Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Valla kimse alinmasin ama icerde dostlari akrabalari olanlar vardir. Turkiye denen bu ucubeler ulkesinde hapis yatan saftir ya da akil yoksunudur.. azizin yatmayacagina olan inancimdan dolayi soyluyorum bunu.
    County of Essex

Yorum

• bahsettıgını haber sanırım fotomac gazetesındeydı dımı,şikecılerın kendı gazetesı olan fanatık bu haberle ılgılı bısey yok eger bu bahsedılen olaydan bı bok cıkacak olsa sımdıye carsaf carsaf haberını basardı serefsızler,,rahat olun ark lar bu saatten sonra hıcbısey olmaz ha oldukı azız yırttı ama bu şikebahce ıcın bısey degıstırmez uefa bunları kucaga aldı artık bunlar kafasını cevıremez )

Yorum

• Bu haber doğru mu yanlışmı bilemem ama bildigim birşey varsa bu ülkede bu hükmet bu adalet sistemi azizibirdaha hapse yollamaz.
        bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• rahat olun ark lar )yenıden yargılama olsa azız sucsuz bulunsa bıle bu saatten sonra sızın aklınız alıyormu uefa aaa sız sucsuzmuşsunuz ozurdılerız bız hata yapmısız dermı allah askına,,, ha azız ıcerı gırmeye bılır cunku o serefsızın cezasını türk mahkemelerı verecegı ıcın bı sekılde yırta bılır burası turkıye ) amaaaa yurtdısında tanıdık savcı hakım ler cezaları ort bas etmıyor

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Savcının böyle bir görüş bildirdiği kesin mi acaba.
            Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• EfsaneSpor ‏@SporEfsane
              UEFA, Trabzonspor'un Türkiye içinde alınan kararlarla ilgili yaptığı şikayet üzerine TFF için soruşturma açtı.
              Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• bu saatten sonra tff nin ceza almaması imkansız.

17 temmuzda o şemsiye bi daha kapanmamak üzere açılacak.

Yorum

Savcı için kaynak ya da link gönderebilecek var mı.
                  Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• azizz şerefsızı ıcın yenıden yargılanma yolu acılmıs... bu işte basbakanın parmagı yoksa bende bısey bılmıyorum
                    Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• 17 temmuz denılıyor bu neyın tarıhı tam olarak
                      Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• azizin hapse girmesinden ziyade uefanın kişilere vereceği ceza daha önemli.ceza alıp fb başkanlığı düştüğünde şimdi destek veren ne siyasi otoriteyi ne de medyayı bulabilecek yanında.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Uefa nın kişilere vereceği cezaları bekliyorum ben de,
                          ve acayip önemsiyorum,4 gözle o kararları bekliyorum,
                          adamım diye ortalarda gezinen ama yeşil sahalarda alnının akıyla mücadele eden sporcuların içinde asalak gibi barınan yönetici,hoca ve futbolcuların Türk sporundan kazınıp gitmesini bekliyorum,kalan yaşantılarının zından olmasını istiyorum,özellikle şikebahçe,satılmış sivas ve satılmış eskişehir bağlantılı olanlarının.
                          Ben de bekliyorum ama o şerefsizlerin hepsinin de görevleri başında olmasını çok istiyorum o sırada
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

Kaynak sabah olarak gösterilmiş. Hükümetin son günlerde ki aktif destekçisi.
                            Yazık arkadaş adaletinizi .....

Yorum

• Ahlak yok ki ahlak.
                              Şeref namus yok. Ar edep yok. Utanma sıkılma yok.
                              İnsan diye suratlarına bakılmaz bunların.

Yorum

• adalet yan bakanının yeniden yargılamayla ilgili söylediklerini unutmayın içinden çıkamıyoruz deyip ANAYASA MAHKEMESİ ne atmıştı topu.
                                yeniden yargılamanın sonu yok zaten hapisteki hiç kimse suçlu değil hep bi yanlışlık var herkesi yeniden yargılamak zorunda kalırlar ki buda mümkün değil
                                hastanın ölmeden önceki son iyi hali bu çok eğlenecoğuk çok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X