Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Davut Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adalet er geç tecelli edecektir...
    Evet görüne o ki beklentilerimiz gerçekleşmedi(şimdilik), belkide hayal kırıklığına uğradık..
    Fakat şu ortamda lehimize verilecek bir karar sürekli gündemde tutularak,hatta çokca da üzerimize gelinerek karalama yoluna gidilecek ve hakettiğimiz bu kazanımlara gölge düşürülecektir...Mevcut durumda bile bugüne kadar masumiyet karinesinden dem vuranlar Şadri Şener in ifadeye çağrılmasından sonra; 'Ne oldu, gördünüzmü?' gibi çirkin ve suçlayıcı triplere girmiş ve derin bir ohh çekmişlerdir.
    Anlık mutluluklardan ziyade ak pak ve kalıcı mutluluklara ulaşmamız herşeyden önemlidir.
    Bence şu ortamda verilebilecek en sağlıklı karar, TFF nin vermiş olduğu bu karar olmuştur...
    Başta söylediğimi yine tekrar ediyorum, adalet elbet tecelli edecektir...İnanıyorum şanlı klubümüzün içine çekildiği bu durumdan aklanacak,daha da güçlenerek her zaman ki gibi dimdik yürüyeceğiz.

İlk önce şahsımı sonra tüm sağduyulu Trabzonspor taraftarını sukunet ve sabıra davet ediyorum..
    Şampiyonluk bize verilmeye bilirdi ama en azından kuvvetli şüphe sebebiyle askıya alınabilirdi. Buna dahi cesaret edemediler. Bundan sonra MAA istifa edene kadar tüm yasal kanallardan mücadelemizi sürdürmeliyiz. Düpedüz adamla şikeyi onayladı.
    İSTANBULU EZE EZE ,
    EL ELE ZİRVEYE.

Yorum

• Sadri Sener mutlaka temiz cikacaktir.
      Zaten su anda suclu konumunda falan degil.
      Sadece ifadesine basvuruluyor.
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arada kaynıyor ama tekrar söylüyorum,

Biz x avrupa takımıyla maç oynadık diyelim, Antep, Bursa, Fb a,b,c takımlarıyla oynadı.

Şimdi 3 ay sonra sıralama değişirse bu Avrupa takımları ne diyecek ?

Ben şu Türk takımına elendim, ama aslında şu takımla oynamam gerekiyormuş derse,

Bütün Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi organizasyonu mahvolur ! Uefa bu şaibeli olduğu kesinleşmiş sıralamayı kabul eder mi sizce ? Kesinlikle kabul etmeyecektir.

Uefa kesinlikle Türkiye'den hiçbir takımı kabul etmeyecektir ve yetkili merci yani tff gerekli cezayı vermediği için Uefa'nın kendisi devreye girip Türk takımlarına men cezası verecektir milli takım dahil!

Aynen katılıyorum , böyle bir gerizekalılığı UEFA kabul etmez olan bütün Türk futboluna olacak ve bütün takımlarımız men edilecektir , tff fb yi kurtarmak için bütün takımları ateşe atmıştır , verilen bu kararda imzası olan herkes en ağır şekilde bunun bedelini ödemeli ve ödeyecektirde ...

Yorum

• Evet, TFF gelir gelmez maf etti herseyi ve yüzünü gösterdi. Ja manyakmi bunlar?Elimizde belge yok diyor adam, size zaten belge verilmez, eee peki neden gitti bu adam savci ile konusmaya?
          Trabzonspor 1967

Yorum

• İlk olarak Ogün DOĞANAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şaşıranınız var mı bu olanlara
            sasirmasak bu derecede tepki vermezdik herhalde... herkes sampiyonluk, fenerin düsmesini beklerken her sey aksine döndü.
            Iki yöneticimiz gözaltinda, Fener sampiyon ve SL gidiyor!
            #BorussiaDortmund
            #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• hadi UEFA gel temizle ligimizi

Yorum

• Bizim yönetim adına gidenler ne iş gördü orda neeee?

Yorum

• önce biz aklanalım başkanımın as başkanımız görevlerinin başına dönsün bi oh çekelim temiziz diye haykırırsak ozaman kork sunlar bizden........

şikeli bahçenin kurtarışı yok busene kendi kendilerini yiyecekler seneye bank asya.....
                  1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yeterli olamadığınızı kabul edip insanları suçlayamazsınız.

Önerimi 5 Temmuz 2011 tarihinde http://forum.bordomavi.net/showpost....postcount=6867 görüldüğü üzere yapmıştım.

Herhangi bir geri dönüş olmadı.

Amacım size forum üyesi olarak yardım etmekti. Fakat belli ki siz bu iyi niyeti süzemeyecek kadar yukarılardasınız.

Allah yardımcınız olsun.
                    BMN forumunda böyle dönemlere nadiren rastlanır, olağanüstü bir durumdur ve yetersiz kalmak doğaldır. aile ortamında olduğumuzu düşünerek bunu dile getirmekten, kabullenmekten ve ifade ettiğiniz gibi "yardım beklemekten" imtina etmiyoruz, etmedik. Fakat aynı zamanda anlayış da bekliyoruz.

Bunu yaparken de yönetim olarak gerekeni yapıyor, yaptırımları uyguluyor, uyarılarımızı, cezalarımızı etkin kullanıyoruz. Asılsız iddialara müdahale ediyor, başlığı sağlıklı bir hale getirmeye çalışıyoruz.

Öneriniz tahmin ettiğim gibi. Fakat Türk futbolunun en önemli meselesinde, Trabzonspor'u bu kadar yakından ilgilendiren bir konuda her ne şekilde olursa olsun BMN forumlarında üyelerin yazma hakkına sınır, kota koyamazsınız.

Aradan üye seçerek yorum mu yazdıracağız?

Deliller iddialar diye bir başlık var, yorum yapılamayan. Orada bilgiler zaten paylaşılıyordu. Bu başlık ise ortak, her şeye açık.

Kimseyi suçladığım, yukarıdan baktığım yok.
                    Kişiliğini bilmediğiniz birini kompleksli olmakla suçlayan siz olmuyor musunuz burada? Yanlış mı anlıyorum?

Mesajı bulup okuyabilir misiniz bilmem, özel mesajla da gönderiyorum arada kaynamaması için. Cevabını dilediğiniz şekilde verirsiniz.

Yorum

• İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sımdı sakınlestım bıraz..daha saglıklı dusundugumde yargı golunu subat mart aylarında attıgında fener bank asyada bıle mac oynayamıcak sonrakı sene bank asyadan baslayacak bu olaylar fenerı bıtırecektır sımdı tek beklentım bızden herhangı bır sorun cıkmaması eger cıkacaksa bugun alınan karara bızde sevınmelıyızkı s.lıgı onelemesı oynıcaz

Ben istemiyorum Ş.ligi ön elemesi ki birçok renktaşda istemiyor. Ben hakkımı istiyorum.

Hakkım eğer Şener yaptıysa bir şey 1 alt ligde oynamak yok yapmadıysa direk Şampiyonlar liginde oynamak.

Yorum

• EYY TFF!!! UEFA'nin (gerekirse FIFA'nin) GAZABINA HAZIR OL DIYORUM SADECE
                        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• uefa türkiye ye ceza versin bence en iyi cevap bunlara
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Birak kardesim ya.
                            Türk Futboluna hizmet ediyoruzda bizi takan mi var?
                            Elbette Ermeni Ligi asiri bir Tepki ve gercekdende orada oynamamizi istemen herhalde.
                            Bunu anlaman lazimdi!
                            Sayfada 500 kişi var kardeşim 500 kişinin içinde başka takım taraftarları da olduğunu senin de düşünüp o şekilde yazman gerekiyor.. Biz nasıl Antu'ya girip kopyalama yapıyorsak adamlarda burada "sizin düşünmeden" yazdığınız yazıları kopyalayarak keyifleniyorlar..

Yazdığın şeyi çok iyi anlıyorum merak etme umarım demek istediğimi de anlamışsındır.. Dışarıya kendimizi güldürecek yazılardan kaçınalım..
                            Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• ligden çekilip nereye gidicez allah'ınızı severseniz. bırakın şu antu ayaklarını
                              7
                              Cngz_61

Yorum

• Erman Hoca büyük adamsın! 2 yol var demişti ... Sağ tarafı seçersek futbolun miladı olur, sol tarafı seçersek herşey eskisinden beter olur demişti ve benim güvenim yok, sol tarafı tercih ederiz diye de eklemişti.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim