Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yahu biz kime tesvik verdik. futbolcu var mı

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kanaltürkdeki dallama g.birliği macı ıcın tesvık pırımı tesebbüsü diyor dıngil.
      Dogru diyor.
      Fener bize karsi iyo oynasin diye Para vermis demek istiyor isde.
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• kustum geldim.bugünkü gözaltılar olmasaydı federasyon böyle bir karar alamayacaktı. ne denirse densin, savcılık,olayların sosyal boyutunu düşünüyor. bence hepsi serbest kalacak

Yorum

• TFF bu karar ve anlayis ile Fenerbahceyi Türk futbolunun CANAVAR haline getirmisdir.

Ne mutlu Trabzonsporluyum diyene.
          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• -Eksik teşviğe teşebbüs
            -Şike

Bu ikisi aynı şeymiş meğer. Emniyete ve federasyona bir sözlük yollamak gerek.
            33# DRAGO GABRIC
            61# IBRAHIMA YATTARA #11
            13# Steve Nash
            10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• allah askına biri söylesin sadri baskan sabah alınıyor sımdı sorgusu baslıyor ne alaka aydınlatın lütfen.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaslar cÜmleten hakkiniz helal edİn...
                Erdal hocam sende..bİr sefer bana uzatmayalim demİstİn ya sana gÖnÜl koymustum..cunku ben hayatim boyunca kimseye uzatma demedim...o nedenle kirilmistim..ama buyuge gonul koymak olmaz...affet abi..hakkini helal et...Tam 5 yasinda yakalandim bordo mavi hastaliga....dersten de kactim..notlarimda dustu futbol yuzunden...
                Kimisi sacma dedi kimisi takdir etti...ben futbol hastasi degildim ki....bordo mavinin hastasiydim...
                Yine bordomavi gorunce icim ciz edecek..yuregim 2 kati hizli atacak.....
                Ama hepsi o.....
                Bu kirli arenada mucadele bitti.....
                Son cengaverde dustu arena cimlerine......
                Son savascinin kilicini aldilar elinden.....
                O zaman bize ne duser...sevdamizi alip bu kirli arenadan cekip gitmek....
                Cumleten hakkinizi helal edin...
                Ve lutfen bir yonetici arkadas benim uyeligimi iptal etsin ben beceremedim bir turlu..
                bu davanın sonunda bir çok kişi futbolla ilişkisini kesicek görünen o ki
                biride benim sonuç alınamazda bu işten futbol tarihin tozlu yaprakları arasında kalacak

Yorum

• Bu Mehmet Baransu ile Ekrem Açıkel nerden türedi yahu profesyonel duyumcu kaynakçı lan bunlar

Yorum

• İlk olarak bordo(61)mavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mehmet ali aydınlarıda alsınlar ... suçu: şerefsizlik (yeter bence)
                    Sana 100% katiliyorum ! Dinledigimde icim nefretten patlicak gibi

Yorum

• Baskanin sorgusu baslamis.. Haydi hayirlisi..
                      Haydi baba adam güveniyoruz sana..

Yorum

• Türk Polisi Türk Emniyeti .... Aslanlarım canlarım tosunlarım nidaları,
                        1 hafta geçti ki 10 saatte 1 kişiyi sorgulayamayan yeteneksiz, beceriksizler oldu.

1 günde yere göke sığdıramadığını yine 1 günde yerin dibine sokar.

Çok daha büyük şoklar yaşayacaksınız.
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ne demek oluyor? türkcem biraz zayif
                          Benim türkçem iyidir ama bende ne demek olduğunu bilmiyorum
                          Emniyete sormak gerek.
                          33# DRAGO GABRIC
                          61# IBRAHIMA YATTARA #11
                          13# Steve Nash
                          10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• baransu gözünün yağımnı yiyim..
                            "TRABZON imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım..."

Yorum

• Hayrettin Hacısalihoğlu görevden ayrıldıktan hemen sonra " Sadri Şener şampiyonluğu satmıştır." demişti Fotomaç'a.

Yorum

• suçsuz yere bence bizi karaladılar bu batakta eksik teşebbüşle karalamak insanlık dışı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim