Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• azizden dakika dakika haber geliyordu bizim başkan ne alemde neler oluyor??

Yorum

• İlk olarak mustafaction tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      felaket tellallığını git başka yerde yap kardeşim, gizli şikebahçelimisin nesin anlayamadım!!!
      kusura bakma renktas burda traftar gomlegımı cıkardım meslekı konusyorum yapacak bısey yok
      bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• Simdiden söylim, eger sike mike varsa, yöneticiler tutuklanirsa...

Bekle bizi bank asya... Kimse söyle böyle demesin...

Yorum

• Cezamız varsa çekelim; 27 senedir çekiyoruz zaten.
          Özkan SÜMER

Yorum

• agaoglu böyle bir programa nasil cikar ya, adamlar resmen feneri yüceltiyor.
            yaziklarolsun agaogluna

Yorum

• (2 gün önce) FB: Ellerinde delil yok. Düşüremezler.
              (Bugün)TFF: Elimizde delil yok(muş). Düşüremeyiz(miş).
              http://mahalle-maci.blogspot.com/

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kime güveneceğimizi şaşırdık....Artık ben de susuyorum...Ulan her bilgi bir saat sonra yalanlanır mı ....
                Abi kotu duruma dustuk sanirim bizde. Siz Nevzat Sakar'a helal olsun demistiniz sanirim ama sucsuz degil gibi duruyor be abi

Yorum

• eğer bi kişi bile tutuklanırsa asarım TRABZONSPOR bayrağımı salonuma, tutarım yasımı ömürboyu
                  bi daha kimseye TRABZONSPOR diye ağzımı açmam
                  onur, emek, başkaldırı...
                  kendine karşı #direnTRABZONSPOR
                  LiverpoolFC

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sadri şener gözaltına alınmadıysa bu saate kadar nerede. aziz yıldırımın ifadesi bile bu kadar sürmedi
                    Emniyette misafir ediliyor. Avukatının söylediğine göre telefonu bile yanındaymış. İfadesinin alınması için Nevzat Şakar'ın gelmesi bekleniyordu. Yarın adliyeye sevk edilir muhtemelen...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Fenerliler şike ve teşvik'e dair delil kanıt yok diyip duruyor. Aydınlar elimizde delil ve kanıt yok dedi fenerliler ise hiç yok diyor. Yoksa ben mi yanlış anladım aydınlar'ı ?

Yorum

• İlk olarak mustafaction tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        azizden dakika dakika haber geliyordu bizim başkan ne alemde neler oluyor??
                        baskan tv ızlıo vatan trabzonlu sube muduru ıle berberler suanda gelısmelerı tvden ızlıo..
                        bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• taraftarın hevesi önemli değil biz çok şeyi attık içimize. futbolcular ne yapacak ?? bugüne kadar şampiyonluk konuşulurken kampta artık şenol hoca mı düzeltecek morallleri o bile kötü durumda...
                          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                          -------------
                          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Insallah bizden biri tutuklanmaz..
                            Tutuklandigi an Febe yle farkimiz kalmaz..
                            Insallah ifadede kalir bu is..

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kime güveneceğimizi şaşırdık....Artık ben de susuyorum...Ulan her bilgi bir saat sonra yalanlanır mı ....
                              Abi hangi haberin yalanlandı? bir tek sen varsın bizim için haber verecek.
                              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Yarin buyuk ihtimalle savci karsisina cikar baskan oglen saatlerinde.Serbest birakilir.Trabzonspor baskani serbest kaldigi an bu isten aklandik.Sadri Sener'in olan bitenden haberi yok sadece kurumla alakali mi o tespit edilmeye calisiliyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim