Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak efu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tff elimde belge yok diyor kendilerince hakli o zaman savcilik sunsaya bilgileri ,

ulan cocuk mu kandiriyorsunuz bugun baskani bilerek aldilar sesi cikmasin diye acil toplanmali gosteri zamani
    tff merci olarak savcılığı işaret ediyor, savcılık şike ve teşviği sabit görüp tutuklama talep ediyor.

ey tff başkanı , referans gösterdiğin savcılığın kararına en büyük muhalefeti sen yapıyorsun. açıkça çık, yapamadım, beceremedim, göze alamadım de bundan iyi.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      TFF toplu olarak istifa ettirilsin bu karardan sonra.Bir üst kurul neresi?
      Görmüyorlar mı bu rezilliği?
      Ben de onu sordum az önce. Tahkim istifasını isteyebiliyor mu TFF'nin?

Var mı bilen?

Yorum

• dikkat ettiyseniz, fb yönetiminin basın açıklamasına uygun bir karar alındı. fb yönetiminden nihat özdemir basın açıklamasında, "hakim kesin hüküm verene dek delillerin bir hükmü yoktur" demişti.

tff başkanı da açıklamasıda, "elimizde belge yok, mahkeme kararını beklemeliyiz" diyerek aynı yere işaret ediyor.

ey mehmet ali aydınlar! hala kendini fb yönetim kurulu üyesi mi sanıyorsun? oldu olacak, fb basın açıklamasını okusaydın!

tff yi anlamak mümkün değil!..

kuvvetli suç şüphesi nedir biliyor mu bunlar? bu durumdaki insanlar niçin bazı haklarından yoksun bırakılırlar?

yahu fb takımı zan altındadır! bu haliyle nasıl şampiyonlar ligine gönderilir? olurda seneye mayıs ayında final oynamaya hak kazanır (imkansız ama mesela diyelim) ve mahkeme de kararını açıklar ve fb yi mahkum ederse olaylar hangi boyuta varır?

şike suçlusu bir takım, bu ligde nasıl mücadele eder?
        avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• şaşıranınız var mı bu olanlara
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak avukat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fenerin şampiyon olduğu her sene lig ikincisi asıl şampiyondur tff büyük hata yapmıştır Fener günü kurtarmıştır..
            Fener günü değil her şeyi kurtarmıştır.

1-)Naklen yayın gelirleri olduğu gibi kasaya girecektir.
            2-)Eldeki yabancılar satışa çıkarıldığında hesaplanan olmasa bile iyi bir miktar bonservis bedeli kasaya girecektir.
            3-)Reklam gelirleri ve Şampiyonlar ligine katılım parası olduğu gibi kasaya girecektir.

Böylelikle lig sonu küme düşse dahi kasa para dolu olacak ve bankasya da bu gelirlen iyi bir kadro kurup hemencecik lige çıkacaktır. Ayrıca yeni gelecek yönetimde büyük bir yıkım yerine kasası dolu iyice dolu olan bir bankasya ekibinin başına gelecektir.

Yorum

• arkadaşlar antu zeka seviyesinde yorumlar yapmayalım
              7
              Cngz_61

Yorum

• bakın, yazın bunu bir kenara. şimdi iddianame beklenecek diyorlar.

iddiname açıklandıktan sonra da "kişiler kurumları bağlamaz" diyip sıyıracaklar düşecek olanları. görürsünüz.
                Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  pekala 3 ay sonra şampiyonlar liginde fener 3.maçında arsenal ile oynayacak,maça 2 gün kala tff feneri küme düşürdü,fener yine arsenallen oynayacakmı ???

tff ve uefa bunu nasıl açıklayacak
                  FB su an düsürüldü biz gittik varsayalim...eee 3 ay sonra ki durumda bizim icin gecerli olursa TFF ve uefa bunu nasil aciklayacak ?

Gel bursa sen mi oyna kardesim denilecek ?

--------

Sadri Sener ve Nevzat Sakar isi bozdu biraz bugün...
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İDDANAME nezaman hazırlanacak bilgisi olan varmı ?
                    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Yahu sizde sacmalamayin yok yunan ligine gecelim yok rusya ligine...
                      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Benim icin artik Fenerbahce = PKK
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Bu ileri zekalı TFF fener uğruna men cezasını göze almıştır!

Yorum

• BMN olarak kulübe hocamıza bir çağrıda bulunmamız gerek.

ŞEnol Hocamızdan bir açıklama bekliyorum.

Yorum

• TFF bu kararıyla önümüzdeki sezonu riske attı kavganın şiddetin önüne kim geçicek şimdi
                              FEbeş-Sivas-ESES hagi şehre giderlerse gitsinler tepki alacaklardır olaylar çıkması muhtemeldir bunun suçlusuda MAA dır

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fenerbahçe'yi bu kadar delile rağmen düşürmeyen Federasyon Trabzonspor'a asla ceza veremez. Verirseler sokağa çıkmasınlar federasyonda ne kadar adam çalışıyorsa hepsi katledilir.
                                Tam olarak istedikleri buydu işte.Trabzonspor taraftarını bu noktaya getirmek.Ya biz ne suc işledikde ceza alalım.Allah aşkınaya...
                                Başkan bugun emniyette olmasaydı bu karar alınabilirmiydi.Nede bugunu beklediler
                                Eger sucu vardıysa neden 1 hafta once almadılar başkanı
                                uyanık olun arkadaşlar bizi linc kampanyasıdır bu
                                Bugun sesimiz cıkmazsa daha ne zaman cıkacak
                                федерации геев гей Фенербахче

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim