Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nevzat Şakar'a acil şifalar diliyoruz. Umarım sağ-salim çıkar o hastaneden. (Bu arada yazarken gayri ihtiyari olarak Allah'tan rahmet yazıp,sildim. Hayrolsun, Allah korusun.)

Yorum

• Nevzat bey'e acil şifalar dilerim. Şu anda tek dileğim fenerin küme düşmesi. Bizim suçsuzluğumuza inanıyorum.

Yorum

• Aziz Yıldırım gözaltına alındığında her şey güllük gülüstanlıktı.

Nevzat Şakar tutuklandı diye haberler çıktı, daha sonra haberlerin asılsız olduğu ortaya çıktı.Birileri inatla Trabzonspor'un teşvik primi için girişimde bulunduğunu söyledi fakat bizim çok bilmiş taraftarımız buna inanmadı, İstanbul basınının uydurduğu bir haber olarak niteledi.Kendi ağızlarıyla daha 2. 3. dalga olacak dediler ama hiç düşünmediler bu dalgalar bizi de alıp götürmez mi diye.

Alın size her şey ortada, ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorum ben, Aziz Yıldırım ve ekibi gözaltına alındığında türk polisinin ve adaletinin ne kadar yanındaysam şimdi de o kadar yanındayım.

Aziz Yıldırım için bilerek numara yapıyor dedik daha sonra aynı olay bizim yöneticinin başına geldi.Nevzat Şakar'ın çok ciddi bir rahatsızlığı olduğunu biliyorum, galiba aşırı paniklemiş gözaltı kararını duyunca.

Allah hepimize kolaylık versin, sırf Şekip Mosturoğlu tutuklandı diye şampiyonluk kutlamalarına başlayan taraftara da selam olsun.Ben o gün durun bakalım her şey için çok erken dediğim zaman onlarca kişi bana tepki vermişti.

Bugünden sonra yapılacak tek bir şey var o da mahkemenin vereceği kararı beklemek.Bakalım Sadri Şener ve Nevzat Şakar eiçin tutuklama talebi gelir mi ?

Yorum

• Nevzat şakar Trabzonda çok saygın karıyerı olan insanı ılişkileri oldukça yoğun mütevazı bır kişiliktır.inanıyorumki emniyet sadece ifadesıne başvuracak.şike teşvık kesınlıkle nevzat beye yakıştırılamaz.bu bır temennı değil gerçektir.bugün hem başkan hemde asbaskanımız serbest kalacaktır.lıgın son perıyodunda hakemlerın yanlı tutumu ve rakıbımızın aşıkar olan maçlarını manıpule ettiği yerde süreklı ve haklı olarak medya önünde yakınan camıamızın önde gelen bu iki önemli şahsıyetı kırli işler içinde olamaz.ak gün bugündür.ŞİMDİ ELESTIRI DEĞIL DESTEK ZAMANIDIR.muştulu haberler beklıyoruz.Çok geçmiş olsun.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bugun bir arkadasim dediki M.Aydinlarin fener formasiyla cekilmis fotosu var nette bulamadim bi turlu bu photoyu ortata cikarmaliyiz.ARkadasin dedigine gore fanatik bir fenerbahcekli
            Fenerli bi federasyon nasil olur inanilir gibi degi,ben ayni sekilde Federasyon baskani Trabzonlu olsun istemem,bu ulkede bu duzen degismedikce futbola alakadar olmak cok zor
            sakin olun...

Yorum

• Ne yazik ki baskan ve asbaskanin gozaltina alinmalarindan sonra federasyona laf edecek yuzumuz kalmadi. Hakkimizi aramamiz icin once temize cikmamiz gerekli... Insallah karabulutlar dagilir biran once...

Yorum

• saat 8 e yaklaşıyor yeni gözaltılar başlar.artık herşey rutin oldu.bakalım piyango kime vuracak.

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  saat 8 e yaklaşıyor yeni gözaltılar başlar.artık herşey rutin oldu.bakalım piyango kime vuracak.
                  Favorisi olan var mi?

Yorum

• çok kirli bir düzende yaşyoruz
                    TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• sıra bjk da yada bursada

Yorum

• Güzel bir güne dualarla başlayalım.çok büyük ınanç taşıyorum,kesınlıkle suçsusuz.
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Favorisi olan var mi?
                          Yildirim Demiroren ve tayfasi

Yorum

• fb, Ankaraspor'un durumuna düşecek. Şimdi küme düşürülse kaybı sadece 1 sezon olacak ancak sezon ortasında düşürülürse hem 2011-12 hem de 2012-13 sezonunu kaybetmiş olacak.

tek umudum bu artık.

Yorum

• ben de bjknin bu islere bulastigini saniyorum. Gonlum ise kayseriden yana, bize oynadiklari oyunun disardan etkisiz oldugunu dusunmuyorum...

Yorum

• kayseri manisa maçı içinde diyorlardı ama hangi takım için?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim