Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• CAS'tan fenerbahçe'ye sürpriz cevap

UEFA, dün İsviçre Federal Mahkemesi'ne savunmasını verdi. Ancak CAS hakimleri 16 Temmuz'a kadar süre istedi. Yaşanan gelişmeler fenerbahçe cephesinde 'olumlu' olarak değerlendirildi.

fenerbahçe Kulübü'nün 2 yıllık men cezasının kaldırılması için İsviçre Federal Mahkemesi'ne yaptığı itirazda, karar süresi uzadı.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; sarı-lacivertlilerin Şampiyonlar Ligi'ne gitmek için yaptığı bu girişimde davalı taraflardan UEFA dün savunmasını İsviçre Federal Mahkemesi'ne gönderdi. Ancak diğer davalı taraf CAS hakimleri kendilerine savunma için 16 Temmuz'a kadar süre verilmesini talep ettiler. İFM'si bu kararı uygun bulup, savunma için süre verdi. fenerbahçe cephesinde yaşanan bu gelişmeler lehte bir durum olarak değerlendirildi.

18 TEMMUZ'A YETİŞMESİ ZOR

Federal Mahkeme, fenerbahçe hakkındaki kararını 18 Temmuz'daki Şampiyonlar Ligi kura çekiminden önce vermek istiyordu. Ancak CAS'ın 16 Temmuz'a kadar zaman istemesi ve bunun kabul edilmesi, kura çekimine kararın yetişmesini de zora soktu. İsvçire Federal Mahkemesi kararı esas yönünden değil, usul yönünden inceleyecek.

Öte yandan UEFA Disiplin Komitesi'nin 17 Temmuz'da Futbol Federasyonu ve Trabzonspor ile ilgili duruşmaları da var.

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• 'Trabzon'un kupası Fenerbahçe'nin müzesinde'

Şike panelinde konuşan CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, "Trabzonspor ne kadar büyük bir kulüp ki bir kupası da Fenerbahçe müzesinde duruyor"

Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biz ne malzeme verenler gördük,işine gelmeyen görmez tabi o ayrı.İhsanoğlu'nun sözüm ona verdiği malzeme devede kulak kalır.

Neyse.....
        Lefter'i kaleci zannedenler vardı, ey gidi.
        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          'Trabzon'un kupası Fenerbahçe'nin müzesinde'

Şike panelinde konuşan CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, "Trabzonspor ne kadar büyük bir kulüp ki bir kupası da Fenerbahçe müzesinde duruyor"

Madem bu konuda böyle düşünüyor, partisinin genel başkanına koyar tavrını, geçer bağımsız adaylara.
          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

'Trabzon'un kupası Fenerbahçe'nin müzesinde'

K.K. ne düşünüyor bu konuda acaba...
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              K.K. ne düşünüyor bu konuda acaba...
              Şike konusunda 3 parti lideride aynıdır benim gözümde ama en beteri hükümettir. Hakkımızı vermeyenlerde onlardır. Çalınmasına çanak tutanlarda onlardır. Adalet diyip hırsızları kollayanda onlardır. Dini suistimal edende onlardır.
              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

Şike konusunda 3 parti lideride aynıdır benim gözümde ama en beteri hükümettir. Hakkımızı vermeyenlerde onlardır. Çalınmasına çanak tutanlarda onlardır. Adalet diyip hırsızları kollayanda onlardır. Dini suistimal edende onlardır.
                konu spor olduğunda malesef hiçbir partinin birbirinden farkı yok. hepsi birbirinden beter.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

konu spor olduğunda malesef hiçbir partinin birbirinden farkı yok. hepsi birbirinden beter.
                  Spor değil menfaat. Gerçi ben siyasilere çok kızmıyorum, millete kızıyorum, millet olarak böyleyiz ve bizim içimizden çıkan yöneticilerde böyle. Dinimiz imanımız, ideolojimiz, davamız vs. menfaatlerin başladığı yerde bitiyor..
                  Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Spor değil menfaat. Gerçi ben siyasilere çok kızmıyorum, millete kızıyorum, millet olarak böyleyiz ve bizim içimizden çıkan yöneticilerde böyle. Dinimiz imanımız, ideolojimiz, davamız vs. menfaatlerin başladığı yerde bitiyor..
                    Siyasilere neden kızmıyorsun onlar bu milletten değilmi

Yorum

Siyasilere neden kızmıyorsun onlar bu milletten değilmi
                      Milletten, onlar da millet yani.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yada şöyle diyebiliriz renktaş menfaatlerimizin başladığı yerde ideolojimiz ve davalarımız renk değiştiriyor ikiside aynı anlama çıkıyor.

izleyen var mı bilmiyorum filmin orjinal adı el secreto desus ojos Türkçe'ye çevrilmiş hali gözlerdeki sır orda katili bulma sahnesi futbol tutkusundan geçiyor muazzam bir sahneydi adamın biri racing club taraftarı her şeyi sayıyor geçmişten bugüne sonra resimdeki diyor ki; bir erkek her şeyini değiştirebilir. yüzünü, evini, ailesini, kız arkadaşını, dinini, tanrısını… yinede değiştiremeyeceği bir şey var benjamin, tutkularını değiştiremez.

sadece aşk bizimkisi

Yorum

• riva da hasan doğan spor merkezi açılışı var başbakanın da katıldığı

hacıosman da yerini almış nihat özdemirin bir yan koltuğunda

https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                          Eze eze 2021-2022.
                          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yada şöyle diyebiliriz renktaş menfaatlerimizin başladığı yerde ideolojimiz ve davalarımız renk değiştiriyor ikiside aynı anlama çıkıyor.

izleyen var mı bilmiyorum filmin orjinal adı el secreto desus ojos Türkçe'ye çevrilmiş hali gözlerdeki sır orda katili bulma sahnesi futbol tutkusundan geçiyor muazzam bir sahneydi adamın biri racing club taraftarı her şeyi sayıyor geçmişten bugüne sonra resimdeki diyor ki; bir erkek her şeyini değiştirebilir. yüzünü, evini, ailesini, kız arkadaşını, dinini, tanrısını… yinede değiştiremeyeceği bir şey var benjamin, tutkularını değiştiremez.

Acayip spoiler vermişsin, ben de izlemiştim, çok etkileyici bir filmdi.

Yorum

Şunu ayrı tutuyom ve kim ne derse desin cumhurbaşkanlığı seçiminde oyum demirtaşa.

Trabzon olarak CB seçimlerinde tavır koyup bu adama oy vermeliyiz şu adam Trabzon'da %30-40 civarı oy alsın bakın diğerleri nasıl köşeye sıkışıyor şu adam şu konuşmasıyla Trabzonspora bir Trabzon milletvekilinden daha çok faydası olmuştur hiç değilse tarafı bellidir söyleyin bana mecliste hangi vekilimiz şu adam kadar olabilmiştir.?
                              Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• Cumhrubaşkanlığı seçimlerinde CHP ve MHP'nin ortak olarak çıkardığı çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu bugün Trabzon'a geldi.

Trabzon'da çeşitli ziyaretler gerçekleştiren İhsanoğlu daha sonra Zorlu Grand Otel'de gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

Toplantıda Giresun Üniversitesi Tarih Bölümü öğrencisi çatı aday İhsanoğlu'na "Sizce Trabzonspor'un hakkı yendi mi" şeklinde soru yöneltti. Bu soruya İhsanoğlu " Bize her yer Trabzon, bunu söyleyebildiğime göre düşüncem de bellidir. Bunu bugün ilk geldiğimde de söyledim daha önce de söyledim şimdi de söylüyorum" şeklinde yanıt verdi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X