yeniden yargılama isteyelim UEFA dan hazır kanıt var elimizde artık anlasınlarki bu ülkenin bu köşesinde inat başka bişeydir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Adnan Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerekçeli karar tamam da şimdi UEFA okkalı bir ceza vermediği kulübe nasıl haşırtt diye geçirecek? Şikeden yana olduğu bir kulübe nemalandığı bir kulübe nasıl cezayı arttıracak? Ulen BJK tek maçtan dünyanın dayağını yedi bu yavşaklar da ligin futbolun anasını bellediler ama UEFA şerefsizi yüzünden iyi yırtmışlar.
Gelelim şikebahçeye adamlar 2+1 yıl ceza aldılar sonra +1 yıl kaldırıldı sonra CAS'a dava açıp avrupada boy gösterdiler esas avrupaya gitmesi gereken takımların hakkını yediler hatta cezalarını avrupada oynayarak çektiler salzburg'un bile hakkını yediler bu gerekçe ile kombine sattılar borsa vurgun yaptılar şimdide utanmadan isviçre mahkemelerine başvuruyorlar hedef yine geçen sezon olduğu gibi tedbirli olarak avrupada boy göstermek bu arada haramzadeler TFFnin ve UEFAnın üstün gayretleri sonucu bulunmamaları gereken ligde oynayıp derece yapıp avrupa için ceza süresini tamamlamış oldular e şimdi bi düşünün eğer şikebahçe küme düşürülmüş olsaydı 2 yıllık cezayı tamamlayabilecekmiydi? tabiki HAYIR şikebahçe 2.lige düşürülseydi avrupa için en az 2 yıl daha beklemek zorunda kalacaktı bence CAS'a yeni bi dava açıp bu haramzadelerin 2010-2011 sezondan başlayıp 2013-2014 de dahil olmak üzere aradan geçen zamanlarda elde ettikleri tüm kazanımların geri alınmasını istememiz lazım bana göre bu gerekçe ile 2013-2014 şampiyonu GS'dir bulunulmaması gereken ligde elde edilmiş dereceler illegaldir TFF ve UEFA bu illegalliklere göz yummuşlardır artık CAS'ın son kararından sonra GSnin de 2013-2014 sezonu için harekete geçmesi lazım.Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.
Yorum
-
Elimiz okadar gucliki su kararin ardindan uefa artik o ezikleri istesede koruyamaz zaten yeterince nane yemis uefa alehinede dava acabiliriz casa fifaya mermerleri saplariz onlarida istersek..bildigim kadariyla bu aksam yeni bir mail kampanyasi basliyor bu kampanyada atilan maillerde cas gerekceli kararininda uefayla ilgili yer alan kisimlarina deginilip platini de istifaya davet edilerek baski uygulunsa tadindan yenmez..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Her seferinde aynı şey. Önce medya ayağıyla olumlu haberler pompalıyorlar. Hop hisseleri salıyorlar. Sonra gerçekler ortaya çıkıyor ki ben aleyhlerine olan haberleri bile kendilerinin yaydığını düşünüyorum artık.
Arkadaşlar bizim için bir kupa bir onur mücadelesi belki ama emin olun dünya böyle dönmüyor. Herşey para. Her olmulu hbaerden sonra yeniden yargılama hariç aynı şeyi yazdım. Bunların hepsi manüpilasyon ve SPK göz göre göre bu oyunun çevrilmesine izin veriyor. şiketarlanın küme düşürülmesi kimsenin işine gelmez. Peki neden...
1)Ne kadar sevmesekte şiketarla bu ülkedeki en büyük sivil toplum kuruluşudur. Bunu kabul edelim.
2)Bu kadar büyük bir kitleyi yönlendirme gücü herkesi cezbeder.
3)Bu takımın haberleri hemen herkesi ilgilendirir ve satması kolaydır.
4)Tüm bunları toplayınca tek bir haberle hisseleri oynatmak çok kolaydır.
5)KOÇ gibi belki bu ülkenin en büyük şirketinin haberleri bile 3.sayfada yer alabilirken şiketarlanın ki etkilediği kesimin büyüklüğünden dolayı her zaman 1. sayfadadır.
Herşey döner dolaşır ve paraya gelir. 10 yıl borsa oynadım ve ne zaman ki spekülatörün işi o şirketle biterse ne zaman doyuma ulaşırsa o zaman elini çeker ordan. Spekülatör yeterince doyuma ulaştığı anda elini çekecek ve tarlabahçe için asıl kıyamet o zaman kopacak. Bekleyin görün yarın da olumlu bir haber pompalayacaklar.En son Tayfun Aydın tarafından düzenlendi; 01.07.2014, 11:29.
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehani türkiyede hakim savcı ayarlarsın kolay
uefa yı nasıl bağlamışlar pes
cas a güçleri nasıl yetmemiş
İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün geceden beri forumdaki bayram havasını görüyorum. bütün yazılanları okudum ama unuttuğumuz bir durum var. cas uefa nın da fener in de anasını ağlatacam demiş ama bunun için bana başvuru yapmanız lazım diyor. bu güne kadar yaşanan süreci gözünüzün önünden bir geçirin. adalet timsali RTE sizce şikayet için bize izin verir mi???
Abi artik bu konu rte nin bile elinden cikti,hukuk kuruluna guveniyorum hepside masallah benden koyu anti rte ci.
Turk devleti bu konuyu kapatmaya calisiyor diye yazi gonderdim uefaya daha ilerisi var mi?
Allahin izniyle alacagiz hakkimizi ve bence boyle almak cok daha guzel olacak.
Her sene yeni ceza psikolojileri bozulacak.
Zaten son 1-2 aylik donemde aziz iyice bize calismaya basladi saolsun.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Lyon deplasmanda hirvat takimina 8 atip grupdan avarajla ciktiginda sikeyi gormeyen serefsiz platini canin cehenneme..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
Ben hizimi alamadim sadece ulkedeki serefsizlerle degil avrupadaki serefsizleride pisligide karsimiza almisiz meger..17 temmuzda butun istedigimiz kararlar ciksa bile uefa alehine tazminat davasi acmaliyiz..acalimki uefayida dize getirelim tarihe adimizi altin harflerle yazdiralim hakkimizi her platformda soke soke alan klup olarak..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
İlk olarak Uluç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşikeciler gerekçeli karardan yeni bir ceza verilmesi mümkün değil anlamı çıkartmış.
Günahları çok büyük.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
Klup resmi siteden bi aciklama patlatsin ey uefa desin yedigin haltlar ortada gerekeni yapmazsan senide yakariz fifa cas neresi olursa artik diye..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefotomac da gerekçeli kararı yazmışlar 4 maç da şikeye teşebbüs7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum