hersey tasarlanmış malesef böle düzenin içiene...... Bu ülkenin adalet sisteminden nefret ediyorum,Adalet hep kalabalıktan ve güçlüden yana oldu,artık yürüyüş yapma zamanı geldi,
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeyyy Trabzon AHALİSİ cumhurbaşkanlığı secımı kapıda dayanın başbakanınıza !!!
hıc sasırmadım kımse uzulmesın bız ıstemedık mı böyle olsun dıye su cincon gibi ligden cekılmıceksek bırak ben artık Trabzonspor lu deılım#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Ben böyle ucube bir kara görmedim.Delillere yapılan itirazınların reddine karar veren mahkeme infazın durdurulmasına ve yeniden yargılamaya neye göre karar verdi acaba?
Her şey bir yana bu karar tamamen bir hukuk ucubesidir.
Ey mahkeme,şimdi bize ne diyorsunuz...Bütün deliller doğru ama biz yinede yeniden yargılıyalım,öylemi?...Öyleyse şimdiye kadar bu memlekette görülen her davayı yeniden yargılamaya tabi tutalım...Bunu istemek herhangi bir mahkeme kararından memnun olmayan herkesin hakkı artık...
Mahkeme,kumpas yok,deliller doğru ama bir bakalım şu aziz itinin cezasını ne kadar indirebilirizde bir daha içeri sokmadan işi halledebiliriz derdinde.Madem böyle bir baskıya dayanamayacak insanlarsınız ne diye o kürsüye çıkıyorsunuz.
Yorum
-
Hirsizlik, arsizlik yapanin yanina kaliyor. Calismak yerine calmak yucelestiriliyor. Ahlak ve hak artik kimsenin umrunda degil.
Ve bunlarin yadandigi toplum sozum ona muhafazakar.
"Ustunlerin hukuku yerine hukukun ustunlugunu tesis edecegiz" diyen bir iktidar zamaninda yasaniyor bunlar.
Bu saatten sonra sagduyulu davranmak aptalliktir. Belli ki mesru yollardan davamizi izah edemeyecegiz. Biraz gurultu yapmani zarari olmaz.
Kilic kinindan ciksin!Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Ben böyle ucube bir kara görmedim.Delillere yapılan itirazınların reddine karar veren mahkeme infazın durdurulmasına ve yeniden yargılamaya neye göre karar verdi acaba?
Her şey bir yana bu karar tamamen bir hukuk ucubesidir.
Ey mahkeme,şimdi bize ne diyorsunuz...Bütün deliller doğru ama biz yinede yeniden yargılıyalım,öylemi?...Öyleyse şimdiye kadar bu memlekette görülen her davayı yeniden yargılamaya tabi tutalım...Bunu istemek herhangi bir mahkeme kararından memnun olmayan herkesin hakkı artık...
Mahkeme,kumpas yok,deliller doğru ama bir bakalım şu aziz itinin cezasını ne kadar indirebilirizde bir daha içeri sokmadan işi halledebiliriz derdinde.Madem böyle bir baskıya dayanamayacak insanlarsınız ne diye o kürsüye çıkıyorsunuz.
Yorum
-
Yasa değişikliği nedeniyle yeniden yargılama talebi kabul edilmiş. Yahu Yargıtay cezayı onadı. Bu defter kapandı. Ben böyle adi bir düzen görmedim. Allah belanızı versin...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Hirsizlik, arsizlik yapanin yanina kaliyor. Calismak yerine calmak yucelestiriliyor. Ahlak ve hak artik kimsenin umrunda degil.
Ve bunlarin yadandigi toplum sozum ona muhafazakar.
"Ustunlerin hukuku yerine hukukun ustunlugunu tesis edecegiz" diyen bir iktidar zamaninda yasaniyor bunlar.
Bu saatten sonra sagduyulu davranmak aptalliktir. Belli ki mesru yollardan davamizi izah edemeyecegiz. Biraz gurultu yapmani zarari olmaz.
Kilic kinindan ciksin!Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Şike yaparım,
K...duk mu diye andırırım,
TS ile ve camiası ile dalgamı geçerim, hakaretederim,
%60 oyumu alırım,
Şikebahçeyi suçsuz bulurum.
TRABZON ŞEHRINE MÜSTEHAK.
Hala anlamayanlara, bu işte Adalet Yok. Hukuk işlemiyor. Kaba kuvvet var, şiddet var onu da şikebahçe uyguluyor.
Sırf göz boyamak için 2 farklı şey içinbaşvurmuşlar, güya mahkeme birini reddetmiş (hala siyasileri savunacaklara tutunacak dal olsundiye).
3 senedir bizimle dalga geçiyorlar.
Kimsesizlerin kimsesi olacak olanlara duyurulur
Hala da bu işe siyaset karıştırmayın demezsiniz herhalde.
TS takımını da şikebahçe ilemaçlaraçıkaran herkesin Allah cezasınıversin. Başta TS yöneticilerinin.İyi ki varsın TRABZONSPOR
Yorum
-
padisahim cok yasa.Karadeniz insanina iyi oluyor akp orani + 10% yalakadir azia etse genede padisahim cok yasa.savunucular cikar yakinda piyasaya.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum