Ulan bütün Maclarda Sike yapti serefsizler derhal küme düsmeliler !!!!!!!!!!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
gs değilde özellikle beşiktaş taraftarının açıklaması güzel olmuş... beşiktaşlı da olsa zanlı oldukları için aralarına mesafe koymaları gerektiğini ve aklanmaları gerektiğini belirtmeleri; türk futbolu adına endişe duyulduğu izlenimi veren İBB için empati yapmak gerektiğinden bahsetmeleri yerinde olmuş...
doğruya doğru...beşiktaş ve gs taraftarı belli günelrde de olsa adalaet duygusunu hatırlıyorlar... neticede, hatırlamış olmaları da güzel...
onlarla yürüyüşe katılmayı doğru bulmuyorum tabii... yıllardır bizim yaptığımız gibi, kendi başlarına ne kadar mücadele edecekler; bakalım, görelim... şayet bu yolda samimi olduklarını görürsek (mesela, hakkımız olan şampiyonluğun bize iadesi için de tepki koyarlar mı?) o zaman destek olunabilir... ha, bu destek işini kanka olmak olarak algılamamak gerek. belli zamanlarda, çıkarların örtüştüğü durumlarda işbirliği yapılabilir... dostluk yoktur, çıkar birliği vardır. mantık bu... (en azından şimdilik böyle)
her şeye rağmen bjk ve gs den gelen açıklamaları olumlu buluyorum.avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Yorum
-

Aziz tutuksuz mu yargılanacak?
13 Temmuz 2011 / 17:01
Aziz Yıldırım'dan yeni talep
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatları, Metris Cezaevi'ndeki Yıldırım'ın tutukluluk halinin kaldırılması için başvuruda bulundu.
Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne giden Aziz Yıldırım'ın avukatları, Fenerbahçe Başkanı'nın sağlık sorunlarından dolayı tutuksuz yargılanması için itirazda bulundular.
HABER61.
Yorum
-
en kısa zamanda düzelir inşallah...İlk olarak Selçuk Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10-15 DK. önce turgay beşyıldız bağlandı radiospora.. Nevzat şakarın gözleri açık hatta özel izin alarak bir yakını kısada olsa görüşme yaptı..durumu çok kötü değil diye söyledi...komada falan olduğunu söylemedi..ama yoğun bakım tabiki..."We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
renktaş şimdi açıklama beklemek bence yanlış, devlet bir operasyon yaptı,kim ne yaptı deliller ne herkes merak içinde febenin delillerinin bazıları gösterildi ama bizimle alakalı bişey gösterilmedi, bence Nevzat Şakar yöneticimiz aklandıktan sonra böyle bir açıklama olur ancak,İlk olarak jedeah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya iyide ne olacak bizim şampiyonluk ne olacak bu işlerin sonu ne zman bir açıklama yapacaklar
Şampiyonluk konusunda ise şimdi olmasa bile eğer tamamen temiz çıkarsak bu işten (ben inanıyorum sonuna kadar) zamanı geldiğinde o kupa bize verilecek başka şansları yok,
Tek kaybımız şampiyonlar ligi onun hesabını kim verebilecek, onu merak ediyorum ben,Herşeyin kolayını isteseydim bende TRABZONSPOR’lu olmazdım...
Yorum
-
okudukça aklıma maa,cavcav,kayseri,manisa,mersin artık başka kim tff ye destek veriyorsa onlar geliyor..İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületürk futbolu sınıfta kalmıştır. eve para getirdiği sürece, ailede bir fahişe olmasını önemsemeyen aile bireylerinden farkları yok. 3 maymunu oynuyorlar."TRABZON imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım..."
Yorum
-
acil bir yürüyüs düzenlenmeli 15temmuz'dan önce kimle hangi takimlarlala olursa olsun uefa'ya 15temmuz'dan önce listeler degisebiliyor bu firsati kaçirirsak fener sampiyondur ve kalir kimsede elinden alamaz nede olsa sampiyonlar ligine direkt katilan takim oluyorlar.
Hadi kipirdanma zamanidirson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
Ben hala ve illaki sayın başkandan açıklama bekliyorum'' Bu işlere karışmadım ,kimseye teşvik teşebbüsünde bulunmadım '' aksi takdirde yapılacak hiçbir organizasyona katılmayı düşünmüyorum . Kendi takımımın kuyusunu kazanlardan olmam olamam...Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Nevzat Şakar Allahın izniyle iyileşcek yüzündeki gülümsemeyle gelecek karşımıza...
sabırlı olalım ligin son haftasındaki yıkım üstüne gabriç haberiyle yerlere düşüyorduk ordan kalktık benzer durumlar var yine kalkacağız...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
allah şifanı versın baskanım...allah belanı versin aziz ve uşağı mali.
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
Şehirle ilgili eşimi ne istemiyormuş sanırım öyle bir şeyler söylüyordu tam kulak veremedim televizyonda. Hatta antremanda telefonla konuşurken görüntüleri var eşiyleİlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Miller Bursadan ayrılacakmış alsak hiç fena olmaz.
7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
Insaallah hemen toparlanir ve Ifadesini verir.İlk olarak Selçuk Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10-15 DK. önce turgay beşyıldız bağlandı radiospora.. Nevzat şakarın gözleri açık hatta özel izin alarak bir yakını kısada olsa görüşme yaptı..durumu çok kötü değil diye söyledi...komada falan olduğunu söylemedi..ama yoğun bakım tabiki...
Kulüp herhalde onun serbest kalmasini bekliyor.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum

Yorum