Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bana bundan sonra kimse hukuktan bahsetmesin ya kabullenip susacagiz yahut hayatlarini cehenneme cevirecegiz baska cikis yok..
    Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
    Komünar..

Yorum

• İlk olarak Esmoface tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu düşüncenize katılmıyorum.

İstedikleri kadar görmezden gelsinler, gülüp geçsinler, farketmez. Sahada aldığımız şampiyonluğu masabaşında kaybediyoruz. Hukuk denile denile bugünlere gelindi, sindirildik.

Bu düzende hukuk ne kadar güvenilirdir, bunu bir tarafa bırakıyorum. Hukuken bile kazandığımız bir dava yitip gidiyor elimizden. Çünkü birleşemedik ve sokağa inemedik. İndiysek de ya bir elin parmağını geçmedi veya bireysel olarak bir mücadeleye girişildi.

Kulüp binasına da TBMM'ye de yürümemiz gerekiyor. O aradığımız adalet sokaktan geçiyor bu kokuşmuş sistemde.
      Ben de bunu ifade etmeye çalıştım. Boş sokakta yürümek bir sonuç getirmiyor bu ülkede. Sen yüzbin de yürüsen kendimiz alkışlıyor kendimiz destekliyoruz.
      Bizi bizden başkası kaale almıyor.
      Yürünecekse sonuç getirecek bir makam olmalı. Bir sonuca varmalı. Tatil günü olmamalı.
      Bir gün olmamalı. Ne biliym, bu ülkede adaleti böyle güzel yollardan almak mümkün değil.

Yorum

• Arkadaşlar Buraya 3 aydır üyeyim ama artık sabrım kalmadı şikeciler her koldan saldırıyorlar şimdiye kadar tff hariç her kurumdan istediğimiz sonuç çıktı ama ortalık çok boş kaldı en kısa zamanda hafta içi bir gün belirlenmeli ve meclis önünde protesto yürüyüşü düzenlenmeli.Bu konuda etkili isimlerle irtibata geçilmeli olmuyorsa kendimiz bir yürüyüş düzenlemeliyiz kişi sayısı çok önemli değil gerekirse orda polis müdahelesi ile karşı karşıya kalırız bunu haber bültenleri muhakkak yayınlar bu şekilde ses getirebiliriz yüzbinlerde olabiliriz ama organize olmamız zaman alır çok acil meclis önüne gidilmeli yakında zamanda AYM yada 13.ağır ceza mahkemesi karar açıklayacak onlardan önce bu yürüyüş düzenlenmeli bu konuda bu sitede öncülük edebılecek kımse yokmu bir yönetici trübün lideri yada yönetimle aramızda bağlantı kurabıleceğimiz birileri bu konu çok önemli AYM ve siyasıler TS taraftarının uyumadığını süreci takip ettiğini ve şikecilerin attıkları adımlardan rahatsız olduğumuzu bilmeliler.

Yorum

• Diyarbakırlı Trabzonsporlu öğrenciler Trabzon'a geldi

Diyarbakır'ın Çınar ilçesine bağlı 120 haneli Bağacık köyünde yaşayanların tamamı Trabzonspor taraftarı. Yörede Trabzonspor'a olan hayranlıklarıyla bilinen Bağacık köyü sakinlerinin bu sevgisi, bordo mavili takımın 1976-1977 futbol sezonunda şampiyon olmasıyla başladı. Trabzonspor taraftarı olan köylüler, bu sevgiyi çocuklarına da aşılayarak, köydeki taraftar sayısını her geçen gün artırıyor.

MEHDİ EKER ŞAŞIRDI

Bugün ise Diyarbakır Bağacık Köyü İlköğretim okulu öğrencileri bugün saat 10.00'da Trabzon'a geldi. Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'in Rize programı için geldiği Trabzon Havalimanında Trabzonsporlu öğrenciler ile karşılaştı. Programını uygulamadan Trabzonspor öğrenciler ile bir araya gelen Mehdi Eker, Diyarbakırlı öğrencilerin Trabzonspor'a olan sevgisini görünce şaşkınlığını kısa süre gizleyemedi. Eker, öğrenciler ile sohbet etti ve dersleri için başarılar diledi.

SELAMLAŞMA TAKDİR TOPLADI

Dİyabakır Bağacık Köyü'nden gelen Trabzonsporlu öğrenciler havalimanında karşılaştıkları ilgi karşısında etrafa şaşkın bakışları dikkatleden kaçmadı. Havalimanında otobüsten inan Diyarbakırlı öğrencileri Çaykara'dan gelen öğrenciler karşıladı. Diyarbakırlı öğrencilerin Çaykaralı öğrenciler ile selamlaşmasında 'Selamun Aleyküm' sözü büyük takdir topladı.

BÜTÜN TRABZONSPOR KADROSUNU SAYDILAR

Basın mensupların sorularını da yanıtlayan Diyarbakırlı öğrenciler, "Trabzon'a ilk defa geldik. Trabzonspor'u çok seviyoruz. Hep televizyondan izliyoruz. Şimdi ise Galatasaray ile oynayacakları maçı izleyeceğiz ve onlarla buluşuacağız. Çok heyecankıyız" dedi. Öte yandan bir basın mensubunun "Trabzonspor'dan hangi futbolcuları tanıyorsun?" sorusuna Diyarbakırlı öğrencilerin bütün kadroyu sayması Trabzonspor sevgisinin onlarda ne kadar işlendiği tekrar gösterdi.

SOYUNMA ODASI HEYECANI

Havalimanından ayrılan Diyarbakırlı öğrenciler Avni Aker Stadı'nın yolunu tuttu. Sahaya girerken heyecanlı oldukları gözlenen öğrenciler futbolcuların soyunma odasına getirildi. Şaşkın bakışlarıyla futbolcuların soyunma odasını inceleyen Diyarbakırlı öğrenciler burada ufak bir kahvaltı yaptı.

DERBİ MAÇINI İZLEYECEKLER

Trabzon'da Çaykara İlköğretim Okulu'na gidecek olan Diyarbakırlı Trabzonsporlu öğrencileri Trabzon'da 3 günlük güzel bir program bekliyor. Trabzonspor antrenmanlarını ziyaret edecek olan Diyarbakırlı öğrenciler sonrasında Pazar günü oynanacak olan Trabzonspor - Galatasaray maçını izleyecek.

Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!

Yorum

• Ne olursa olsun, ne değişirse değişsin.
            Ey adaletsiz düzenin yandaşları;

ŞEREFSİZSİNİZ.
            Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              keMAL da fenerli...
              Kemal'in her tarafı fenerli olsa nolur hocam??

Emin olun fenerden 5 tane futbolcu say deseler sayamaz,öyle bir adam Kılıçdaroğlu.Onun amacı çok açık,ama merak etmesin gelecek sene genel seçimlerde alacak boyunun ölçüsünü Bahçeli ile birlikte.

Yorum

• Diyarbakırlı kardeşlere yapılan bu davet ve ağırlama çok güzel ve anlamlı. Daha iyi anlaşılabilmek için bu tür organizasyonlar artmalı. Trabzonspor aynaya bakıp nereden geldiğini ve ne olduğunu bir vesileyle görmüş oluyor. Kulüp bunlara öncülük etmeli.
                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kemal'in her tarafı fenerli olsa nolur hocam??

Emin olun fenerden 5 tane futbolcu say deseler sayamaz,öyle bir adam Kılıçdaroğlu.Onun amacı çok açık,ama merak etmesin gelecek sene genel seçimlerde alacak boyunun ölçüsünü Bahçeli ile birlikte.
                  Lefter'i kaleci yapan Kemal Kılıçdaroğlu değil miydi.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Lefter'i kaleci yapan Kemal Kılıçdaroğlu değil miydi.
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Şikeligin rengi olmak istemiyorum arkadaş.Takımı,şehrimizi,insanımızı ağır borç altına sokmaya gerek yok !
                      Şike cezaları uygulanmayacaksa Trabzonsporumuz geç kaldığı bir uygulamayı hayata geçirmelidir:LİGDEN ÇEKİLMEK !
                      ''Trabzonspor bu lige lazım'' Niye ? Rakı masanıza meze yapmak için mi ? Kabul etmiyorum,içime sindiremiyorum.
                      Kulüp,futbol branşını amatöre düşürmelidir.Başka da yapacağımız birşey yok !
                      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• iho uyuyorsun,uyutuluyorsun sen 1 ay diyeli 1 sene gecti, ne zaman rest cekmeye baslıcan, kimin emir kulusun? sikebahcenin emir ilemi oturdun o koltuga.

Yorum

• Azize biri zarar verse bu meclis idam yasasını tekrar çıkarıp adamı idam eder.
                          Helal olsun(!)

Yorum

• fanatik şikeci başbakan 3 yıldır ts yönetimini bir şekilde sindirip oyalıyor
                            muhalefet nerden daha çok oy primi yapabilirim hesabıyla hırsıza sahip çıkıyor ve aslında böylece muhalefet hükümeti de kurtarıyor
                            bunların topu insan neslinin ulaşabildiği son model ahlaksızlığı temsil edip bize sergiliyorlar,sağolsunlar ...
                            ts ligden çekilmelidir ,herşey bitmiş şikeci kararının üzerine onlarca mühür vurulmuşken davayı tümden bozacak hareketler peşinde olanlara ciddi bir öfke gösterilmelidir ,bu kadar hak yenmez, domuz bile bu kadarını yemez
                            sonra iş işten geçince şike de montaj çıkınca! söyleyecek hiç bir şeyimiz kalmaz Trabzonsporlu!...
                            bence klübe baskı yapmalıyız nasıl olur söyleyin yapalım? atlayıp trabzona mı gidelim
                            bu iho nedir ya ?

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Şu Diyarbakırlı öğrencilerin yüzündeki saflığa bak..
                              Acaba bu çocukların sevinçlerini çalanların yatacak yeri varmı.

Yorum

• Öznur'un paylaştığı şeyin adı Trabzonspor işte.

O çocuklara baktığımda gördüğüm şeyi anlatamıyorum.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X