Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Federasyon başkanı hemşehrimdir,Malatya Arapgirlidir ama resmen Fenerbahçeli gibi konuşuyor.Madem tarafsızsın neden "sadece fener değil başka büyükler de var" diyorsun.Aydınlar'ın kardeşi Erhan Aydınlar da çok iyi bir dişçidir
    24 yıl şampiyon olmasan ne olur,bu kalp bir ömür seninle...

Yorum

• sekiz günde buradaki 1890 sayfanın en az 1500 sayfasını okudum.günün 20 saati pc ve tv karşında perişan oldum.ve artık gardım düşmeye başladı.yinede bu işten temiz çıkacağımıza inanıyorum.

Yorum

• Bu sunucuda tam geri zekali! Ayni seyi 3 kere tekrarladi..

Ziya Tanrindan bul seref noksani herif?!

Yorum

• M.Ali aydınlar "kişilerin işlediği suçlar kurumları bağlamaz" dedi.

benim bu cümleden anladığım kulüplere ceza gelmesi biraz zor.
          diğerlerinden farklı...öteki...
          Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
          2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            M.Ali aydınlar "bu işin içinde 6-7 kulüp var." "3 tane de büyük kulüp var" dedi.

Telegol

yahu hani bunlarda belge yoktu

Yorum

• Haniya MAA ile TFF'nun elinde bilgi yoktu!..Kendimiz ettik kendimiz bulduk,Mehmet A
              talay varken Fener tetikçisi MMA'ı ön plana çıkardık!..

Yorum

• İlk olarak jako13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ziya yalamaya başladı...
                Kardeş kusura bakma sinirlerim bozuldu.çççççç

Yorum

• remen düşüremeyiz diyor yaa inanamıyorum!!!!!!!!!!!!

Yorum

• birisi şu yyını kaydetsin, bu adama sonra bunu sormak lazım
                    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ahmet ana avrat sövdüğü ve bizde para verirriz dediği ama neye güveneceğimizi şaşırdık....Yani adı üstünde hepsi duyum anasın satayımmmmmmm
                      Çok teşekkür ederim Erdal Abi. İnşallah bu işten alnımızın akı ile kurtulacağız. Sadri Şener'e bu konuda haddinden fazla inanıyorum. Allah yardımcımız olsun..
                      Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Benim dediğime doğru gidiyor olay...Maksat aziz yıldırımı bitirmek...yoksa futbol temizlensin gibi bir gayeleri yok...ayrıca dün azizle çok dalga geçiyoruz başımıza bir iş gelecek dedim herkes bi tarafıyla güldü...
                        Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• bu işin içinde 3 büyük klüp var diyebiliyorsan. özür dilerim ama niye küme düşürmüyorsun diye sormazlar mı adama?

Yorum

• MAA tam süzme çıktı
                            [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Beyler şike serbest şuan itibariyle resmen açıklanmıştır seneye herkes bir maç ayarlasın kişisel olarak cezamı çekmeye razıyım..

Yorum

• Adamlar bütün Maclarda sike yaptilar,öyle sampiyon oldular ,hala külüpleri baglamiz diyor serefsiz.
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim