Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Iste fark bu! Bu yüzden Türk Futbolu yerlerde sürünüyor.
    Bu olay Almanya'da olsa Theo Zwanziger Bayern München'i bile düsürür, hic bekletmez.
    Aynen. Türklerimiz maalesef hic sert degil. Avrupada bu olay olsa affedilmez.
    ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• akşam telegol var yandın m.ali aydınlar bak orda bunu nasıl bombalıyolar

Yorum

• Bu karar kabul edilemez, sadece sezonun ikinci yarısında 14 maçı manipüle eden ve emniyetin resmi açıklmasına göre altını çiziyorum resmi açıklamasına göre bu manipülasyonlar kanıtlanan bir takım hiçbirşey olmamış gibi yoluna devam edemez, üstelik UEFA yüzde 1 dahi şüphe varsa altını çiziyorum bırakın kanıtı şüpheeeeee varsa düşürün dediği halde. Bunun adı apaçık hak gaspıdır. Tüm tabzonspor taraftarını kişisel başvuru hakkını kullanarak Anayasa mahkemesine başvurmasını öneriyorum. Belki bir yaptırımı olmaz ama onbilerce başvuru ses getirir.
        İSTANBULU EZE EZE ,
        EL ELE ZİRVEYE.

Yorum

• Adalet er geç tecelli edecektir...
          Evet görüne o ki beklentilerimiz gerçekleşmedi(şimdilik), belkide hayal kırıklığına uğradık..
          Fakat şu ortamda lehimize verilecek bir karar sürekli gündemde tutularak,hatta çokca da üzerimize gelinerek karalama yoluna gidilecek ve hakettiğimiz bu kazanımlara gölge düşürülecektir...Mevcut durumda bile bugüne kadar masumiyet karinesinden dem vuranlar Şadri Şener in ifadeye çağrılmasından sonra; 'Ne oldu, gördünüzmü?' gibi çirkin ve suçlayıcı triplere girmiş ve derin bir ohh çekmişlerdir.
          Anlık mutluluklardan ziyade ak pak ve kalıcı mutluluklara ulaşmamız herşeyden önemlidir.
          Bence şu ortamda verilebilecek en sağlıklı karar, TFF nin vermiş olduğu bu karar olmuştur...
          Başta söylediğimi yine tekrar ediyorum, adalet elbet tecelli edecektir...İnanıyorum şanlı klubümüzün içine çekildiği bu durumdan aklanacak,daha da güçlenerek her zaman ki gibi dimdik yürüyeceğiz.

İlk önce şahsımı sonra tüm sağduyulu Trabzonspor taraftarını sukunet ve sabıra davet ediyorum..

Not: Mesajı daha öncede göndermeyi denedim fakat browserımda bir hata oluştu...Gönderimi önceki sayfalarda bulamadım. Eğer var ise admin tarafından silinmesi ricası ile..
          En son Davut Özdemir tarafından düzenlendi; 11.07.2011, 18:58.

Yorum

• Fb nin başkanı yöneticileri kodeste yatıyor ve şike yapmadılar öylemi?Yazıklar olsun bu eyyamcı tff ye.Akıllarınca uefa yı da bağlayacaklar ama inşallah uefa dan Türkiye ye men cezası gelir

Yorum

• Rusya ligi iyi olmazmi

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tff,Avrupa'dan hem milli takım hem normal takımlar olmak üzere 1-5 yıl arası men edilmeyi asla göze alamaz.Belki de emniyetin bu hafta içi belgeleri yayınlamasını bekliyor yayınlayınca asıl kararlarını vereceklerdir.15'ine kadar süre var.

Emre ben sayfa 854'de belirttim ne olacagini.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• TFF toplu olarak istifa ettirilsin bu karardan sonra.Bir üst kurul neresi?
                  Görmüyorlar mı bu rezilliği?

Yorum

• Umarım senelerce avrupa ligine katılamayız umarım bu lig batar
                    Ki böyle olacak göreceksiniz
                    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak ispiroğ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu zihniyette olan Milli takımı desteklemiyodum zaten bundan sonra da asla desteklemem.. Ta ki bu pisliklerden Türk futbolu temizlenene kadar..
                      Hala böyle bir umut beslemene şaşırdım kardeşim
                      Ne Mutlu Türküm Diyene!

Yorum

• Lig değil şike tescil edilmiştir

Yorum

• Sesimizi Çıkarmalıyız Hemde çok sert şekilde bunlar bu dilden anlıyolar.... susmak erdemliktir diyolarda Bu Tff yanlış anlıo bunu bakıo kimsede ses yok istediği gibi cirit atıo
                          181' PARS Squadron

Yorum

• sımdı sakınlestım bıraz..daha saglıklı dusundugumde yargı golunu subat mart aylarında attıgında fener bank asyada bıle mac oynayamıcak sonrakı sene bank asyadan baslayacak bu olaylar fenerı bıtırecektır sımdı tek beklentım bızden herhangı bır sorun cıkmaması eger cıkacaksa bugun alınan karara bızde sevınmelıyızkı s.lıgı onelemesı oynıcaz

Yorum

• Ben anlamiyorum bu insanlarin zihniyetini. Böylesine bir adilik olur mu?
                              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Uefa hiç bir türk takımını almayacak...

Dünyanın neresinde var böyle bir uygulama..

Hiç birşey olmamış gibi yöneticileri tutuklu olan bir takımı avrupaya gönderiyorlar...

Keşke bizide düşürselerde bu tiyatroyu bunca insana izletmeselerdi miğdem bulanıyor...
                                ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim