Valla kimse alinmasin ama icerde dostlari akrabalari olanlar vardir. Turkiye denen bu ucubeler ulkesinde hapis yatan saftir ya da akil yoksunudur.. azizin yatmayacagina olan inancimdan dolayi soyluyorum bunu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
bahsettıgını haber sanırım fotomac gazetesındeydı dımı,şikecılerın kendı gazetesı olan fanatık bu haberle ılgılı bısey yok eger bu bahsedılen olaydan bı bok cıkacak olsa sımdıye carsaf carsaf haberını basardı serefsızler,,rahat olun ark lar bu saatten sonra hıcbısey olmaz ha oldukı azız yırttı ama bu şikebahce ıcın bısey degıstırmez uefa bunları kucaga aldı artık bunlar kafasını cevıremez
)
Yorum
-
rahat olun ark lar
)yenıden yargılama olsa azız sucsuz bulunsa bıle bu saatten sonra sızın aklınız alıyormu uefa aaa sız sucsuzmuşsunuz ozurdılerız bız hata yapmısız dermı allah askına,,, ha azız ıcerı gırmeye bılır cunku o serefsızın cezasını türk mahkemelerı verecegı ıcın bı sekılde yırta bılır burası turkıye
) amaaaa yurtdısında tanıdık savcı hakım ler cezaları ort bas etmıyor
Yorum
-
Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!
Savcının böyle bir görüş bildirdiği kesin mi acaba.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
Savcı için kaynak ya da link gönderebilecek var mı.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
Ben de bekliyorum ama o şerefsizlerin hepsinin de görevleri başında olmasını çok istiyorum o sıradaİlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUefa nın kişilere vereceği cezaları bekliyorum ben de,
ve acayip önemsiyorum,4 gözle o kararları bekliyorum,
adamım diye ortalarda gezinen ama yeşil sahalarda alnının akıyla mücadele eden sporcuların içinde asalak gibi barınan yönetici,hoca ve futbolcuların Türk sporundan kazınıp gitmesini bekliyorum,kalan yaşantılarının zından olmasını istiyorum,özellikle şikebahçe,satılmış sivas ve satılmış eskişehir bağlantılı olanlarının.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Kaynak sabah olarak gösterilmiş. Hükümetin son günlerde ki aktif destekçisi.
Yazık arkadaş adaletinizi .....Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
adalet yan bakanının yeniden yargılamayla ilgili söylediklerini unutmayın içinden çıkamıyoruz deyip ANAYASA MAHKEMESİ ne atmıştı topu.
yeniden yargılamanın sonu yok zaten hapisteki hiç kimse suçlu değil hep bi yanlışlık var herkesi yeniden yargılamak zorunda kalırlar ki buda mümkün değil
hastanın ölmeden önceki son iyi hali bu çok eğlenecoğuk çok
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum