Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sazi elimize alalim artik.meclisemi yürüruz tupcunun gotunde tupmu patlatiriz artik yeter.bu namussuzlara hadlerini bildirmeliyiz.
    Vatan millet bayrak diye ağlayıp dururuz, en önde gideriz ama ülkenin hiç bir kurumu sallamaz bizi. Böyle saçma varlıklarız işte.

Koyarım böyle işe.

Gesendet.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İyiki Allah var.bu hirsizligin adaletsizligin hesabini yüce yaradan soracak.Allah bu dunyadada kahretsin bunlari.
      Allah var diye bu dünyada haksızlıkları kabul edecek değiliz. Allaha havale etmek yanlış. Orda gereken hesabın sorulacağı şüphesiz zaten. Ama önemli olan bu dünyada hesabın sorulması.
      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Yıldırım Demirören: "3 Temmuz'dan bu yana Fenerbahçe'nin gösterdiği birlik beraberlik takdire şayandır."

Şerefsizler, onursuzlar.

gece gece yine sinirlendim. ulan nedir bu çektiğimiz ya. tüm moralim sıfırlandı yine. karaktersizler
        En son Enisc tarafından düzenlendi; 08.04.2014, 01:13.
        ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Tüpçü bir türlü "şike davası bizim için bitmiştir" paradoksundan çık(a)mıyor.

Kukla olmak,beynini kiraya vermek böyle bir şey olsa gerek.

Yorum

• Ve ayrıca tüpçü,senin için biten dava Trabzonsporlular için bitmedi !
            Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
            Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
            Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• tupcuye takilmayalim bizim baskan ne yapiyor bizi uyutup oyalamaktan baska...transfer yapmayalim avukat tutup tff aleyhine dava acilamaz mi? Haciosmanoglu gitmeden kupa gelmez bunu anlamamiz lazim.

Yorum

• Aynen öyle.

Bence de az ediyorlar bize.

İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Demiroren'in arkasinda RTE var
                RTE'nin arkasindada Trabzon halki
                adamlar salakmi kuap'yi bize versinler? ben olsam vermem bulmusum boyle toplulugu vuracaksin kirbaci has ediyorlar bize
                İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzonspor un hakkının ve Kupası'nın önündeki en büyük engel Trabzon şehrimizin seçmenidir. Onların fikri, kefenlik durumları, siyasi fanatikliği, inadına destek (ne demekse!) halleri değişmeden durum değişmez. Bu şartlarda hakkımızı vermeleri için salak veya ahlaklı olmaları lazım.

Bu şartlarda ancak dışarıdan UEFA müdahalesi ile hakkımız verilir
                  İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak zaferyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu Demirören i tff başkanı yapan kişi insan olamaz
                    Malesef bunlardan biride binbir zorlukla bizi şampiyon yapan Sadri başkan
                    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• anladığım kadarıyla tüpçü her zamanki konuşmalarından birini yapmış değişen bir şey yok yani... buda yakında çok ciddi gelişmelerin olacağının göstergesidir

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Kupa RTE ve maşası YD denilen 2 şikebahçeliye rağmen gelecek.

TS taraftarları bu mücadeleyi unutmadığı ve bırakmadığı sürece 2010-2011 şampiyonluk kupası bize verilecektir.

Gerisi laf-ı güzaf.
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Hani derler ya "ah ulan! ah!" işte aynen öyle...
                          Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

• bir tane adamda çıkıp soramıyor bütün kurumlar ceza verdi siz akladınız bunun hakla hukukla bağdaştığını düşünüyormusunuz? sizin adalet anlayışınız bumu? diye...

ordakilerde kukla olmuş satılık haysiyetsizler...

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hani derler ya "ah ulan! ah!" işte aynen öyle...
                              öyle bir şarkı var abi ara sıra dinlemek lazım aslında

Yorum

• tüp kafa işte,ne dediğini kendide bilmiyor,gereksiz bir adam
                                @zafercalikoglu
                                @trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X