bu ise karisanlarin allah belalarini versin. bu nedir yaa benim 27 senedir gelmeyen samiyonlugum eger dogruysa bu yonetimin isguzarligiyla mi olacak. allah hepsinin belasini versin.... agliyorum su an : ( benim takimim bu hallere dusmemeliydi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Özelden yazarsan sevinirim, bakalım neymiş durum.İlk olarak forza61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesu asamada acıklayamam teknık takıp sıkıntısı var...ama.........
Yorum
-
büyük ihtimalle çapraz sorgu yapıyorlar ve 2 şahsında adı geçti olayları doğrulamak adına bu 2 şahsıda çağırıyorlardır.İlk olarak ferhat odabaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekurumsal bağlantı bulamadığı için mi h.yener le caner i çağırıyorlar acaba??Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK
Yorum
-
Daha sorgular başlamadı. Susma hakkı söylentisi yalan...İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSusma hakkı, rahatsızlanma.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Neyi beklediler bu kadar eğer Trabzon'un da adı karışmışsa şikeye düşürsünler Bank Asya'ya. Hatta bu ib.eleri ve bizi düşürmeyeceklerse gidelim biz başvuralım fenerasyona "Bizi düşürün." diye. Babam da karışmışsa onu da alsınlar içeri. Kim var kim yoksa toptan olsun temizlik. Anlamadığım bu fenerasyonun verdiği karara Bursa'nın G.Antep'in ses çıkaramaması. Kapı köpekliği yapmak daha cazip bunlara.En son Mustafa Cem Şeyhoğlu tarafından düzenlendi; 11.07.2011, 22:12.http://mahalle-maci.blogspot.com/
Yorum

Yorum