Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cumhrubaşkanlığı seçimlerinde CHP ve MHP'nin ortak olarak çıkardığı çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu bugün Trabzon'a geldi.

Trabzon'da çeşitli ziyaretler gerçekleştiren İhsanoğlu daha sonra Zorlu Grand Otel'de gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

Toplantıda Giresun Üniversitesi Tarih Bölümü öğrencisi çatı aday İhsanoğlu'na "Sizce Trabzonspor'un hakkı yendi mi" şeklinde soru yöneltti. Bu soruya İhsanoğlu " Bize her yer Trabzon, bunu söyleyebildiğime göre düşüncem de bellidir. Bunu bugün ilk geldiğimde de söyledim daha önce de söyledim şimdi de söylüyorum" şeklinde yanıt verdi.
    Gerçek mi bu
    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Berkan; 'Trabzon'un kupası Fenerbahçe'nin müzesinde'

Şike panelinde konuşan CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, "Trabzonspor ne kadar büyük bir kulüp ki bir kupası da Fenerbahçe müzesinde duruyor"

En son Kadir Yeter tarafından düzenlendi; 05.07.2014, 01:03.

Yorum

• AKP Faruk Özak
        CHP Volkan Canalioğlu
        MHP Koray Aydın

ve diğerleri hepsi sustular şimdi şirin görünmeye kalkmasınlar
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• yüzü gülüyor maşallah başbakan mı olacak acaba bizim iho
          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yüzü gülüyor maşallah başbakan mı olacak acaba bizim iho
            Adam bildiğin şark kurnazı la! Geceleri Tayyip'in evinin önünde mi uyuyor acep! Nereye gitse peşinde geziyor. Bildiğin kasaptan ciğer bekleyen kedi gibi. Bak çok yılışıyorum sana, bana da mama versen! Arada benim şirkete de iki üç iş/ihale kaydırsan. Ben de biraz köşeyi dönsem ne olur ki!

Şimdi bu adamın davranışlarını halâ normal karşılayanlar var. Bildiğin Trabzonspor üzerinden köşeyi dönme peşinde bu adam. Soyan soyuyor arada bizim cebimize de birşeyler girsin. Nasıl olsa bu adamlar politikacı, allah deyip kul hakkı yetim hakkı haram helal dinlemeden yiyorlar.
            "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gerçek mi bu
              cevabın soruyla uzaktan yakından alakası yok biz cevabı anladık tabi
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Yazmıştım tekrar diyorum. İmkanı olan herkes kulübe üye olmalı. Bu rezilliği hep birlikte temizleyeceğiz.
                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

Gitti ekmeleddinin 25 milyon oyu
                  son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gitti ekmeleddinin 25 milyon oyu
                    Onu göze alabilmekte önemli abi keşke ülkeyi yönetenlerin hepside güçlünün çoğunluğun yanında olmayıp haklının hakkını verebilselerdi.
                    Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Ceyhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şunu ayrı tutuyom ve kim ne derse desin cumhurbaşkanlığı seçiminde oyum demirtaşa.

Trabzon olarak CB seçimlerinde tavır koyup bu adama oy vermeliyiz şu adam Trabzon'da %30-40 civarı oy alsın bakın diğerleri nasıl köşeye sıkışıyor şu adam şu konuşmasıyla Trabzonspora bir Trabzon milletvekilinden daha çok faydası olmuştur hiç değilse tarafı bellidir söyleyin bana mecliste hangi vekilimiz şu adam kadar olabilmiştir.?
                      Trabzon halkı keşke böyle bir şeyi yapabilse.

Yorum

• Vay be, demek Abdullah Öcalan çıkıp " Trabzonspor'un kupası çalınmıştır. Çalan kişi de başbakandır " dese, onun da serbest kalmasını isteyeceğiz..

Bdp orda hayır oyu kullanırken Trabzonspor'un hakkı yendi diye kullanmadı, daha önemli konular varken şikecilerle uğraşmayın diye kullandı.. Bir konuşmayla adamı melek yaptınız..
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Vay be, demek Abdullah Öcalan çıkıp " Trabzonspor'un kupası çalınmıştır. Çalan kişi de başbakandır " dese, onun da serbest kalmasını isteyeceğiz..

Bdp orda hayır oyu kullanırken Trabzonspor'un hakkı yendi diye kullanmadı, daha önemli konular varken şikecilerle uğraşmayın diye kullandı.. Bir konuşmayla adamı melek yaptınız..
                          Hayır abdullah öcalan trabzonspor haklı dese abdullah öcalanı tabiki desteklemeyeceğiz,ama abdullah öcalan çıkıp biz bugüne kadar yanlış yaptık,kardeşi kardeşe kırdırdık,emperyalizmin oynuna geldik,artık barış zamanı dostluk zamanı derse destekleriz.Yani doğruyu söylerse adaletten ve Allahtan yana olursa abdullah öcalanıda destekleriz.Burda arkadaşlarımızn selahaddin demirtaş için kastettikleri bu bence ve hakılılarda,lütfen başka taraflara çekmeyin
                          ANADOLU KAPLANI

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hayır abdullah öcalan trabzonspor haklı dese abdullah öcalanı tabiki desteklemeyeceğiz,ama abdullah öcalan çıkıp biz bugüne kadar yanlış yaptık,kardeşi kardeşe kırdırdık,emperyalizmin oynuna geldik,artık barış zamanı dostluk zamanı derse destekleriz.Yani doğruyu söylerse adaletten ve Allahtan yana olursa abdullah öcalanıda destekleriz.Burda arkadaşlarımızn selahaddin demirtaş için kastettikleri bu bence ve hakılılarda,lütfen başka taraflara çekmeyin
                            Doğru söylüyor diye hakkını vermek başkadır, güzel konuştu, oylarımızı ona verelim demek başka. Bence karıştırılan nokta bu. Evet, güzel konuştu, helal olsun adama der geçeriz. Ama sırf o gün hükümete muhalefetlik için (ben öyle olduğunu düşünüyorum) hayır oyu verdiler diye cumhurbaşkanlığı seçiminde ona oy vermemiz gerekmiyor.
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• Şike yasasında bildiğim tek red oyu Koray Aydın'a ait..

Yorum

• Hayır arkadaşlar orda şunu kastetmiş bence trabzon sonuçta milliyetçi bir şehir olarak biliniyor dimi,trabzondan dtp ye 5 bin 10 bin oy çıktığını düşünsene,bence kesinlikle güzel bir protesto olurdu.Yani bu ülkede yıllarca şu yapıldı ve halen yapılıyor,işlerine gelince trabzon aslandır kaplandır,bak dikkat et yıllarca hakkariyi şırnağa hep trabzonlu erleri gönderdiler,ama işlerine gelmedimiydide şike olayında olduğu gibi trabzona israil takımına yunan takımına yapılmayacak muameleri yaptılar bu hep oldu,senin yaşın kaç bilmiyorum ama bu 3 temmuz neki biz bu ülkede nasıl ötekileştirilmelere maruz kaldık,evet tekrarlıyorum selahaddin demirtaşın o konuşması sebep gösterilip keşke tüm trabzon halkı oyunu dtp ye verse,belki ancak böyle anlardı bu beyinsiz ve vicdansız yaratılklar.O sebepten bu fikirdeki arkadaşlara lütfen biraz daha saygı gösterin
                                ANADOLU KAPLANI

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X