İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
kaynak fanatik
lazside61 in yazdiklari dogru kufure gerek yok
Buca, Karabük, Sivas
Soruşturmanın bu bölümünde en ciddi suçlama yöneltilen kişi Trabzonspor Başkanı Sadri Şener. Bordo-Mavili ekibin patronu, yönetimdeki sağ kolu Nevzat Şakar’la birlikte Bucaspor-Fenerbahçe, Karabük-Fenerbahçe ve SivassporFenerbahçe maçlarında ev sahibi ekiplere teşvik primi teklif etmekle suçlanıyor. Soruşturma
Yorum
-
İlk olarak ecerss77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUEFA kendi maçlarında yani Avrupa Ligi ve Şamp Liginde hakemlere baskı , şike ve ırkçılık yapıldığı zaman men eder..
Ligler UEFA'yı bağlamaz.. UEFA TFF'ye ülke puanına göre bana 2 takım ŞL için 3 takımda UEFA için gönder kimi gönderirsen gönder der..
Milan calciopoli davasında eksi puanla lige başladı ceza alarak.. O sene takımı Avrupada temsil etti..
Benim asıl söylemek istediğim mi yanlış anladınız sanırım. UEFA yarın feneri düşürün gibi birşey demez bilgi ister belki. Asıl sıkıntı kararın ilerisinde
Yorum
-
Sadri Şener'in sorgulandığını düşünmüyorum. Böyle olsa ilk gün alırlardı.
Trabzonspor'u sindirme ! Görelim bunu@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Yeni yasada hiçbir farkı yok hepsi aynı..İlk olarak ilbey__26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületesvik parası göndermek baska tesebbüs edip bırakmak baska
Yorum
-
Mehmet Ali Aydınlar 7-8 kulübün durumu vahim dedi.. İsmini duymadığınız takımlarda var dedi..
Fenerbahçe
Trabzonspor
Beşiktaş
IBB
Eskişehirspor
Sivasspor
Bucaspor
Karabükspor
Levent Kızıl'ın hakem atamalarından dolayı Bursaspor..
Bu takımların hepsini düşüremeyiz diyecekler iş bitecek.. Şike yapanlar hapiste çürüyecek..
Yorum
-
bundan bir kac yil once 30 saniyemizi oynatmayan ZATLAR bugun kanitlanmis $ikeden KUME dusmuyorsa soylenecek kelime yok kardesim... adnan polat - aziz yildirim gorusmesinde, aziz , polata diyorki : bu trabzonun gotu kalkti , polatda : federasyon bunlara musade ediyor diyor ... daha ne bekliyorsunuz siz allahini severseniz... TRABZONLUNUN TRABZONLULAR BASKA DOSTU YOK DICEM AMA BIZ GENE HEP KENDI INSANIMIZDAN DARBEYI YIYORUZ yazik bu taraftara uzuluyorum
En son nesta61 tarafından düzenlendi; 12.07.2011, 03:45.14 eylul 2011 milano'nun fethi
Yorum
-
bu arada sporx i bilirsiniz en büyük spor sitelerinden. Aydınların açıklamalarından 1 saat sonra yoruma kapattılar fenerliler küfürle saldırdı siteye sırf banlamamak için kapattılar. Ntv spor un bizim süreçle fenrin sürecini nasıl ekrana taşıdığı ve çıkarttıkları nerdeyse her yorumcunun kişi klübü bağlamaz demeleri lig tv nin zaten ne olduğunu anlatmaya gerek yok. Dün aziz tutuklandıktan sonra 6-0 lık gs maçını vermeye başladılar federasyon başkanını açıklamaya gerek bile yok.işte biz böyle bir takımla mücadele ediyoruz.
Yorum
-
Aslında bu tablonun suçlusu tek başına Mahmut Özgener , Fenerbahçe'ye yol verdi.. Şampiyon olmasına göz yumdu.İlk olarak ecerss77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Ali Aydınlar 7-8 kulübün durumu vahim dedi.. İsmini duymadığınız takımlarda var dedi..
Fenerbahçe
Trabzonspor
Beşiktaş
IBB
Eskişehirspor
Sivasspor
Bucaspor
Karabükspor
Levent Kızıl'ın hakem atamalarından dolayı Bursaspor..
Bu takımların hepsini düşüremeyiz diyecekler iş bitecek.. Şike yapanlar hapiste çürüyecek..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
uefa yargıda olan bir konu hakkında eğer bizi alırsa kupalara hata yapar..İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupa kupalarindan men yiyelimde bakalim MAA ya kim destek ciksin
neden mi misal oluşturacak, tüm dünya uefa'nın bu açığını kullanacak.. her ülke kendi takımını koruyup kollayacak...@tsmustafakemal
Yorum

Yorum