İlk olarak Fatih tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
harbiden acayip komik oluyor koskoca is adamlari
aziz fenerbahce baskanidir, gider anasini satar, bu kisiyi baglar... feneri baglamaz...
ama fenerbahce baskani olarak, takimin maclarina direk etkisi vardir, sampiyonlugu bu sayede alir, resmen kulübü baglar...
sanki fenerbahce formasi kendi kendine kalkip kendiliginden mac satin aliyor...
Yorum
-
Kesinlikle degilİlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuanki üzüntü şampiyonluğun ve şampiyonlar liginin kaçma üzüntüsüdür...
Trabzonspor üzerine düsen Kara lekedir üzüntü
birinci lig ikinci lig sampiyonlar ligi...geciniz
Tek seyimiz Trabzonsporumuzun Serefidir!!
Yorum
-
hocam, iddia edilen konuşma hangi aşamada kalmışsa federasyon bize bahane bulamadan bi şey yapamaz.İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilmiyorum sevgili kardeşim hiç Beşiktaş Ağıor Ceza Mahkemelerinin yanından geçtin mi, orada herhangi bir soruşturma ve yargılama içerisinde bulundun mu.
Ben sadece telefon kayıtlarına takılıp cezaevinde tutuklu yargılanan çok adam gördüm.
Bildiğim için söylüyorum, yanlış anlama
Yorum
-
Cikar cikar, sessiz olandan korkacaksin. Onlara geliyor sira, az kaldi. Bizimkilerden örnek alin.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRıdvan bu saatte programı takip ediyormu ama 1 haftadır çıkıp iki laf etmiyor. Bugün de şampiyonlukları tescillendi. (şimdilik) Artık yakında çıkar ekranlara...”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
[Winter İs Coming...]-Eddard Stark-
Yorum
-
Evet olması gerekeni değil olanı tartışıyoruz zatenİlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi uygulamanın niteliğini bilemem. Fakat bildiğim kadarıyla ses kayıtları delil olarak kullanılamaz veya yeterli delil değildir. Hatta dün de bir programda bu defalarca bu şekilde söylendi. 3 tane hukukçu tarafından. Biri Galatasaray divan kurulu başkanı mı neydi...
''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
Asbaşkanı tutuklayacaklar derken neye gore soyluyorsun.Mehmet Yıldızında telefon konuşması vardı.Feneri şampiyon yaptık ben oraya gol atmak icin degil bulunmak icin gittim diye.Sonra şaka yaptım dedi.Şimdi Nevzat şakar şaka yaptım derse şakadan mı tutuklayacaklar.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu saatte savcıya ifade vermezler. Yarın sabah sevk edilecekler adliyeye. Akşama doğru savcının kararı belli olur. Hiç istemiyorum ama konuşulanlara göre başkanı serbest bırakıp, as başkanı tutuklayacaklar. İnşallah bu şekilde olmaz ve ikisi de serbest kalır. Yener ve Çuvalcıoğlu ise sadece bilgi amaçlı da çağırılmış olabilir gözaltına alınmama ihtimalleri var...федерации геев гей Фенербахче
Yorum
-
Ben uyumayı deniyorum...Gürcan abi ararmısın bir şey çıkarsa?Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Sadece bu olsa iyi, 3 büyük artık dün Federasyonun açıklaması ile başaldı. 3 takım herhangi bir şekilde dokunamazsın.İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuanki üzüntü şampiyonluğun ve şampiyonlar liginin kaçma üzüntüsüdür...
Bursaspor'a hemen ceza kes. Fenerbahçe olunca YARGI beklensin.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
bosver kardes canim sikkin zatenİlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekayserılı ne alaka?son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
.....
Gürcan abi nasıl sorulardan sordun böyleİlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam bu alıntıyla bu soruyu soracaktım.. Sağol
Teşviki vereceğimiz kişiyle değil de bir aracıyla görüştük diyelim,
1.. Aracı geri döndü ve şu kadar istiyorlar dedi ve bakalım dedik vazgeçtik
2...Aracı hiç geri dönmedi..
3...Aracı geri döndü ve pazarlık ettik sonra para bulmaya çalıştık bulamadık
4.. Adam geri aradı parayı bekliyorlar dedi, biz de ayarlayamaya çalışıyoruz dedik ama ayarlayamadık.
Durum bu ve bunun varyasyonları şeklinde olsa ve biz hiçbir zaman şikeciyle görüşmediysek bu durumda teşebbüs müdür eksik teşebbüs müdür?
Kusura bakma Murat kafayı yedik, kısaca cevaplayabilir misin?
Soruları okurken bir an amerikan filmi izliyorum zannettim
Yorum
-
Biz sadece "BİZE ADALET" demiyoruz...
HERKES İÇİN ADALET DİYORUZ!
Hak yediysek, cezasını misli misli versinler... Hiç Umrumda değil...
Bizim davamıza aykırı bu, İsyanımızı anlamsızlaştıran her kim varsa Müebbet almasını istiyorum !
Eğer yoksa, zaten Sorun yoktur
Allah yar ve yardımcımız olsun (amin)...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum