Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nevzat Şakar bir nane yemiş ki rahatsızlanıp, hastaneye kaldırılıyor. Uğraştırma bizi, git gir metrise..
    www.twitter.com/SDanismaz
    Gugudali..
    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• hasan yener ve caner çuvalcioğloda ifadeye çağrıldı ntv spor
      Paulo Henrique Carneiro Filho

Yorum

• Yaklasik 30-35 kisilik Trabzonspor taraftari Vatan Caddesinde Istanbul Emniyeti'nde toplanmis durumda. (NTVSPOR)
        Herşeyin kolayını isteseydim bende TRABZONSPOR’lu olmazdım...

Yorum

• eğer bu işe bizim kulübün karıştığı kanıtlanırsa (ki kesinlikle güveniyorum ben bizimkilere) bundan sonra şenol güneş sporluyum.

o nerede ben orada.

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bütün takimi tutuklasalar ne olacak nasil olsa ceza falan yemeyecegiz rahat olun..

Iste böyle yaptigimiz icin bunlar oluyor bence; daha dogrusu bundan dolayi olmuyor, bunlar zaten olacakta biz sok oluyoruz!

Sabirli olmamiz lazim, sakin, sakin...

Not: Genel anlamda söylüyorum.
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• 3 dalga bjk
              4 dalga gs
              hadi hayirlisi
              Insallah bizden bisey cikmaz

Yorum

• Bunlar hangi yüzle trabzona gelecek.....nerde bos adam gelir bizi bulur zaten...
                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Simdi Trabzonspor Sike yapmis olursa ben Trabzonspordan ve türk futbolundan sogup nefret hissedigim zaman yanlis mi olur?
                  Şahsen TS ye olan sevgim bir gıdım azalmaz.
                  Heryerde yazlır isimleri gidici takım kalıcıdır diye.

Ama tff nin verdiği karardan dolayı türk futbolunun iyice b.ka saracağını
                  ve bu ülkenin tipik bir muz ülkesindeki hukuk sistemine sahip olduğunu düşünüyorum.
                  T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Hasan Yener Ve Caner Bey'in çağrılışı
                    Bizim durumun kurumsal olup olmadığı konusundadır.
                    Yani Nevzat Bey'i tutuklarlar. Diğerleri serbest kalır.
                    Tek mesele olay kurumsal mı yoksa bireysel mi?
                    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• SON GELİŞMELER !

* Hasan Yener ve Caner Çuvalcıoğlu ifadelerine başvurulmak üzere İstanbul'a çağrıldı.
                      * Nevzat Şakar rahatsızlandı ve Haseki Hastanesi'ne götürüldü. Şakar kısa bir süre önce bir operasyon geçirmişti, kalbindeki pil nedeniyle fazla heyecanlanınca böyle bir olay oldu.

* Nevzat Şakar'ın Karabük-Fener ve Sivas-Fener maçları ile ilgili teşvik, Karabük-Trabzonspor maçı için ise Şike teşebbüsünde bulunduğu, bunun telefon kayıtları ile belirlendiği belirtildi.

* Sadri Şener lanse edildiği gibi gözaltında değil, telefonu ve özel eşyaları yanında. Başkanımıza sadece ''Nevzat Şakar'ın yaptıklarından haberin var mıydı'' sorusu sorulacak.. Hakkında başka bir iddia yok.

* Son olarak Mahmut Özgener ifade vermeye çağrılmadı, gözaltına alındı (Sadri Şener'in avukatının ifadesidir)

Yorum

• şoka girdim resmen olaylara tepki veremiyorum çıldırmış olmalıyken donuk bir surat ifadesiyle olanları izliyorum nevzat şakar ne yaptın sen yaa...
                        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                        -------------
                        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• "Fenerbahçe camiasına da yakışan bir tavır olmalıdır. Yani bu konu da her zaman söylüyorum, ben de bir Fenerbahçeliyim ama bunu olgunlukla karşılamamız lazım. Çünkü yargı böyle bir karar veriyor. Burada aslolan şey gerçek kişilerle tüzel kişiler noktasındaki değerlendirmelerdir. Tabii bunun üst mahkemelere itirazları var. İnanıyorum ki Aziz Bey’in şu anda avukatları o süreci de takip edecektir. Temenni ederiz ki sonu hayırlı olur."

Başbakanın sözleri...

Üst mahkeme Aziz yıldırımı bırakırsa hiç surpriz olmaz.. Aziz ceza alsa bile Bu işin sonunda Fenerbahçe hiç bir şekilde ceza görmez... Fenerbaçe bu sürecten güçlenerek çıkacak gibi. Kamuoyuna bizim gücümüz budurbize kimse dokunamaz mesajını vermiş olurlar.. Sponsorluk gelirleri artar.. nede olsa reklamın iyisi, kötüsü olamaz.. Olan yine bize olur..

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @forza61ts

Şakar gider mi kesin? Deliller ciddi mi o kadar?
                            su asamada acıklayamam teknık takıp sıkıntısı var...ama.........
                            bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• nevzat şakarda rahatsizlanmış....
                              1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• Sadri Şener susma hakknı kullanıyormuş. Demek ki var bir şey ya. Trabzon küme düşürse zor toparlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim