Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Alayina gider.
    Türk Futbolu rezildir ve rezil kalacakdir.
    Insaallah gerek Türk Takimlari gerekse Milli Takim hicbir basari elde edemez!
    Ya inşallah UEFA araya girer de bütün takımlarımıza 5 sene men cezası verir ya. Adam sormaz mı şike yoksa başkanı yöneticileri neden içerde bu takımın diye. Lanet olsun sizin gibi insanlara be.
    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Belliydi böyle olacağı.
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• suan cnn turkteki adam süper konusuyor.

Yorum

• Ceklilelim Ligden en iyisi, böyle rezil bir Ülke olamaz.

Yorum

• Emniyet elindeki delilleri yayınla lütfen yayınla

Yorum

• eger sadri sener temiz cikarsa, takimi ligten cekiyorum diye etmesi lazim, bu ne b.ktan is boyle biz ligten cekilirsek uefada anlar durumu lig karisir
              Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.

Yorum

• Bu kadar aptal bir konuşma görmedim,duymadım.
                Ne yaptığınızı zanndiyorsunuz?
                Yasalar açık,FIFA'nın tavrı açık!
                Yeter ya yeter!
                Resmen geçmiş karşıya şikeyle mikeyle devam edeceğiz diyor ya.Allah'ım sinir hastası oldum!

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ligden kesinlikle çekilmeliyiz kesinlikle
                  eğer sadri dışarı çıkarsa... kesinlikle Çeklimeliyiz

Yorum

• sadri şener gözaltında başlıgı neden kapatıldı ki ? pardon ben yanlış yerde açmışım ganita da açmalıydım....! Özür dilerim...
                    volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Seneye ligde olursak buyuk salaklik etmis oluruz. Bu sartlarda ben oynamiyorum arkadas demesini bilmeli bizim yonetim... Bu nedir yahu, dalga geciyorlar insanla resmen.

Yorum

• aziz gecen seneki tff baskanini tehdit ederek herseyi yapmisken bu sene fenerli bi tff baskaninin nasil da adaletli bir karar verecegine inaniyorsunuz?

Yorum

• ulan birde herkesten duyarlı olmasını istiyoruz diyor fenerin uşakları türk futbolunu öldürdünüz bugün itibariyle cenazesi kaldırılmıştır hepimizin başı sağolsun alayınız feneri kurtarma derdine düştünüz yok marka değeri yok şu değeri yok bu değeri alın ligi başınıza çalın laann şerefsizler topluluğu

Yorum

• tff meşrebince bi karar verdi neden şaşırdınız. arkadaşlar çok geridedeğil bi mesajım var dur alıt-ntı yapayım...

Yorum

• çok güzel...

başkan içerde.....takım avrupada....

fenerin düşmemesi demek şike serbest demektir..

Yorum

• Ömer ÖZKAN hocama birisi sorsun ne diyir bunlar. acaba bu iddaalar sadece bucada olsaydı bugün düşer miydi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim