İlk olarak Davut Özdemir tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Misafir
İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArada kaynıyor ama tekrar söylüyorum,
Biz x avrupa takımıyla maç oynadık diyelim, Antep, Bursa, Fb a,b,c takımlarıyla oynadı.
Şimdi 3 ay sonra sıralama değişirse bu Avrupa takımları ne diyecek ?
Ben şu Türk takımına elendim, ama aslında şu takımla oynamam gerekiyormuş derse,
Bütün Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi organizasyonu mahvolur ! Uefa bu şaibeli olduğu kesinleşmiş sıralamayı kabul eder mi sizce ? Kesinlikle kabul etmeyecektir.
Uefa kesinlikle Türkiye'den hiçbir takımı kabul etmeyecektir ve yetkili merci yani tff gerekli cezayı vermediği için Uefa'nın kendisi devreye girip Türk takımlarına men cezası verecektir milli takım dahil!
Aynen katılıyorum , böyle bir gerizekalılığı UEFA kabul etmez olan bütün Türk futboluna olacak ve bütün takımlarımız men edilecektir , tff fb yi kurtarmak için bütün takımları ateşe atmıştır , verilen bu kararda imzası olan herkes en ağır şekilde bunun bedelini ödemeli ve ödeyecektirde ...
Yorum
-
sasirmasak bu derecede tepki vermezdik herhalde... herkes sampiyonluk, fenerin düsmesini beklerken her sey aksine döndü.İlk olarak Ogün DOĞANAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşaşıranınız var mı bu olanlara
Iki yöneticimiz gözaltinda, Fener sampiyon ve SL gidiyor!#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
önce biz aklanalım başkanımın as başkanımız görevlerinin başına dönsün bi oh çekelim temiziz diye haykırırsak ozaman kork sunlar bizden........
şikeli bahçenin kurtarışı yok busene kendi kendilerini yiyecekler seneye bank asya.....1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun
selçuk AYDIN
Yorum
-
BMN forumunda böyle dönemlere nadiren rastlanır, olağanüstü bir durumdur ve yetersiz kalmak doğaldır. aile ortamında olduğumuzu düşünerek bunu dile getirmekten, kabullenmekten ve ifade ettiğiniz gibi "yardım beklemekten" imtina etmiyoruz, etmedik. Fakat aynı zamanda anlayış da bekliyoruz.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeterli olamadığınızı kabul edip insanları suçlayamazsınız.
Önerimi 5 Temmuz 2011 tarihinde http://forum.bordomavi.net/showpost....postcount=6867 görüldüğü üzere yapmıştım.
Herhangi bir geri dönüş olmadı.
Amacım size forum üyesi olarak yardım etmekti. Fakat belli ki siz bu iyi niyeti süzemeyecek kadar yukarılardasınız.
Allah yardımcınız olsun.
Bunu yaparken de yönetim olarak gerekeni yapıyor, yaptırımları uyguluyor, uyarılarımızı, cezalarımızı etkin kullanıyoruz. Asılsız iddialara müdahale ediyor, başlığı sağlıklı bir hale getirmeye çalışıyoruz.
Öneriniz tahmin ettiğim gibi. Fakat Türk futbolunun en önemli meselesinde, Trabzonspor'u bu kadar yakından ilgilendiren bir konuda her ne şekilde olursa olsun BMN forumlarında üyelerin yazma hakkına sınır, kota koyamazsınız.
Aradan üye seçerek yorum mu yazdıracağız?
Deliller iddialar diye bir başlık var, yorum yapılamayan. Orada bilgiler zaten paylaşılıyordu. Bu başlık ise ortak, her şeye açık.
Kimseyi suçladığım, yukarıdan baktığım yok.
Kişiliğini bilmediğiniz birini kompleksli olmakla suçlayan siz olmuyor musunuz burada? Yanlış mı anlıyorum?
Mesajı bulup okuyabilir misiniz bilmem, özel mesajla da gönderiyorum arada kaynamaması için. Cevabını dilediğiniz şekilde verirsiniz.
Yorum
-
İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesımdı sakınlestım bıraz..daha saglıklı dusundugumde yargı golunu subat mart aylarında attıgında fener bank asyada bıle mac oynayamıcak sonrakı sene bank asyadan baslayacak bu olaylar fenerı bıtırecektır sımdı tek beklentım bızden herhangı bır sorun cıkmaması eger cıkacaksa bugun alınan karara bızde sevınmelıyızkı s.lıgı onelemesı oynıcaz
Ben istemiyorum Ş.ligi ön elemesi ki birçok renktaşda istemiyor. Ben hakkımı istiyorum.
Hakkım eğer Şener yaptıysa bir şey 1 alt ligde oynamak yok yapmadıysa direk Şampiyonlar liginde oynamak.
Yorum
-
Sayfada 500 kişi var kardeşim 500 kişinin içinde başka takım taraftarları da olduğunu senin de düşünüp o şekilde yazman gerekiyor.. Biz nasıl Antu'ya girip kopyalama yapıyorsak adamlarda burada "sizin düşünmeden" yazdığınız yazıları kopyalayarak keyifleniyorlar..İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirak kardesim ya.
Türk Futboluna hizmet ediyoruzda bizi takan mi var?
Elbette Ermeni Ligi asiri bir Tepki ve gercekdende orada oynamamizi istemen herhalde.
Bunu anlaman lazimdi!
Yazdığın şeyi çok iyi anlıyorum merak etme umarım demek istediğimi de anlamışsındır.. Dışarıya kendimizi güldürecek yazılardan kaçınalım..Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum