İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
traktörleri?İlk olarak TS61_NL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu oyuncularin "baskani"?Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
Yorum
-
Senol Hoca ne güzel demişti adaletin olmadiği yerde anarşi başlar diye. Şu olaylar Trabzonda olsa medya bizi linc etmisti hain damgasi yemistik Trabzonsporlu olsa Fatih terim basin aciklamasinla azardi gazetecileri bizim korumalar yapsa medya bunu aylarca konuşurlardi amaaa fb olduğu için bahaneler hazir ceza almamasi için kivirmalar başladi bile. Ben TBMM cumhurbaşkanindan acil yeni kanun bekliyorum. Aziz kurtarma kanunundan sonra Volkan kurtarma kanunu hatta Volkanin ne kadar efendi oyuncu olduğunu Hükümet ve muhalefet başkanlarindan bekliyorum.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Sikebahceyi korumak/kurtarmak icin yarattiklari, canavar oldu simdi onlari yemek uzere.
Tumuyle temizlenmeden bu pislikten cikabilmek mumkun degil...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
İzin almış çıkmış ya zaten
Trajikomik.
Bir futbolcu ki şike ile çalınan şampiyonluk sonrası küfür denilecek argo bir kelime ile statta kutlama yapmış,
bir maç sonrası arkadaşlarını toplayıp tribüne koşup küfürlü tezahürat organize etmiş.
Sonra da bir milli(!) maçta küfür yedim diyerek kaçmış.
3 senedir görmediğimiz rezillik kalmadı
Her seferinde bundan dahası olmaz dediğim ne varsa oldu, oluyor.
Artık her türlü pisliği şaşırmadan izleyeceğim.
Ne bolmuş meğerse.
Yorum
-
bunlarin hepsi serefsiz namussuz. kilif coktan belli. ceza vermezler
Takıma zarar verebilirim"
Morali bir hayli bozulan ve eldivenlerini çıkaran Volkan, ısınma hareketlerini bıraktı, “Değiştirin” işareti yaparak soyunma odasının yolunu tuttu. Soluğu Fatih Terim’in yanında alan milli file bekçisi, hocasının elini tuttu ve ağlamaklı bir ifadeyle şunları söyledi:
“Hocam izin verirseniz oynamak istemiyorum. Ne karım, ne çocuğum ne de ailem kaldı. Edilmedik küfür bırakmadılar. Bana böyle ağır küfür edenlerin önüne çıkıp top oynayacak psikolojiye sahip değilim. Yarardan çok zarar veririm. Ama yine de isterseniz çıkıp oynarım.”
Terim’in de Volkan’a, “Zaten özveriyle, iğne olarak sahaya çıkıyorsun. Biz seni biliyoruz. Şimdi ayrıl ve evine git. Yakında yine beraber olacağız” dedi ve federasyonun aracıyla Volkan’ı gönderdi.
Terim’den ceza önlemi
Ancak milli kalecinin esame listesinde yer alması başka bir sıkıntıyı ortaya çıkardı. Daha önce ilk 11’de gösterilen Volkan Demirel, belinde ağrıları gerekçe gösterilerek değiştirildi ve Volkan Babacan kaleye geçti. Listede yer almasından dolayı zorunlu olmadıkça (ağır sakatlık, yaralanma v.b.) stattan ayrılamayacak olan futbolcu, Emre Belözoğlu vasıtasıyla geri getirildi ve olası bir ceza bu şekilde önlendi.
Maç sonrasında Volkan ile ilgili konuşan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, gelmesini kendisinin istediğini belirterek, “Aksi takdirde ceza yerdi. Öncesine, sonrasına iyi baklam lazım. Sakin kafayla düşüneceğim. Net bilmediğimiz bir konuda açıklama yapmak istemem. Onu dinleyeceğim” ifadesini kullandı.
Yorum
-
Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!
Vah vahİlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunlarin hepsi serefsiz namussuz. kilif coktan belli. ceza vermezler
Morali bir hayli bozulan ve eldivenlerini çıkaran Volkan, ısınma hareketlerini bıraktı, �Değiştirin� işareti yaparak soyunma odasının yolunu tuttu. Soluğu Fatih Terim�in yanında alan milli file bekçisi, hocasının elini tuttu ve ağlamaklı bir ifadeyle şunları söyledi:
�Hocam izin verirseniz oynamak istemiyorum. Ne karım, ne çocuğum ne de ailem kaldı. Edilmedik küfür bırakmadılar. Bana böyle ağır küfür edenlerin önüne çıkıp top oynayacak psikolojiye sahip değilim. Yarardan çok zarar veririm. Ama yine de isterseniz çıkıp oynarım.�
Terim�in de Volkan�a, �Zaten özveriyle, iğne olarak sahaya çıkıyorsun. Biz seni biliyoruz. Şimdi ayrıl ve evine git. Yakında yine beraber olacağız� dedi ve federasyonun aracıyla Volkan�ı gönderdi.
Terim�den ceza önlemi
Ancak milli kalecinin esame listesinde yer alması başka bir sıkıntıyı ortaya çıkardı. Daha önce ilk 11�de gösterilen Volkan Demirel, belinde ağrıları gerekçe gösterilerek değiştirildi ve Volkan Babacan kaleye geçti. Listede yer almasından dolayı zorunlu olmadıkça (ağır sakatlık, yaralanma v.b.) stattan ayrılamayacak olan futbolcu, Emre Belözoğlu vasıtasıyla geri getirildi ve olası bir ceza bu şekilde önlendi.
Maç sonrasında Volkan ile ilgili konuşan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, gelmesini kendisinin istediğini belirterek, �Aksi takdirde ceza yerdi. Öncesine, sonrasına iyi baklam lazım. Sakin kafayla düşüneceğim. Net bilmediğimiz bir konuda açıklama yapmak istemem. Onu dinleyeceğim� ifadesini kullandı.
Yorum
-
yahu zaten o elebaşları, azizeİlk olarak TS61_NL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu oyuncularin "baskani"?
aklamaya çaılışıyorlar hala
mücadeleye devam2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Volkanın dünkü hareketleri normal değildir. Futbol hayatı boyunca yediği onca küfürlere rağmen sahayı böyle sessiz sedasız terk etmesinde şaibe vardır. Bu da şikedir.
Normalde yapması gereken önce gidip tribünlere saldırması sonra yanına gelenlere atarlanması ardından da ağzından köpükler saçarak röpörtaj vermesi gerekirdi.Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
Hz. Ömer.
Yorum
-
Tutmayin aglayacagim...İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunlarin hepsi serefsiz namussuz. kilif coktan belli. ceza vermezler
Morali bir hayli bozulan ve eldivenlerini çıkaran Volkan, ısınma hareketlerini bıraktı, “Değiştirin” işareti yaparak soyunma odasının yolunu tuttu. Soluğu Fatih Terim’in yanında alan milli file bekçisi, hocasının elini tuttu ve ağlamaklı bir ifadeyle şunları söyledi:
“Hocam izin verirseniz oynamak istemiyorum. Ne karım, ne çocuğum ne de ailem kaldı. Edilmedik küfür bırakmadılar. Bana böyle ağır küfür edenlerin önüne çıkıp top oynayacak psikolojiye sahip değilim. Yarardan çok zarar veririm. Ama yine de isterseniz çıkıp oynarım.”
Terim’in de Volkan’a, “Zaten özveriyle, iğne olarak sahaya çıkıyorsun. Biz seni biliyoruz. Şimdi ayrıl ve evine git. Yakında yine beraber olacağız” dedi ve federasyonun aracıyla Volkan’ı gönderdi.
Terim’den ceza önlemi
Ancak milli kalecinin esame listesinde yer alması başka bir sıkıntıyı ortaya çıkardı. Daha önce ilk 11’de gösterilen Volkan Demirel, belinde ağrıları gerekçe gösterilerek değiştirildi ve Volkan Babacan kaleye geçti. Listede yer almasından dolayı zorunlu olmadıkça (ağır sakatlık, yaralanma v.b.) stattan ayrılamayacak olan futbolcu, Emre Belözoğlu vasıtasıyla geri getirildi ve olası bir ceza bu şekilde önlendi.
Maç sonrasında Volkan ile ilgili konuşan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, gelmesini kendisinin istediğini belirterek, “Aksi takdirde ceza yerdi. Öncesine, sonrasına iyi baklam lazım. Sakin kafayla düşüneceğim. Net bilmediğimiz bir konuda açıklama yapmak istemem. Onu dinleyeceğim” ifadesini kullandı.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
Bu volkan koyduk mu diye canlı yayınlarda milyonlara hakaret etmesini bizim takım kimse gündeme getirmedi. O laf yediğini idda ettiği küfürlerden daha ağır, canlı yayınlarda eline mikrofonu alarak milyonlara ediyorsun.
bir diğer ekürüsü emre milli takım uçağında tff başkanı ve diğer başkanlar önünde bizim başkana ağzına geleni söyledi gs liler avrupa da ona küfretti diye.
Bunun gibi onlarca olaydan hiç cezasız lakırdısız sıyrılıp yanlarına kar kalıyor.Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum

Yorum