Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cangele tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunların hepsi bir oyun!

3 Temmuz sabahı yer yerinden oynadığında ve sosyal medya: "Acaba şimdi ne olacak?"larla çalkalandığında, Trabzonspor taraftarı kendi arasında şunları konuşuyordu: "Eğer Sadri Şener öyle bir şey yaptıysa bu şehre bir daha asla adımını atamaz."

Oysa 3 Temmuz'dan bugüne genel itibariyle Fenerbahçe taraftarı (bilinçli Fenerbahçe taraftarını ayrı tutuyorum), kendi takımının değil Aziz Yıldırım'ın taraftarlığını yaptı sadece. Takımını lekeleyen bir insanı koruma eğiliminin ardında nasıl bir psikoloji var bilemiyorum. Destek denilemez buna, fanatizmin gerçekten uç ve yanlışa götüren bir boyutu olsa gerek. Aşık olduğunuz insanın hatalarını görmek istememe ya da bilerek ve isteyerek bu toplu örtbas edişe çanak tutma durumu olsa gerek...

Bırakın arınsın kirden, bırakın "şikeci" olarak anılmasın koskoca bir camia. Bunlar da yetmezmiş gibi isimlerini lekeyen, suçu 16. Ağır Ceza Mahkemesi, UEFA, UEFA Disiplin Kurulu, UEFA Tahkim Kurulu, CAS tarafından sabitlenmiş ve son olarak Yargıtay'ca hakkındaki kararların onanacağı başkanlarını tekrar yönetime seçtiler. Bu kadarı komedi filmlerinde bile olmaz. Bu neyin ısrarıdır? Takımına destek olursun, adını lekeleyene değil.

İnanılmaz ama siyasiler hep bir ağızdan (ilk defa bu konuda ortak olarak) Aziz Yıldırım'a destek oldular: İktidarıyla, muhalefetiyle... Adaletin terazisi Fenerbahçe'nin 25 milyon taraftarından yana mı basmalıydı? Sayılara göre adalet biçmeye başladık demek ki. Peki ya her zaman adaletsizliğe isyan eden o aydın insanlarımıza ne demeli, medyanın kanaat önderlerine, adalet lafını dilinden düşürmeyenlere? "Ben Aziz Yıldırım'ın yanındayım, bunların hepsi bir oyun" sözünü söylemenin bilinçli ya da bilinçsiz ama eninde sonunda adalete ihanet etmek olduğunu düşünüyorum.

Başbakan: "Fenerbahçe’nin 20-25 milyon taraftarı var. Beşiktaş’ın 10-15 milyon taraftarı var. Böyle yaptığınızda kitlenin tamamını cezalandırmış oluyorsunuz. Bunu tasvip etmiyorum."derken niye o aydın insanlarımız çıkıp şunu demedi; "Ben Trabzonspor taraftarı değilim ama Trabzonspor'un ve Trabzonsporlular'ın hakkı bu cümlenin neden ucunda kıyısında yok?"
    Sahi Trabzonspor'un haklarını neden kimse telaffuz etmiyor/edemiyor?

Devlet Bahçeli: "Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'ye çok değerli hizmetler sunan bir değerli başkandır." derken hangi "değerli" hizmetleri kastediyor ve niye çıkıp da bir kere bile Trabzonsporlulara haksızlık yapıldı demiyor?
    Kemal Kılıçdaroğlu: "Aziz Yıldırım'a büyük haksızlık yapıldı" derken hangi haksızlıktan bahsediyor ve neden esas şu soruyu sormuyorİ "Kişilerle kurumlar neden ayrılmalıdır? Ve neden bu ülkede hep güçlü olan kayırılmalıdır?"

Hangi ülkede eski TFF Başkanı, şike olaylarında kayırdığı takımın başına aday olur bilinmez ama bizim eski TFF başkanımız şunu da diyebiliyor mesela: "Fenerbahçe’yi korumak için elimden geleni yaptım. İddia ediyorum ben olmasaydım Fenerbahçe 8, milli takım da 3 ila 5 yıl arası ceza alırdı."
    E artık bunların da akılla mantıkla izahı olmasa gerek! Bunu da gör "bunların hepsi oyun" diyen kardeşim(!) olur mu?

Yargıtayın kararı onamasının ardından Aziz Yıldırım'a "Onursal başkanlık" vermeyi düşünenler bile türedi, bu "onur"u Aziz Yıldırım'a, Fenerbahçe'nin geleceğini ve adını lekelediği ayrıca ülke futbolunu da dünyaya rezil ettiği için mi verecekler, o da merak konusu.

Daha çookkk Olimpiyat elemelerinde yüzümüze: "Biz onlar gibi şikeci değiliz!" demeye devam ederler. Futbol öyle zevksizleşti ki Milli Takım'ın maçlarını heyecanla izleyen insanlar bile artık maçtan son dakikada haberdar oluyor, belki de umursamıyorlar bile. Yok edilen sadece Trabzonspor'un hakları, haklılığı değil "bunların hepsi bir oyun" diyen kardeşim, yok edilen bir ülkenin futbol zevki ve ...

Şu an medya üzerinden dalga dalga Fenerbahçe'ye bir oyun oynandığı, neden sadece Aziz Yıldırım'a ceza verildiği (ki cezaların kimlere verildiği de ortada), belgelerin sahte olduğu, sadece yıkmak için bu girişimlerin yapıldığı haberleri ısrarla yayılıyor. En güvenilir gazeteciler bile sadece ve sadece Fenerbahçe'nin hakkından bahsediyor. Bu işi Aziz Yıldırım yaptı evet, meyvesini de Fenerbahçe yedi, cezasını da kişilerle birlikte meyveyi yiyenler çekmeli. Rıdvan Dilmen bir kere de bu konu üzerine Başbakan'la görüşür mü dersin, "bu bir oyun" diyen kardeşim?

Bir gecede 58. madde değiştirilirken "Şike olayı patlak verir vermez, yasa değiştirmek etik değildir. Esas oyun budur. Siz Trabzonspor'un hakkını yiyorsunuz" dediniz mi? Demediniz "bu bir oyun" diyen kardeşim. Trabzonspor alın teri döktü, taraftarının sevinci çalındı, üzüntüden hayatını kaybeden taraftarları oldu dediniz mi? Demediniz, "bu bir oyun" diyen kardeşim.

Bir gecede Aziz Yıldırım için yasa değiştirmiş bir meclis, dünyanın verdiği kararlara sırtını çeviren kukla bir TFF oldukça merak etmeyin, etrafa pompalanan yalanlar, sahte gündemler dokunmayacaktır çok fazla. Hayali canavarlar medyada iyi iş yapıyor nasılsa şu an. Bu bir oyun evet. Ve bu oyunda anlaşılan "hak" da yalnız Fenerbahçe'ye ait. Çünkü Fenerbahçe'nin 25 milyon taraftarı var. Adalet taraftar sayısına göre şekillenen bir kavram belli ki "bu bir oyun" diyen kardeşim.

Hadi bir oyun da benden: Yer değiştirin takımları ve olayları. Trabzonspor şike yapsın. 58. madde bir gecede değişir miydi? Sadri Şener tekrar Trabzonspor'a başkan olabilir miydi? Trabzonspor taraftarı "ohh ne güzel şike yaptın başkan" dercesine yüzlerine Sadri Şener maskeleri takıp eylem yapar mıydı? Başbakan: "Şu kadar milyon Trabzonspor taraftarını mağdur edemeyiz" der miydi?
    Devlet Bahçeli: "Sadri Şener değerli bir spor adamı" der miydi?
    Mehmet Ali Aydınlar Fenerbahçe için yaptıklarını Trabzonspor için yapar, UEFA ile pazarlığa oturur muydu
    Trabzonspor çoktan küme düşmüş olmaz mıydı? Bütün bu "yeniden yargılansın" işin içinde cemaat var diyenler aynı şeyi Trabzonspor için der miydi?
    Sağda solda insanlar: "Bu Fenerliler de "kupa da kupa" diyip duruyorlar" mı derdi, yoksa "Fenerbahçe hakkı olanı istiyor" mu derdi?

Kim Trabzonspor'un yanında olurdu? Şike yapan cezasını çeksindi, değil mi "bu bir oyun" diyen kardeşim?

Herkes elini vicdanına koysun, adalet çoğunluğun, gücün, paranın yanında değildir. Mücadelemiz bu konuda birleşen siyasilere, Fenerbahçe'nin arka bahçesi gibi çalışan TFF'ye değil sadece, aynı zamanda adaleti çoğunluğun ve gücün yanında görmeyi normalleştirmiş insanlara da...

İşte bu yüzden Trabzonsporlu olmak bir kere daha güzel, anlamlı ve onurlu... İşte bu yüzden Trabzonspor bir duruş, bir yaşam şekli, sonsuz bir tutku.

Son sözü Şenol Güneş söylesin: "Ülkeyi de futbolu da yönetenlere güvenmiyorum" ve "Paraya karşı yetenek ve emeğin savaşını verdik.. Tarih bunu da yazacak!" yaz kenara bunları "bu bir oyun" diyen kardeşim!

http://www.ajansspor.com/yazarlar/ci..._bir_oyun.html

Akşam bazı medya kanallarını izleyip ''lanet olsun bunlara,bunları tv lere çıkaranlara ve de bunlara inananlara.Ne halleri varsa görsünler. Bu ülkede adaletli bir şey yapılamaz'' diye düşünmeye başlamışken bu yazı sabah sabah çok iyi geldi.

Teslim olmak yok.Sonuna kadar alçak hırsızlarla kavgaya devam. Bu ülkedeki namussuzların en azından bir kısmını defetmek onuru Trabzonspor taraftarına düşüyor demekki.

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      biz de iho nerelerde diyorduk.adam son gaz en iyi yaptigi isi yapiyor.yalakalik..
      aziz'den daha buyuk bir dusman varsa o da bu haciosmanoglu denen insan evladidir.senin baskan oldugun gune lanet olsun lan.

Bu adam napiyo?? Biz transfer beklerken bu nerelerde dolasiyor..
      Bundan derhal kurtulmamiz lazim arkadas kara bulut gibi üstümüze cöktü
      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi
        Ayrıca Selim Can karrrdeş ne derseniz deyin Trabzonspor 100 yıllık tarinizi s... attı

Dünya tanıyacak bizi diyordunuz, buyrun, tanıttık sizi dünyaya.

Budur

2 satır da özetlemişsin durumu,baş tacısın,
        aynen ben de böyle düşünüyorum,
        onlar kendilerini bi halt zannetseler de dışarıdan görünüşleri kendi pisliğinin içinde debelenen domuz gibiler.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Olaylar işlerine geldiğinde hemen nasıl ana kuzusu kesiliyolar Allahım ya. Olmayacak yeniden yargılama felan unutun şunu artık bilader. Yani herkes salak bir tek siz akıllı. Adam gündemdeki tartışmalardan dolayı söylüyorum paralel devlet üyeside olsa bu adam savcı kısacası salak değil. Sizce hukuka uygun olmayan birşeyi körü körüne yapar mı? Bilmez mi bu sonradan anlaşılabilir. Eşşeğini sağlam kazığa bağlamaz mı?

Ortada bir sürü saçma sapan milleti yönlendirmek için yapılan haber var. Nasıl medya bugun aziz ve çetesini yalıyosa başka gündem maddeleriyle başkalarını yalıyor. Hepsinin altında araştırmayan okumayan her denilene inanan insanlar topluluklarını yönlendirmek var. Ülkemizde bunların sayısıda oldukça fazla zaten.

Ben gene kendi fikrimi söyleyerek bitireyim. Yeniden yargılama diye birşey olmayacak. Ulusalcıların muhalefetini kırmak için bu kırılgan dönemde hükümetin önlerine attığı bir umut sadece. Çünkü biliyolarki içerdekiler dışarı çıkarlarsa girdiklerinden daha güçlü çıkarlar ve kendi muhalefetleri çok daha güçlenir. Bunu hükümetin göze alabileceğini düşünmüyorum. Çünkü bir suçlunun dışarı kahraman olarak çıkmasını kimse istemez.

Yorum

• Bizim Tff geçenlerde bir kulübü küme düşürmüştü. feybe'deki olayların 1/100'ü bile yoktu. Hatırlayan var mı? O kararı alanlar feybe'ye, geçtim küme düşme cezasını, herhangi bir ceza neden veremiyor?

Tff kurulları çok muhteşem. 3-5 kişi biraraya gelip bir karar çıkardı mı geri dönüşü yok. Şekip Mosturoğlu'nun tapelere yansıyan "Tahkim Kurulu 6-1 bizde. Disiplin Kurulu da 4-3 bizde" sözü aklıma geliyor. http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/...hkim-61-bizden Ne kadar önemliymiş. Tff aklayınca bir şey yapamıyorsun. Var mı böyle adalet?
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı

Su haberin sonundaki analize bakar misiniz? Nasil güldüm anlatamam. Yalakalikta son nokta!
              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Bizim paydaş başkan ekranlara çıkıp "Aziz hakettiği cezayı buldu ama Mecnun'a kefilim" diyerek yine bir çuval inciri berbat etmez inşallah!
                Tarih ve tecrübenin bize öğrettiği, ulusların ve hükümetlerin tarihten hiç bir zaman hiç bir şey öğrenmedikleri, ondan hiç bir ders çıkarmadıklarıdır. - Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Yorum

• 2011 de tff yeniden yapilandi. Kurullar yeniden belirlendu ve 1-2 tane ts li bulunmadi aralarinda. Halen bunun sikintisini cekiyoruz.

Tff derhal yenilenmesi gerek. Derhal istifa tümü. Sadece baskan degil.

Iho atafenerle konusmaya devam et. Yeniden yargilanma geldi gelecek.
                  "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak Cangele tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunların hepsi bir oyun!

3 Temmuz sabahı yer yerinden oynadığında ve sosyal medya: "Acaba şimdi ne olacak?"larla çalkalandığında, Trabzonspor taraftarı kendi arasında şunları konuşuyordu: "Eğer Sadri Şener öyle bir şey yaptıysa bu şehre bir daha asla adımını atamaz."

Oysa 3 Temmuz'dan bugüne genel itibariyle Fenerbahçe taraftarı (bilinçli Fenerbahçe taraftarını ayrı tutuyorum), kendi takımının değil Aziz Yıldırım'ın taraftarlığını yaptı sadece. Takımını lekeleyen bir insanı koruma eğiliminin ardında nasıl bir psikoloji var bilemiyorum. Destek denilemez buna, fanatizmin gerçekten uç ve yanlışa götüren bir boyutu olsa gerek. Aşık olduğunuz insanın hatalarını görmek istememe ya da bilerek ve isteyerek bu toplu örtbas edişe çanak tutma durumu olsa gerek...

Bırakın arınsın kirden, bırakın "şikeci" olarak anılmasın koskoca bir camia. Bunlar da yetmezmiş gibi isimlerini lekeyen, suçu 16. Ağır Ceza Mahkemesi, UEFA, UEFA Disiplin Kurulu, UEFA Tahkim Kurulu, CAS tarafından sabitlenmiş ve son olarak Yargıtay'ca hakkındaki kararların onanacağı başkanlarını tekrar yönetime seçtiler. Bu kadarı komedi filmlerinde bile olmaz. Bu neyin ısrarıdır? Takımına destek olursun, adını lekeleyene değil.

İnanılmaz ama siyasiler hep bir ağızdan (ilk defa bu konuda ortak olarak) Aziz Yıldırım'a destek oldular: İktidarıyla, muhalefetiyle... Adaletin terazisi Fenerbahçe'nin 25 milyon taraftarından yana mı basmalıydı? Sayılara göre adalet biçmeye başladık demek ki. Peki ya her zaman adaletsizliğe isyan eden o aydın insanlarımıza ne demeli, medyanın kanaat önderlerine, adalet lafını dilinden düşürmeyenlere? "Ben Aziz Yıldırım'ın yanındayım, bunların hepsi bir oyun" sözünü söylemenin bilinçli ya da bilinçsiz ama eninde sonunda adalete ihanet etmek olduğunu düşünüyorum.

Başbakan: "Fenerbahçe’nin 20-25 milyon taraftarı var. Beşiktaş’ın 10-15 milyon taraftarı var. Böyle yaptığınızda kitlenin tamamını cezalandırmış oluyorsunuz. Bunu tasvip etmiyorum."derken niye o aydın insanlarımız çıkıp şunu demedi; "Ben Trabzonspor taraftarı değilim ama Trabzonspor'un ve Trabzonsporlular'ın hakkı bu cümlenin neden ucunda kıyısında yok?"
                    Sahi Trabzonspor'un haklarını neden kimse telaffuz etmiyor/edemiyor?

Devlet Bahçeli: "Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'ye çok değerli hizmetler sunan bir değerli başkandır." derken hangi "değerli" hizmetleri kastediyor ve niye çıkıp da bir kere bile Trabzonsporlulara haksızlık yapıldı demiyor?
                    Kemal Kılıçdaroğlu: "Aziz Yıldırım'a büyük haksızlık yapıldı" derken hangi haksızlıktan bahsediyor ve neden esas şu soruyu sormuyorİ "Kişilerle kurumlar neden ayrılmalıdır? Ve neden bu ülkede hep güçlü olan kayırılmalıdır?"

Hangi ülkede eski TFF Başkanı, şike olaylarında kayırdığı takımın başına aday olur bilinmez ama bizim eski TFF başkanımız şunu da diyebiliyor mesela: "Fenerbahçe’yi korumak için elimden geleni yaptım. İddia ediyorum ben olmasaydım Fenerbahçe 8, milli takım da 3 ila 5 yıl arası ceza alırdı."
                    E artık bunların da akılla mantıkla izahı olmasa gerek! Bunu da gör "bunların hepsi oyun" diyen kardeşim(!) olur mu?

Yargıtayın kararı onamasının ardından Aziz Yıldırım'a "Onursal başkanlık" vermeyi düşünenler bile türedi, bu "onur"u Aziz Yıldırım'a, Fenerbahçe'nin geleceğini ve adını lekelediği ayrıca ülke futbolunu da dünyaya rezil ettiği için mi verecekler, o da merak konusu.

Daha çookkk Olimpiyat elemelerinde yüzümüze: "Biz onlar gibi şikeci değiliz!" demeye devam ederler. Futbol öyle zevksizleşti ki Milli Takım'ın maçlarını heyecanla izleyen insanlar bile artık maçtan son dakikada haberdar oluyor, belki de umursamıyorlar bile. Yok edilen sadece Trabzonspor'un hakları, haklılığı değil "bunların hepsi bir oyun" diyen kardeşim, yok edilen bir ülkenin futbol zevki ve ...

Şu an medya üzerinden dalga dalga Fenerbahçe'ye bir oyun oynandığı, neden sadece Aziz Yıldırım'a ceza verildiği (ki cezaların kimlere verildiği de ortada), belgelerin sahte olduğu, sadece yıkmak için bu girişimlerin yapıldığı haberleri ısrarla yayılıyor. En güvenilir gazeteciler bile sadece ve sadece Fenerbahçe'nin hakkından bahsediyor. Bu işi Aziz Yıldırım yaptı evet, meyvesini de Fenerbahçe yedi, cezasını da kişilerle birlikte meyveyi yiyenler çekmeli. Rıdvan Dilmen bir kere de bu konu üzerine Başbakan'la görüşür mü dersin, "bu bir oyun" diyen kardeşim?

Bir gecede 58. madde değiştirilirken "Şike olayı patlak verir vermez, yasa değiştirmek etik değildir. Esas oyun budur. Siz Trabzonspor'un hakkını yiyorsunuz" dediniz mi? Demediniz "bu bir oyun" diyen kardeşim. Trabzonspor alın teri döktü, taraftarının sevinci çalındı, üzüntüden hayatını kaybeden taraftarları oldu dediniz mi? Demediniz, "bu bir oyun" diyen kardeşim.

Bir gecede Aziz Yıldırım için yasa değiştirmiş bir meclis, dünyanın verdiği kararlara sırtını çeviren kukla bir TFF oldukça merak etmeyin, etrafa pompalanan yalanlar, sahte gündemler dokunmayacaktır çok fazla. Hayali canavarlar medyada iyi iş yapıyor nasılsa şu an. Bu bir oyun evet. Ve bu oyunda anlaşılan "hak" da yalnız Fenerbahçe'ye ait. Çünkü Fenerbahçe'nin 25 milyon taraftarı var. Adalet taraftar sayısına göre şekillenen bir kavram belli ki "bu bir oyun" diyen kardeşim.

Hadi bir oyun da benden: Yer değiştirin takımları ve olayları. Trabzonspor şike yapsın. 58. madde bir gecede değişir miydi? Sadri Şener tekrar Trabzonspor'a başkan olabilir miydi? Trabzonspor taraftarı "ohh ne güzel şike yaptın başkan" dercesine yüzlerine Sadri Şener maskeleri takıp eylem yapar mıydı? Başbakan: "Şu kadar milyon Trabzonspor taraftarını mağdur edemeyiz" der miydi?
                    Devlet Bahçeli: "Sadri Şener değerli bir spor adamı" der miydi?
                    Mehmet Ali Aydınlar Fenerbahçe için yaptıklarını Trabzonspor için yapar, UEFA ile pazarlığa oturur muydu
                    Trabzonspor çoktan küme düşmüş olmaz mıydı? Bütün bu "yeniden yargılansın" işin içinde cemaat var diyenler aynı şeyi Trabzonspor için der miydi?
                    Sağda solda insanlar: "Bu Fenerliler de "kupa da kupa" diyip duruyorlar" mı derdi, yoksa "Fenerbahçe hakkı olanı istiyor" mu derdi?

Kim Trabzonspor'un yanında olurdu? Şike yapan cezasını çeksindi, değil mi "bu bir oyun" diyen kardeşim?

Herkes elini vicdanına koysun, adalet çoğunluğun, gücün, paranın yanında değildir. Mücadelemiz bu konuda birleşen siyasilere, Fenerbahçe'nin arka bahçesi gibi çalışan TFF'ye değil sadece, aynı zamanda adaleti çoğunluğun ve gücün yanında görmeyi normalleştirmiş insanlara da...

İşte bu yüzden Trabzonsporlu olmak bir kere daha güzel, anlamlı ve onurlu... İşte bu yüzden Trabzonspor bir duruş, bir yaşam şekli, sonsuz bir tutku.

Son sözü Şenol Güneş söylesin: "Ülkeyi de futbolu da yönetenlere güvenmiyorum" ve "Paraya karşı yetenek ve emeğin savaşını verdik.. Tarih bunu da yazacak!" yaz kenara bunları "bu bir oyun" diyen kardeşim!

http://www.ajansspor.com/yazarlar/ci..._bir_oyun.html
                    Adamım diye geçinenler okusun da gencecik bir kızdan adamlık nasıl olurmuş tiyo lar alsınlar.
                    Çiğdem kardeşim gönlüne,yüreğine,cesaretine sağlık senin,
                    iyi ki varsınız,sayenizde daha da dirençliyiz,teşekkürler,
                    her şey gönlünce olur inşallah.

Cangele renktaş senin de ellerine sağlık,teşekkürler paylaşım için.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Kurtuluş Savasi'ndaki gibi dört bir tarafimizi sarmis düşmanlar...
                      Psikolojik savaş ile bizi yildirmanin peşindeler...
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Haciosmanoglu'nun siyaset anlayisini eleştirsemde, zit görüşlere sahip olsakta sonuçta hala Trabzonspor'umuzun başkani.
                        Yine de bi umidim var
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Büyük Adamsın Aziz Yıldırım !!
                          3 Temmuz sabahı uyandığımızda hiç birimiz bu ülkede futbola nasıl tecavüz edildiğinin belgeleriyle ortaya konacağını hesap etmiyorduk. Aklımızda hep var olan,arada sırada dillendirilen ve kapalı kapılar ardında hesaplanan 'şike ve teşvik' gibi norma davranışların !! belgeleriyle ortaya konacağını rüyamızda görsek sanırım inanmazdık ki hele bizim ülkemizde.
                          Havada uçuşan tapeler, deliller,açıklamalar,suçlamalar,gözaltılar derken bir bakmışız ki atı alan Üsküdar'ı geçmiş,kabahat ne atı çalan da ne de göz yuman da. Kabahat yakalayan,ispatlayan ve atını çaldıranda.
                          Her başvurduğu yerden 'hırsızsınız' cevabı alan ve pişkinliği haklılık mücadelesi olarak kendine destur edinen bir güruh ve onun büyük başkanı Azizi Yıldırım.Büyük adamsın vesselam! Niye mi?
                          Sen ki gözümüze soka soka bu kadar haltı yedin,
                          Sen ki yediğin haltlar ortaya çıkınca 'bunlar da ne var ki?' dedin,
                          Sen ki at gözlüklü bir kalabalığın önünde hala gitmektesin,
                          Sen hava alanın da omuzlarda karşılanacaksın,
                          Sen ki iktidarı muhalefetiyle en şerefli hırsız ve hak mücadelesinin mağdur simgesi ilan edildin,
                          Sen ki bu ülkenin en yüksek yargı organına'kim takar lan sizi' diye resti çektin,
                          Sen ki hala kahraman olarak mesajlar verip Köroğlu unu oynuyorsun.
                          Büyük adamsın Aziz Yıldırım.
                          Büyük adamsın ama adamın olmadığı yerde.
                          Hırsızın, arsızın baş tacı yapıldığı,'çaldı ama çokta çalıştı' denildiği,kalabalıkların çokluğu adaletin yokluğu olan yerde,atanmışların kendi kanından huyundan soyundan olduğu yerde,'adam' kelimesinin ne anlama geldiğinin çoktan unutulduğu yerde,halkı yönetenlerin ve yönetmeye talip olanların senin gibi bir 'namus timsalini!!' savunduğu yerde sen Büyük Adamsın Aziz Yıldırım! Yalanım yok böyle bir otlakta en büyük baş sensin.....
                          Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• "az" olsanda "öz" olmak olmak önemli. aramızdaki kefenliler olmasa da olur.
                            Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• başkanı ,Yönetimi ve kulüp avukatı TSun kupasını gasp etmiş RTEye teslim olmuş bir kurum maalesef hak ARAYAMAZ,ARAMAZ.

İHO, AK parti MKYK üyesi gibi RTEnin kıçından ayrılmıyor

Kulüp avukatı AK partiden Ortahisar belediye başkan adayı olmayı bekliyor.

Böyle bir durumda TS nasıl haklarını arayabilir?

Masum taraftar da UEFA'ya başvuru bekliyor.

TS tarihinde bu kadar aciz,bu kadar siyasi yalakalık yapan bir başkan ve yönetim daha önce görev yapmamıştır.

Kupa Trabzon'a gelecekse bu başkan ve yönetime rağmen taraftarın güzüyle gelecektir.

Onun için bir an önce İHO ve yönetimi istifaya zorlanmalıdır.
                              https://twitter.com/serturkmen61

Bu ülkede ADALET sadece bir parti isminden İBARETTİR.
                              TRABZONSPOR'a 3 puan kazandıracak bir gol pası/gol için neler vermezdim.(Kazım KOYUNCU)

Yorum

• BASKAN basbakanda kupayı vermesını rica edıyordu kızmayın bosuna....

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X