Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu CNN de konuşan .... kim ya tam bir amigo adi....

Yorum

• İlk olarak forza61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kusura bakma renktas burda traftar gomlegımı cıkardım meslekı konusyorum yapacak bısey yok
      İstersen profesörü ol. Henüz birşey açıklanmadan boş boş tellallık yapmaya gerek yok.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tüm fotoğraflarda Temel Soyyiğit ve Mehmet Tunç var. Ama Nevzat Aydın'da toplantıya katıldığını söyledi...
        teşekkürler..........
        bordomavi.net
        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• ulan dün gece meydanda şmp kutladık,bu gecede ligde kalmaya çalışıyor,fenerliden beter olduk ya
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• cavcavında federasyonunda hepsinin daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
            T۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫R۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫A۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫B۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫Z۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫O۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫N

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              agaoglu böyle bir programa nasil cikar ya, adamlar resmen feneri yüceltiyor.
              yaziklarolsun agaogluna
              hangi kanal ?

Yorum

• bu cnnde tel baglantidaki adam nededi, cekildimi bile lig? 3cu hafta fenevle macimiz varmis
                Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.

Yorum

• İlk olarak mustafaction tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  azizden dakika dakika haber geliyordu bizim başkan ne alemde neler oluyor??
                  aziz sabit durmuyordukı gebelik test i bile yaptırdı... bizim başkan sırasını bekliyor sulandırmadı..
                  1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• yemişim futbolunu...Fener düşmezse, eğer bizimkiler bir şey yaptılarsa ve biz düşmezsek, seyretmem Türkiye ligini olur biter...bu pisliklerle mi uğraşacağız...

Yorum

kusura bakma renktas burda traftar gomlegımı cıkardım meslekı konusyorum yapacak bısey yok
                      Herşey güzel olacak rahat olun.Bu mesaj kime ait?
                      Kardeşim güzellik anlayışın bu mu? Ya çift karakterlisin ya da fb li? hangisi?

Yorum

• tv24 guzel konusuyorlar

Yorum

• İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Simdi Trabzonspor Sike yapmis olursa ben Trabzonspordan ve türk futbolundan sogup nefret hissedigim zaman yanlis mi olur?
                          Evet cünkü nefret etmen gereken kisiler bu isi yapanlardir.

İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gs bu işten pür pak çıkacaktır.

zaladları hatırlatmak lazım.

8-0 ları.
                          En üzüldügüm sey.

İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kime güveneceğimizi şaşırdık....Artık ben de susuyorum...Ulan her bilgi bir saat sonra yalanlanır mı ....
                          Of Erdal abi yapma; durum kötü diyorsun yani...
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Uefa Avrupa'dan men eder inş Türkiye'yi.
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Bir yanlış yaptıysak cezamızı çekeriz.Çekeriz ve olur biter....! Ama görünen o ki kirli bir siyasete kurban gideceğiz.. Fenerli federasyon, fenerli medya, fenerli siyaset..! " Derin Fener "iş başında..Ne demişler fenerbahçe cumhuriyeti ))
                              İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

zaten gerginim bir de senle uğraşamam işine bak, moral bozma burda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim