubtoldan menetse aslında baya bir rahatlar futbol ortamı.
    4 tane adam bu kadar mı futbolun için edebilir.
    eskiden milli mac oldugunda cogu kisi tvler yok ken radyo da bile dinliyordu bu sarlatanlar geldikden sonra insanlar nefret etmeye basladi. Volkanin yaptigi hainligede bir kilif buldular birak ceza vermeyi madalya verecekler iyi aile cocuguna. Volkan küfür etti mi baskalarin ailesi yok ama o ettimi ailesi ve cocuklari aklina geliyor mac satiyor. Terim ve bu sarlatanlar milli takim ayrilmadigi sürece desteklemem
    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Şu ülkede herşeyin rezillik seviyesine indiğini görmekten kahroluyorum. Siyasetten ,sanata .... spora kadar her alanda bir kokuşmuşluk hali var. Nereye kadar idare edeceğiz bilemiyorum.

Milli maçta yaşananların hesabı ,şike davasının peşine oluşturulan entrikalar silsilesine değil de kale arkasında (haklı olarak) kaleciye küfür edenlere kesiliyor. Hepsini tek tek izledim ,ağızları öyle konuşuyor ama yüzlerinden olan-bitenin asıl suçlusunun kim olduğunu ama satılmışlıklarından bunu söyleyemediklerini anlayabiliyorsunuz.

Kravatlı ve mevkiili bir sürü .... işte!
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• tek care ölüm

Yorum

• en feci şekilde en yakın zamanda geberir gidersiniz inşallah anca ölüm temizler bunları

beddua etmek iyi değildir ama her gün beddua edeceğim bunlara
          En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 18.11.2014, 01:25.
          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
          Eze eze 2021-2022.
          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• ertem ben programimda volkanin yerden yere vurulmasina izin vermem diyor.
            azizeden ayari almis sanirim.

ama ahmet cakar iyi laf sokuyor
            En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 18.11.2014, 01:26.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ertem ben programimda volkanin yerden yere vurulmasina izin vermem diyor.

bizim baskana istedigimiz yayini yapariz diyen serefsiz Aziz geldimi pampers tasiyor ama kokusu buraya geliyor korkusundan. Aziz buna ne yaptisa.
              En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 18.11.2014, 01:26.
              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Ahahahhahahahahahahha ertem ne video yapmış be kahkaha attım yeminle aziz babasına sansür yapmış ama.
                ( ゚д゚)

Yorum

• Ahhh be Hacıosmanoğlu atıp tutuyordun? Ne oldu dilin mi tutuldu yoksa ağababaların cebini mi doldurdu?

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yok öyle birşey.
                    Catir catir sikeci ibnelere giydirmeye devam ediyor Gökhan kardesim.
                    Zoruna gidenin borusuna gitsin, ne kadar şikeci varsa ..... ......
                    Var öyle birşey. Gökhan Koç twitterdan uçuruldu yada kendini sildi.
                    Bu çocuk evlenmişti galiba , karısı izin vermiyor olabilir

Yorum

• Volkan the bear aynı hareketi geyse şikebahçe maçında yapsa ya.Taraftar her maçta küfrediyor..O zaman da böyle kapris yapıp maç öncesi ben oynamıyorum dese ya.Babası azize evlatlıktan reddeder ayıyı...Üstüne bir de bi araba insanı stada getirip "yalaka" basın mensuplarına bir ton da sopa attırdı hala eleştiren yok..Hala bu korumaların oarad ne işi vardı,neden oraya geldiler diyen yok..Korku damarlarına işlemiş.Ödleri patlıyor azizeden..Ama bu oluşturdukları düzen Türk futbolunu bitirecek.Yavuz hırsız ev sahibini bastırdı , şimdi de ırzına geçiyor...

Yorum

• Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle PFDK'ya sevk edildi
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Aziz Yıldırım ve çetesi futboldaki anarşiden besleniyorlar. Bu tip olayların sonucunda ( sayıcı fazla olan ) kendi taraftarları hem daha da fanatikleşiyor hem de ona buna kızıp ürün-kombine alıyor ve üye oluyor vs. Bunun sonucunda da kendi kulüpleri kazanıyor. Hatta rakip takımın taraftarları içinde gerilim yaratarak da kazanç sağlıyorlar. Yıllarca bu gerilim sayesinde avni akerde oynamadan kazandılar. Eğer sayıca fazlaysanız, takım kadronuz güçlüyse ve buna oynarsanız kazanırsınız. Ben milli maçta da bunun organize yapıldığını düşünüyorum. Volkan, Emre vs IQ skorları 80-90 olan adamlar böyle aksiyonlara kendileri karar veremezler. İkinci yarıda kendi sahalarında oynayacakları derbiler öncesi de bunun dozu artarak devam edecektir.

Yorum

• Volkan denilen ahlaksızı korumaya kalkıyor şb yönetimi, bizans medyası ve medyadaki şb soytarıları (Çavuşoğlu Ömer vs.)

İğreniyorum bu gördüklerimden ve yaşadıklarımdan

Ulan TS'li bir oyuncu yapsa dünyayı ayağa kaldırırdınız
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ertem ben programimda volkanin yerden yere vurulmasina izin vermem diyor.

Ertem iyice azıttı bu aralar, BEYAZ TV ve Ertem ŞENER resmen şb borazanlığı yapıyor.
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle PFDK'ya sevk edildi
                                Bu adam sadece Türk futbolundan değil, ülkeden men edilmeli.
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X