Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haydi Feneri simdi bugün küme düsürdü. Yani senin yöneticilerin ne olacak simdi ? tutuklaninca ne olacak ? senide düsürecek eeee ondan sonra besiktasdan biri cikacak bursadan biri gs den biri derken ne olacak ?

niye bunu yapsinlar ? niye böyle riske girsinler. Elbette hosuma gitmedi olup bitenler ama ahmet agaogluna katiliyorum dogru yapilmisdir.

Önemli olan simdi yöneticilerimizin serbest kalip sucsuz olabilememiz.

tutuklanana olmaz ise sampiyon olacagiz zaten ama sorun bunu ne zaman olabilecegimizdi. hemen olamayacagiz. Sampiyonlar liginede direk olarak gidemeyecegiz iste. Su anki durumda direk gitmekde istemiyorum zaten. Önce serbest kalsinlar. Kalamiyorlarsa ....
    Ya öyle bi şüphe varsa cezası neyse o uygulansın teşebbüsün de cezası küme düşürmeyse biz de düşelim artık bu pislikten kurtulalım. Bizim için şüphe nasıl oluşur yöneticilerden biri tutuklanırsa biz de şüpheli oluruz o zaman bizi de düşürsünler.

Tabi ki aklanmamız çok önemli. Ben bizden bişey çıkacağına inanmıyorum ama çıkarsa da sonuçlarına katlanmak lazım. Federasyon fb yi veya bizi de düşürürse bu bizim suçlu olduğumuz anlamına gelmez. Bizi aklayacak olan mahkeme kararıdır. Ama uefa ayrı bir olay adamlar demiş zaten en ufak şüphe varsa küme düşür demiş. Neyi tartışıyoruz ki? Adamlar kuralı koymuşlar buna da uyamıyorsak zaten hiç bu lig yapılmasın.

Yorum

• İlk olarak mustafaction tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      nevzat şakar'ın kalbinde pil varmış, heyecan yapması da normal, aklanacağız inşallah
      Zor Mustafam zor.

İlk olarak forza61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      takpte edılsem burdakı bekleyen onlarca renktasın bekletılerıne cvp vermek benım ıcın daha onemlı burdan acıklıyayım madem... metris yolu trabzonspora hayırlı olsun son dakıka...
      En son Kadir Aydın tarafından düzenlendi; 11.07.2011, 22:19.

Yorum

• duamız kabul olmuyor ama bedduamızda geri geldi bizi buldu
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• kim ne yaptıysa cezasını ceksin buna trabzonda dahil ama hicbirsey olmamıs gibi ligi devam ettirmek olayları ortbas etmek, cok buyuk sahtekarlıktır... ben kandırılmak istenmiyorum acıkcası sizi bilmem hersey ortaya cıksın bilmek istiyorum ben gercekleri.

Yorum

• Yemin ederim futboldan soğudum. Adi herifler.
            ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              BMN forumunda böyle dönemlere nadiren rastlanır, olağanüstü bir durumdur ve yetersiz kalmak doğaldır. aile ortamında olduğumuzu düşünerek bunu dile getirmekten, kabullenmekten ve ifade ettiğiniz gibi "yardım beklemekten" imtina etmiyoruz, etmedik. Fakat aynı zamanda anlayış da bekliyoruz.

Bunu yaparken de yönetim olarak gerekeni yapıyor, yaptırımları uyguluyor, uyarılarımızı, cezalarımızı etkin kullanıyoruz. Asılsız iddialara müdahale ediyor, başlığı sağlıklı bir hale getirmeye çalışıyoruz.

Öneriniz tahmin ettiğim gibi. Fakat Türk futbolunun en önemli meselesinde, Trabzonspor'u bu kadar yakından ilgilendiren bir konuda her ne şekilde olursa olsun BMN forumlarında üyelerin yazma hakkına sınır, kota koyamazsınız.

Aradan üye seçerek yorum mu yazdıracağız?

Deliller iddialar diye bir başlık var, yorum yapılamayan. Orada bilgiler zaten paylaşılıyordu. Bu başlık ise ortak, her şeye açık.

Kimseyi suçladığım, yukarıdan baktığım yok.
              Kişiliğini bilmediğiniz birini kompleksli olmakla suçlayan siz olmuyor musunuz burada? Yanlış mı anlıyorum?

Mesajı bulup okuyabilir misiniz bilmem, özel mesajla da gönderiyorum arada kaynamaması için. Cevabını dilediğiniz şekilde verirsiniz.
              1) Yoğunlunuzun farkındayız, yardımcı olma isteğimiz de bundandır. Önce bu hassasiyetimin farkında olmanızı beklerim.

2) Söz konusu başlığın (bana göre) yoldan çıktığını günler önceden belirttim (Diğer üyelere ait, benzer düşüncedeki birçok mesaj bu sayfalarda duruyor). Bunu da forum yönetimiyle paylaştım. Olumsuz dahi olsa geri dönülmedi. Yani en azından bireysel olarak uyarıda bulunmuştum.

3) O ki insanları sınırlandırmaktan yana değilsiniz, peki öyleyse niçin insanların yazdıklarına müdahil olunuyor, alıntıları siliniyor? Kriter göremedim, varsa açıklayın lütfen. Açıklamadığınız takdirde zihinlerdeki "çifte standart" algısı derinleşecektir.

4) İlk mesajımda da olduğu gibi "sizin nezdinizde BMN yönetimine" sesleniyorum. Karakterinize dair yönelttiğim herhangi bir iddiam (kompleks gibi) yok. Evet, siz yukarıdasınız yani yönetimde. Yanlış mı? Niçin alındınız anlamadım? Ayrıca şahsi bir tartışma da söz konusu değilken, ifadelerimi bu şekilde algılamanız enteresan.

5) BMN'de genel olarak şöyle bir hava var, son olayla bunu daha net anladım:

Size yardımcı olmak isteyen, yükünüzü paylaşmak isteyen üyelerinizi kırıyorsunuz. Belli ki bu sizin umrunuzda değil, çünkü ders almıyorsunuz. Diyeceksiniz ki (zamanında bana denmişti) "beğenmiyorsan git". Kolay olan bu ne de olsa...

Bugün olduğu gibi birçok sefer kuru eleştiriden veya yanıltıcı şakşaktan uzak durdum. Şikayet ederken, öneri de getirdim. Niye bilemiyorum, sanki kötü bir şey yapılmışçısına "daha iyi biliyorsan sen yap" tavrıyla karşılaştım, karşılaştık.

Eğer bu şekilde dışlayıcı, insanları yok sayan anlayışla devam edecekseniz... Bize gerek yok, siz devam edin!

Ama yok, BMN'de biz üyelerin de çorbada tuzu varsa gerçekten, o zaman davranışlarınızı gözden geçirin lütfen. En azından iletişim yöntemlerinizi değiştirin. İnsanlardan şüphe duyarcasına, muhalefetinizmiş gibi eleştireceğinize anlamaya çalışın.

*

Yönetim literatüründe sistemlerin sağlıklı işlemesinin en önemli aracının GERİ DÖNÜŞLER - GERİ BESLEMELER (feed back) olduğu vurgulanır. Görmekteyiz ki, pratikte işlerliği hayli zormuş.

Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Galatasaray taraftari Twitter uzerinde #uefabanturkey hastag'i ile bir kampanya baslatti. Trending topic olmus durumda.
                (TRIBUNDERGI)
                ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kulüpler birliği toplantısına Trabzonspor'dan kimse katıldı mı? katıldıysa fotoğraf var mı ?

Tüm fotoğraflarda Temel Soyyiğit ve Mehmet Tunç var. Ama Nevzat Aydın'da toplantıya katıldığını söyledi...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bizi düşürürlerse sittin sene çıkamayız bir daha.
                    ahh senin gibi taraftara yazık. düşürsünler bak seneye nasıl geri geliyoruz eze eze. ama suçu olan herkesi düşürecekler. ortada dönen olay çok netken neden bu karamsarlık. fener ekonomik gücünü, albenisini kullanarak federasyonu ligtv üzerinden tehdit etmiş ve istediğini almıştır. davanın seyri özel düzel kişi zırvası ile belirlenmiş. buradan kişiler zararlı çıkacak kulüpler yırtacaktır. olan bizim güzelim hakkımız olan şampiyonluğumuza olacaktır.

eğer Allah'ın bir adaleti var ise; ben kendi payıma düşeni, bu gün bu pisliğe bulaşan herkesten yana kullanmasını diliyorum.
                    istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• Mahkeme TFF'ye delil göndermeyecek! Şike iddiaları kapsamında Avrupa Kupaları maçlarından önce bir karar vermek için savcılık ve emniyetten delillerin gönderilmesini bekleyen Türkiye Futbol Federasyonu’na ise şu aşamada belgelerin gönderilmeyeceği belirtildi. Belgelerin gönderilmemesine gerekçe olarak ise, “Şike soruşturması kapsamında federasyonda görevli bazı isimlerin de şüpheli olarak yer alması" gösteriliyor.
                      Milliyet
                      "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                      Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• İlk olarak forza61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        takpte edılsem burdakı bekleyen onlarca renktasın bekletılerıne cvp vermek benım ıcın daha onemlı burdan acıklıyayım madem... metris yolu trabzonspora hayırlı olsun son dakıka...
                        felaket tellallığını git başka yerde yap kardeşim, gizli şikebahçelimisin nesin anlayamadım!!!

Yorum

• Samet Aydın'a. Adım Hüseyin Seyitoğlu. Facebook'tan ekle beni gör nereliymişim. Senin seviyene inipte senin yaptığın gibi argoca konuşmayacağım haketmene rağmen. http://facebook.com/sgat61

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            agaoglu bali düne kadar nerdelerdi de simdi piyasaya cikiyorlar bana bunu aciklasin agaoglu
                            ağaoğlu ntvradyoya katılmıştı daha önce

Yorum

• ağaoğlu kötü şeyler demediki..
                              adam konuşacak haber geliyor şakar hastaneye kaldırıldı
                              h.yener ve caner ç. ifadeye çağrıldı...
                              ne desin suratı düşüyor aşağıya..

Yorum

• Yaratılan kamuoyu baskısına rağmen, olaylara sorumluluk sahibi spor adamı bakış açısıyla yaklaşan ve kararlarını yine aynı sağduyuyla alan Türkiye Futbol Federasyonu'na ve Kulüpler Birliği'ne,

Teşekkürü borç biliriz.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu"
                                1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim