Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ali Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şerefsizler nasıl yeniden yargılama yapabiliriz diye afkurmaya başladılar. Siz benim bir aylık oğlumun yeniden yargılamasını yiyin

Bu arada " SON DAKİKA : YARGITAY BEKLEME KARARI ALDI..!" şeklinde mesaj atan arkadaşları esefle kınıyorum akşam akşam kalp krizi geçiriyordum yahu !
    Hem yerler hemde yarabbi şükür derler.

Yorum

• Forum açıldı dedik sevindik gene kitlendi

Yorum

• TFF Basın Sözcüsü Mete Düren: "2010-2011 sezonu şampiyonu Fenerbahçe'dir.."
        Trabzonspor'un avukatı: "UEFA’dan şike konusunda TFF'ye telkinde bulunmasını ve TS'ye yönelik haksızlığın giderilmesini isteyeceğiz."
        Bülent Uygun'un bütün spor alanlarından men edilmesine karar verildi.

özet :
        Uefa bize karışamazdan uefa bize ceza verdi ne oluyo yahu ya gitti.
        yeniden yargılama olacak fenere müjdeli haberden
        uefa fenere tazminat ödeyeceklere kadar neler gördük neler.

Yukarıdakilere özellikle mete düren'e yine aklımca birşey söyleyeyim, söylediğiniz hiç birşey çıkmadı ve olmadı... Eşşşşeeeekkkk gibi ceza vereceksiniz. Eşşşşeeeeekkk gibi kupayı vereceksiniz. ve Son olarak mahkeme, uefa,cas, yargıtay derken son durak fifa. sen hiç düşündün mü fifa devreye girerse fenerin lisansını bir bardak su ile eritip tff ye içerme ihtimalini.

daha inatlaşırlarsa fenerin lisansı iptal edilir. ben bu kadarını düşünüyorum. öyle olacak o kupa gelecek. Bu arada aziz yurt dışındaymış gelmez o adam.
        geçen sefer metrise giderken oralardaydım, bu sefer oralarda olamayacağım orada olacak arkadaşlar selam söylesin. bir asker selamı çaksan benim için. yatışşşş

Yorum

• Yargıtayı bekliyoduk ne guzel şimdi neyi bekleyeceğiz ?
          Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• TFF Basın Sözcüsü Mete Düren: "2010-2011 sezonu şampiyonu Fenerbahçe'dir.."
            Trabzonspor'un avukatı: "UEFA’dan şike konusunda TFF'ye telkinde bulunmasını ve TS'ye yönelik haksızlığın giderilmesini isteyeceğiz."
            Bülent Uygun'un bütün spor alanlarından men edilmesine karar verildi.

özet :
            Uefa bize karışamazdan uefa bize ceza verdi ne oluyo yahu ya gitti.
            yeniden yargılama olacak fenere müjdeli haberden
            uefa fenere tazminat ödeyeceklere kadar neler gördük neler.

Yukarıdakilere özellikle mete düren'e yine aklımca birşey söyleyeyim, söylediğiniz hiç birşey çıkmadı ve olmadı... Eşşşşeeeekkkk gibi ceza vereceksiniz. Eşşşşeeeeekkk gibi kupayı vereceksiniz. ve Son olarak mahkeme, uefa,cas, yargıtay derken son durak fifa. sen hiç düşündün mü fifa devreye girerse fenerin lisansını bir bardak su ile eritip tff ye içerme ihtimalini.

daha inatlaşırlarsa fenerin lisansı iptal edilir. ben bu kadarını düşünüyorum. öyle olacak o kupa gelecek. Bu arada aziz yurt dışındaymış gelmez o adam.
            geçen sefer metrise giderken oralardaydım, bu sefer oralarda olamayacağım orada olacak arkadaşlar selam söylesin. bir asker selamı çaksan benim için. yatışşşş

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Haftaya torpa yasası belli olcak.Yeniden yargılama olabilir..Sonuçta kararı veren kimin adamı belli Cemaatten bir hamle daha olarak görüyorum şuanda bunu
              yuhh yaa yuhh biz "bunlar cemaatin işi fb yi cemaat bu hale soktu" diyenlere bi tarafımızla gülerken bu forumdan biri böle cemaat falan diyo ya ne diceğimi şaşırıyorum...yapmayın ne cemaati bırakın geçin artık şu saçmalıkları şikeyi hiçbi şekilde örtbas ETTİRMEYİZ....

Yorum

• Şimdi Trabzonspor Klübü resmi olarak bu sonuçtan sonra UEFA'YA başvuracak mı hep beraber göreceğiz..
                ölümüne trabzon !

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi CAS Onadı!!! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men

Yalnız forumda tam gidecek zamanı buldu, halada kesik kesik.
                  Haberlere tam bakıp keyfimizi yerine getiremiyoruz.

Yorum

• İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yargıtayı bekliyoduk ne guzel şimdi neyi bekleyeceğiz ?
                    Kupa törenini.
                    Amatör ruh,profosyonel düşünce
                    İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• NTV Spor sabahtan beri yeniden yargılama üzerine program yapıyor...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Şerefsizler nasıl yeniden yargılama yapabiliriz diye afkurmaya başladılar. Siz benim bir aylık oğlumun yeniden yargılamasını yiyin

Bu arada " SON DAKİKA : YARGITAY BEKLEME KARARI ALDI..!" şeklinde mesaj atan arkadaşları esefle kınıyorum akşam akşam kalp krizi geçiriyordum yahu !
                        Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• Şerefsizler nasıl yeniden yargılama yapabiliriz diye afkurmaya başladılar. Siz benim bir aylık oğlumun yeniden yargılamasını yiyin

Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• tam gününü buldu BMN başka zaman arıza yapsa olmazmıydı bizdeki şansın

Yorum

• yeniden yargılama olayı büyük ihtimal olacaktır..Tff zaten yine hemen yaptı yapacagını biz kararımızın arkasındayız diye.

Anlamadım tff hangi ülkenin yargısına bağlı..Şike olup olmadıgını onlara kim söyledi kanıtladı

Yorum

• budamı gol degıl arkadas budamı GOOOOL degil
                                Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
                                Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
                                NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X