Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu ise karisanlarin allah belalarini versin. bu nedir yaa benim 27 senedir gelmeyen samiyonlugum eger dogruysa bu yonetimin isguzarligiyla mi olacak. allah hepsinin belasini versin.... agliyorum su an : ( benim takimim bu hallere dusmemeliydi
    Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak forza61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      su asamada acıklayamam teknık takıp sıkıntısı var...ama.........
      Özelden yazarsan sevinirim, bakalım neymiş durum.

Yorum

• Hasan Yener ve Caner Çuvalcıoğlu yurtdışı kampındaymış.Muhtemelen Türkiye'ye geldiklerinde havaalanında gözaltına alınırlar..
        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak ferhat odabaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kurumsal bağlantı bulamadığı için mi h.yener le caner i çağırıyorlar acaba??
          büyük ihtimalle çapraz sorgu yapıyorlar ve 2 şahsında adı geçti olayları doğrulamak adına bu 2 şahsıda çağırıyorlardır.
          Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• Adamın kalbinde pil varmış, heyecan ve strese dayanamıyormuş, bu yüzden tekrar kontrol amacıyla götürülmüş hastaneye.

Hemen atıp tutmayın milletin arkasından, yemişse bir nane yarın öğreneceğiz zaten, o zaman asarda keserizde.

Yorum

• aşkından deli divane olduğum trabzonum 1-2 tane kişiliksiz insanlar yüzünden milletin alay konusu oldu yazık

Yorum

• Üye alımı açıksa kapatılabilir mi.

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Susma hakkı, rahatsızlanma.
                  Daha sorgular başlamadı. Susma hakkı söylentisi yalan...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Hakikaten insanı sevdiğinden soğutmayı başardılar.

Bravo yani!
                    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• SON BiLGi: Sadri Sener ve Nevzat Sakar'in ifade alimina henuz baslanmadı (NTVspor)
                      Herşeyin kolayını isteseydim bende TRABZONSPOR’lu olmazdım...

Yorum

• Neyi beklediler bu kadar eğer Trabzon'un da adı karışmışsa şikeye düşürsünler Bank Asya'ya. Hatta bu ib.eleri ve bizi düşürmeyeceklerse gidelim biz başvuralım fenerasyona "Bizi düşürün." diye. Babam da karışmışsa onu da alsınlar içeri. Kim var kim yoksa toptan olsun temizlik. Anlamadığım bu fenerasyonun verdiği karara Bursa'nın G.Antep'in ses çıkaramaması. Kapı köpekliği yapmak daha cazip bunlara.
                        En son Mustafa Cem Şeyhoğlu tarafından düzenlendi; 11.07.2011, 22:12.
                        http://mahalle-maci.blogspot.com/

Yorum

• fener taraftarı ile bizim aramızda ki fark...iyi kötü doğru yanlış..kim etkili ortada..
                          Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• topsas 2 yıl arka arkaya şampiyon mu oluyor şimdi??

Yorum

• şimdi TFF nin feneri neden düşürmediğini çok iyi anladım,meğersem bizim laluklarda bu pisliğe karışmış
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• mevcut hastalığı nedeniyle diyor tv de vs önce okuyun iyicede sallamamış olursunuz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim