Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    demirören ş.....sizi beyaz tv Derin futbolda birazdan...
    Bugün belli olur artik RTE tutumu....bilin ki tüpcü hala konu kapandi diyosa o %60 verenlerin sayesindedir

Yorum

• Ben ümidimi yitirmedim. Hiç beklemediğimiz bir anda bombalar patlayacak....
      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben ümidimi yitirmedim. Hiç beklemediğimiz bir anda bombalar patlayacak....

Katılıyorum aynı ŞL kuralarına saatler kala bizim alınmamız gibi. Umutsuzluğa kapandığımızda Aziz'in ceza alması ve UEFA'nın men cezası vermesi gibi yine ümitlerimiz azalmış ve yine büyük bir gelişme yakındır.

Yorum

• şenez emzik kesinlikle başkakan ve tff ye yumurtlamıştır uefanın türkiyeye yaptırım uygulayacağını.
          Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

Bu derin futboldaki cakarlar enginler sike sürecinde TFFye salladilat simdi neden komse delikanli gibi hesap sormuyor??

Tüpcüyü adam yerine koyup efendi efendi konusuyorlar

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• şike süreci bitmiştir dedi demirören. tıpki 2 sene öncesinde olduğu gibi
              En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 07.04.2014, 23:22.

Yorum

İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu derin futboldaki cakarlar enginler sike sürecinde TFFye salladilat simdi neden komse delikanli gibi hesap sormuyor??

Tüpcüyü adam yerine koyup efendi efendi konusuyorlar

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Hepsi reyting amaçlı şov. Hiç dürüst birini programa alırlar mı?? Imajları bozulur.

Yorum

• TVem de fenerlinin biri diyoki Yildirim Demiroren fenerbahçe sampiyon kupa mupa yok o konu kapandi diyor dedi
                  butun Trabzonsporlulara duyurulur diyor...
                  Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• nerde baskan yayina baglansin atip tutmakla olmuyor

Yorum

• Tüpermen beyaz tv de gene herşey kapandı olddu bitti diye vıdı vıdı ediyor..

Adam bu dünyaya pisliklerin üzerini örtmek için getirilmiş yüzde yok utanmazlar..
                      ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        TVem de fenerlinin biri diyoki Yildirim Demiroren fenerbahçe sampiyon kupa mupa yok o konu kapandi diyor dedi
                        butun Trabzonsporlulara duyurulur diyor...
                        kendisi şuan beyaz tv de. sıkıntı yok her zamanki şeyler. haziran ayı çok renkli ama ağırlıkla bordo mavi geçecek...
                        En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 07.04.2014, 23:42.

Yorum

• Yahu her şey "Şike süreci bitti" cümlesine takılmış. Uyuyor musunuz beyler? Adam açık açık "Şike Davası'nın gerçek olduğuna inanıyor musunuz?" diyor. "Adam" dediğim, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı... Gerisini siz düşünün.

Bu ülkeden de, bu ülkenin futbolundan da, tertemiz Trabzonspor'un bu ülkenin pislik düzenine ve futboluna ait olmasından da gına geldi.

Topunuzun Allah belasını versin...
                          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• başkan istese de yayına bağlamazlar, tüpçünün yayına gelme şartları vardır, telefon bağlantısı da bunlardan biridir.
                            Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                            Hz. Ömer.

Yorum

• uefa müdahale etmeyecekse bitti tabi.
                              @tsmustafakemal
                              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bu Demirören i tff başkanı yapan kişi insan olamaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X