Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hayır arkadaşlar orda şunu kastetmiş bence trabzon sonuçta milliyetçi bir şehir olarak biliniyor dimi,trabzondan dtp ye 5 bin 10 bin oy çıktığını düşünsene,bence kesinlikle güzel bir protesto olurdu.Yani bu ülkede yıllarca şu yapıldı ve halen yapılıyor,işlerine gelince trabzon aslandır kaplandır,bak dikkat et yıllarca hakkariyi şırnağa hep trabzonlu erleri gönderdiler,ama işlerine gelmedimiydide şike olayında olduğu gibi trabzona israil takımına yunan takımına yapılmayacak muameleri yaptılar bu hep oldu,senin yaşın kaç bilmiyorum ama bu 3 temmuz neki biz bu ülkede nasıl ötekileştirilmelere maruz kaldık,evet tekrarlıyorum selahaddin demirtaşın o konuşması sebep gösterilip keşke tüm trabzon halkı oyunu dtp ye verse,belki ancak böyle anlardı bu beyinsiz ve vicdansız yaratılklar.O sebepten bu fikirdeki arkadaşlara lütfen biraz daha saygı gösterin
    Bu konuda farklı düşünüyoruz. Ben ne olursa olsun pkk destekçisi bu partiye ve onun adamlarına oy verilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Amacım saygısızlık yapmak değil, farkında olmadan o öyle bir şey yaptıysam özür dilerim.
    www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu konuda farklı düşünüyoruz. Ben ne olursa olsun pkk destekçisi bu partiye ve onun adamlarına oy verilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Amacım saygısızlık yapmak değil, farkında olmadan o öyle bir şey yaptıysam özür dilerim.
      Estafurullah güzel kardeşim,saygısızlık ne demek,öyle düşünmedim hiç.Ama sende şunu sakın düşünme trabzonspor taraftarı hiç bir zaman hiçbir terör örgütüne destek yada sempati vermez.Burdaki olay söylediğim gibi sadece bir ironi yapmak,yani terörist dediğimiz insanlar dahi müslüman vatansever milliyetçi dedeiğimiz siyasetçilerin söyleyemediğini söylüyor ve yapamadıklarını yapıyor,kendinizden utanın mesajı vermek,yoksa trabzondan çıkan 3-5 bin oyla ne selahattin demirtaş cumhurbaşkanı olur nede trabzonlular dtp li.Sende beni yanlış anlama kardeşim,kalbini kırmışsamda hakkını helal et
      ANADOLU KAPLANI

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

Yok abi estağfurullah, keşke herkes senin gibi güzelce anlatsa

Tabiki çok dikkat çekici bir tepki olurdu böyle bir şey ama dediğim gibi ama dediğim gibi ne olursa olsun bu parti pkk yanlısı bir parti. Kolay kolay böyle bir tepki olmaz.. Olsa da siyasilerin bundan ders çıkartabileceklerini de sanmam.
        www.x.com/zykmda

Yorum

• Demirtaş'ın konuşması, Faruk Özak'ın şimdilerde cırlaması ve Nil timsahlarının yavrularını yerken döktükleri gözyaşlarının farkı yoktur.
          HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

Demirtaş'ın konuşmaları oyun değil mi? Oyun olduğunu bir tek ben mi düşünüyorum?

Adam basbaya Trabzon halkını kendi içlerine çekmeye çalışıyor. Bu gün bunlara destek veren, yarın da bize çok haksızlık yapıldı dağa çıkalım der. Lütfen şu teröristlere protesto adı altında da olsa destek vermeyin.

Yorum

• 25 milyon fenerli varken benim 3-5 milyonluk taraftarımi mi memnun edecekler yani? Ekmel'i de aynı, Tayyip'i de diğerleri de.

Yorum

• Demirtaş diyor ki sizin namussuzları aklıyorsunuz bizimkileri de aklayın..

Yorum

İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Demirtaş diyor ki sizin namussuzları aklıyorsunuz bizimkileri de aklayın..
                  Heh, demek istediğim tam da bu işte. Yoksa şikeymis, hakmış, adaletmiş umrunda değil adamın.
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    demirtaş diyor ki sizin namussuzları aklıyorsunuz bizimkileri de aklayın..
                    adam doğru diyo sölicek bişe yok
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      AKP Faruk Özak
                      CHP Volkan Canalioğlu
                      MHP Koray Aydın

ve diğerleri hepsi sustular şimdi şirin görünmeye kalkmasınlar
                      Koray Aydın'a "Sustu" demek nasıl bir akıl tutulmasıdır anlamak güç. Keşke objektif kalabilseniz...
                      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Kendi adıma konuşuyorum; oyumu verirken, Trabzonspor, oyumu kime vereceğimi değil, kime vermeyeceğimi belirliyor.

Evet, Demirtaş'ın söyledikleri doğru; 6222 no'lu yasanın şikeciler için değiştirildiği; AKP, CHP ve MHP'nin bu aşağılık işte ortaklaştığı ve BDP'nin buna katılmadığı doğrudur.

Ama bu ona oy vermek için bir neden olamaz benim gözümde. Nasıl ki Sivastaki insanlar cayır cayır yakıldı ve yakanların avukatlarının önemli bir kısmı iktidardaki partinin milletvekili ve/veya adayıydı, bu Demirtaş'ın temsil ettiği partinin teröristlerinin de 93te Başbağlarda aynı işi yaptıkları unutulmamalı.

Oportünizme dayanan siyasetten midem bulandı artık.
                        En son Esmoface tarafından düzenlendi; 05.07.2014, 02:32.

Yorum

• Volkan Canalioğlu Şike yasası değişirken Mecliste bulunmamıştı açıkçası çok katı bir muhalefet ettiğini söyleyemeyiz bana göre sınıfta kaldı.

Fakat Koray Aydın'ı hepsinden ayırıyorum. Devlet Bahçeli'ye rağmen MHP'nin almış olduğu grup kararına rağmen Şike yasasına Ret veren Trabzonlu tek vekildir Koray Aydın.

Bunun yanı sıra Yeniden Yargılama kararı alındıktan sonra yapmış olduğu açıklama zaten tarafını net bir şekilde belli etmiştir. AKP'ye tek bir laf çakamayıp MHP ve CHP üzerinde siyaset yapma çabasına girişenleri anlamıyorum ve anlamayacağım.

Sadece okuyun biz ne diyoruz ve Koray Aydın ne diyor bence tümü tümüne paraleliz bu konuda.
                          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• yazık

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Demirtaş'ın konuşmaları oyun değil mi? Oyun olduğunu bir tek ben mi düşünüyorum?

Adam basbaya Trabzon halkını kendi içlerine çekmeye çalışıyor. Bu gün bunlara destek veren, yarın da bize çok haksızlık yapıldı dağa çıkalım der. Lütfen şu teröristlere protesto adı altında da olsa destek vermeyin.
                              Allah razı olsun kardeş bizde yarın gidip bdp ye üye oup dağa çıkacaktık uyarmasaydın,Ayrıca bu üstteki yazının devamında: ya yine müslüman namazında niyazında adamdır,hemşerimizdir,oyumuzu yine erdoğana verelim diyede ekleseydin tadından yenmezdi valla
                              ANADOLU KAPLANI

Yorum

İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Allah razı olsun kardeş bizde yarın gidip bdp ye üye oup dağa çıkacaktık uyarmasaydın,Ayrıca bu üstteki yazının devamında: ya yine müslüman namazında niyazında adamdır,hemşerimizdir,oyumuzu yine erdoğana verelim diyede ekleseydin tadından yenmezdi valla
                                Benim demek istediğim Bdp'nin bunu amaçladığı. Yavaş yavaş bu işin içine çekmek istediklerini düşünüyorum. Orda onu söyledim.

Erdoğana oy verme konusu nerden çıktı anlamadım. Madem konu açıldı, ben de kendi fikrimi söyleyeyim. Bana göre şuan bulunan adayların hiç biri oyu haketmiyor ve bence Trabzonspor taraftarı boş oy atmalı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X