Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• beşiktaş 1 yıl men aldı şikeden cezasını çekti

uefa disiplin kurulu 5. maddesi uygulanmadı yaptırım olarak

bu yıl davet edildi şampiyonlar ligine , bu eşitlik ilkesine aykırı

bundan sonra uefa hiç bir şike yapan takımı küme düşüremez hatta puan silme cezası bile veremez

1 maç şike yapanı 1 yıl men, bjk

4 maç şike yapan 2 yıl men, fb

orantıya bak

ki cas 4 maçtan yargıladı 4 maçı değerlendirmedi bile
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• aziz yıldırım uefa'yı dize getirmiş birde siyasilere kızıyorduk

içerde
      partileri oy uğruna kullanırsın, hakim ve savcıları ayarlarsın anladıkta

uefa'ya ne yaptın aziz sırrını söylede bilek

uefa dosyayı 8 maç üzerinden değerlendirip 8 yıl men ve

5. madde gereği küme düşürülmesini talep etmesi gerekti
      En son Mustafa Ayazoğlu tarafından düzenlendi; 01.07.2014, 07:03.
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• hep diyorum düsecekler. sike yapmanin cezasi bellidir. küme düsmek

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Uefaya e posta önerim. Sadece iki cümle.

Dear Uefa,
          Please don't say "zero tolerance"!
          You know, It is euro tolerance!
          Gönderdim,
          ''17 Temmuz kararı öncesi mail kampanyası'' başlığındaki tüm adreslere gönderdim.

(konu kısmına, uefa = şikebahçe, yazdım)
          En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 01.07.2014, 08:07.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Nedir gelişmeler renktaşlar?

Yorum

• Gerekçeli karar o kadar kritik bir tarihte ortaya çıktı ki; tadından yenmez. Bizim için her şey çok güzel ilerliyor...

Üzülecek bir durum yok. UEFA köşeye sıkıştı artık bu bilgilerle. Şimdi yeni mail kampanyaları vs ile UEFA'yı hepten köşeye sıkıştırıp çaresiz bırakma zamanıdır. Kaçacak yerleri kalmadı.

Bu işin üzerini kaptacak rüşvet parası yok. Kamuoyu'ndan daha büyük güç olamaz. UEFA'nın karaktersizliğini tüm dünyaya gösterip CAS'ı harekete geçirmek tamamen bizim insiyatifimizde.

İpler hiç olmadığı kadar bizim elimizde.

Bu dava şimdi gerçekten bitti.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• benim tek korkum uefa ile anlaşıp bize ceza verdirmeleri

Yorum

• Şimdi kimi kime şikayet edeceğiz?
                  Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Uefa ile Fener'de mi bağlantılıymış yazdııklarınızdan öyle anlıyorum. Yok artık

Yorum

• Özetle,
                      CAS, "namussuzluk yapmayın!" demiştir.
                      UEFA mahkemeler esnasında kesinlikle tarafgir davranmıştır. Platininin üç kağıdı, Ali Koç'un sponsorluğu, Şenes Erzik'in çalışmaları en nihayetinde Başbakan'ın üstün gayretleri olduğu son derece açık.

Trabzonspor açısından bakarsak,

17 Temmuz öncesi büyük bir moral olduğu kesin.
                      Ayrıca CAS şunu demiş Trabzonspor'a "Bunlar cezayı göstermelik vermiş, yiğidim aslanım Trabzonspor başvur bana ben bunların canına ot tıkayayım"

17 Temmuzda ne karar çıkarsa çıksın Trabzonspor mutlaka bu cezanın artırılması yönünde başvuruda bulunması gerekiyor. Adaleti savunuyorsak bunu yapmamız şart.
                      En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 01.07.2014, 08:34.
                      Trabzonspor √
                      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

• s.a. her zamanki gibi cümbüşü kaçırdım
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Siz nasıl bir salaksınız.

CAS, Fenerbahçe’nin dürüstlük kuralına aykırı davrandığını da açıkladı. CAS, Fenerbahçe’nin CAS’ta açtığı ilk davada UEFA’nın mektubunun içeriğine itiraz ettiğini, ikinci davada ise söz konusu mektubu delil gösterdiğini hatırlattı. CAS, Fenerbahçe’nin daha önce itiraz ettiği bir mektuba daha sonra dayanmasının dürüstlük kuralına aykırı olduğunu belirtti. CAS, Fenerbahçe’nin önce UEFA’nın disiplin soruşturması açamayacağını belirttikten sonra UEFA’nın bu yetkisini kabul edip, UEFA’nın bir mektup göndererek soruşturma açmaktan feragat ettiğini ileri sürmesini çelişkili buldu.

Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

• CAS'ın gerekçeli kararlarından en önemlilerinden iki tanesi de şunlar;

Bir,

Üstüne basa basa CAS diyor ki "UEFA ulusal liglere ceza verebilir, yetkisi var unutmasın "

İki,

"6222 sayılı yasanın çıkması benim için farketmez, bu yasadan önceki şike ve teşvik olaylarına da ceza verilir"

Peşini bırakmamalıyız...
                            Trabzonspor √
                            İki Renk ve Asalet √
                            BordoMavi.Net √

Yorum

• vay vay vay CAS ne yapmış öyleya hem uefa ya hemde fenere osmanlı tokadını yapıştırmış en sertinden
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Neyse hızımı alamayıp daha çok yazabilirim.
                                Şimdilik bu kadar, daha fazla meşgul etmeyeyim.
                                Trabzonspor √
                                İki Renk ve Asalet √
                                BordoMavi.Net √

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X