Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yav fener soruşturulurken medyaya haber düşüyordu.
    yok şu maşta şike var bunda teşvik var diye.
    bizde hiç öyle birşey sızmıyor.alınan adamlara bakıyorum kimle şike yapabiliz diye mantıklı hiç kimse yok.
    zannedersem sadece telefon konuşmaları var bizde bağlama çekebilirmiyiz diye.
    kendi aralarında konuşmuşsalar mesele yok.yok eğer 3. bi şahıs varsa o zaman kötü.
    yapmadığımız bir işten dolayı ceza çekmek çok acı koyar bize...
    Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• ben sadece adalet istiyorum adaletttttttttt... şuçlu kimse ...gözünün yaşına bakılmasın... ama federasyonun yaptıgı tamamıyle şerefsizlik ve milleti aptal yerine koymak... lanet olsun böyle liğe
      Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• kaç gündür yalvardım burdaki millette etmeyin eglemeyin dalga geçmeyin gülme komşuna gelir başına dedim ama dinletemedim....isterseniz silin bu mesajımı şuan suçlu bile degilseler benim gözümde suçlular çünkü çok sevdigim bu takımı bu kirli insanlarla aynı kotaya koydular şikeci trabzon olarak anılıcaz hani diyodunuz ya burda şikeci fb diye bizde aynı olucaz...
        ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak mhayri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bild gazetesi bundan üç gün önce TÜRKLER BUNU DA ÖRTER şeklinde haber yapmış...
          Doğru olabilir mi?
          cok ınce noktadan yakalanmıs dogu bır tespit
          bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• İlk olarak mustafaction tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            nevzat şakar'ın kalbinde pil varmış, heyecan yapması da normal, aklanacağız inşallah
            nedne heyecan yapmışki,demeki korkmuş,üzülmüş,ve metrise gideceğini düşünmüş
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ahh senin gibi taraftara yazık. düşürsünler bak seneye nasıl geri geliyoruz eze eze. ama suçu olan herkesi düşürecekler. ortada dönen olay çok netken neden bu karamsarlık. fener ekonomik gücünü, albenisini kullanarak federasyonu ligtv üzerinden tehdit etmiş ve istediğini almıştır. davanın seyri özel düzel kişi zırvası ile belirlenmiş. buradan kişiler zararlı çıkacak kulüpler yırtacaktır. olan bizim güzelim hakkımız olan şampiyonluğumuza olacaktır.

eğer Allah'ın bir adaleti var ise; ben kendi payıma düşeni, bu gün bu pisliğe bulaşan herkesten yana kullanmasını diliyorum.
              Benim taraftarlığımı sorgulayana kadar resmin büyük halini görmeye çalışın ekonomil olarak. O zaman ne demek istediğimi anlarsınız.

Yorum

• Sadri Sener mutlaka serbest kalacak bunu yazin.Su an 4 kisiden bence gidici olan Nevzat bey.O da kisisel kalacak.

Yorum

• o değil de zokora, adrian falan "lan nerden geldik buraya, ne pis ülkeymiş" diyordur.

hele celutska, adamın ayağı uğursuz mu geldi ne...

neyse sakin olalım arkadaşlar, varsa cezamız çekelim.
                  trabzonspor formasıyla meydan'a girememek hayaldi gerçek oldu.

Yorum

• sadri şener gözaltına alınmadıysa bu saate kadar nerede. aziz yıldırımın ifadesi bile bu kadar sürmedi

Yorum

• Allah aşkına eğer bir bok yediyseniz hemen itiraf edin kurtulalım.Cezamızı çekelim ve olay bitsin
                      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"
                      Twitter:cemtotti61

Yorum

• Kime güveneceğimizi şaşırdık....Artık ben de susuyorum...Ulan her bilgi bir saat sonra yalanlanır mı ....
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Hapse girecek olan hastaneye kaldırılıyor bugüne kadar gördüklerimiz bunlar.
                          En son sarman61 tarafından düzenlendi; 11.07.2011, 22:26.
                          (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak forza61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            takpte edılsem burdakı bekleyen onlarca renktasın bekletılerıne cvp vermek benım ıcın daha onemlı burdan acıklıyayım madem... metris yolu trabzonspora hayırlı olsun son dakıka...
                            Bir saat önce ne yazdın şimdi ne yazıyorsun.milletle dalgamı geçiyorsun

Yorum

• İlk olarak Erdinç Barutçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              TV'de basbas bağırdılar "teşebbüs bile suç" diye...Teşebbüs bile varsa yapmış kadar oluyorsunuz...

tabii ki teşebbüste suç,bunu burda hukukçu abiler çok güzel anlattı.

eğer bizim yöneticimiz bunu telefonda biriyle konuşup,ayarlamak istediyse,ama karşı kulüple,takımla,oyuncuyla temasa geçmediyse bu eksik teşebbüste değil,suçta değil.

eğer bizim yöneticimiz,telefoda bu işi konuşup,karşı kulüple,takımla,oyuncuyla iletişime geçip sonradan anlaşamadıysa bu eksik teşebbüs.

böyle anlattılar hukuçu abilerimiz.ben onların dediklerini söylüyorum.
                              Entropi İyidir.

Yorum

• Twitter hesabiniz varsa lütfen #uefabanturkey (UEFA Turkiyeye ceza ver) kullanin cümlenize. Herkes kullaniyormus
                                ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim