Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gelmiş yine felaket tellalları..

ya sabır....

Yorum

• Şu bilgileri buraya yazarken önce irdeleyin..
      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biz şampiyonluğumuzu alalım da onları kendi ellerimizle göndereceğiz zaten kümeye federasyonun düşürmesine gerek yok.
        Eskişehirspor ' a herhangi bir yaptırım uygulanması şuanlık sözkonusu değil , heee daha sonradan başka şeyler çıkarsa bilemem

Şampiyonuz rahatım ben

Yorum

• hürriyet, trt ye yüklenmiş niye cezaevinin önünde canlı yayın araçlarını yığdın diye... ee doğru yapmış adamlar eninde sonunda gideceği yer orası azizenin
          TRABZON bir sevda TRABZONSPOR bir destan..

Yorum

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            tff büzük büzük olmuş doğru mu? kuralı değiştirecekmiş diyorlar.
            nye hep karamsarsın renktaşım?
            Entropi İyidir.

Yorum

• Malik Fathi, hafta başında sözleşme imzalayacak!"

- İsmail Öztürk / Gazeteci -
              Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

• yenı transferımız geldı ıstanbul a

Yorum

• İlk olarak vuralkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kim diyormuş ??????????????????
                  2 gündür ne kadar gazete okuduysam, program izlediysem ortaya çıkan görüş tff taraflı.
                  Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak ispiroğ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Malik Fathi, hafta başında sözleşme imzalayacak!"

Vaaaaaaaay , süper bir haber bu

Yorum

• YETER ARTIK !
                      Bak fenerbahçeye,

Başkanları, suçlamalara cevap dahi veremiyor her soruda rahatsızlanıyor. İçerde,
                      Asbaşkanları, hukukçu olduğu için durumun vehametini anladı ufakta olsa itiraflara başladı. İçerde,
                      Yönetim Kurulu Üyesi kaçarken yakalandı. İçerde,
                      Muhasebe müdürü hesabı kitabı tutturdu bugünleri tutturamadı. İçerde,
                      İdari personeli, her yerde çanta taşımaktan yorgun düştü. İçerde,
                      Eski futbolcu kaptanları, şike parasından bile komisyon alırken yakalandı. İçerde,

Bu adamlar "suçsuzuz, temiziz" diye ortalığı yıkacaklar.

Gel Trabzonspor'a

Başkanın "burdayız ne zaman isterlerse ifade veririz" dedi dışarda,
                      Asbaşkanın "ne ifadeye çağırdılar ne de soru sordular" dedi dışarda,
                      Teknik Direktörün "üzerimize düşen bir şey varsa soruşturmaya elbette yardımcı oluruz" dedi dışarda.

Çıkalım "biz suçluyuz siz yanlış anladınız" mı diyelim ?

fenerlileri anlarım da, SİZ TRABZONSPORLULAR HALA NEYİN PEŞİNDESİNİZ !
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• millet sIke isleriyle ugrasirken biz haril haril transfer yapiyoruz..
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2 gündür ne kadar gazete okuduysam, program izlediysem ortaya çıkan görüş tff taraflı.
                          Valla ben de 2 gündür izliyorum ama böyle birşey duymadım..
                          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• 7 geliyor rahat olun .
                            En son Ahmet Başkaya tarafından düzenlendi; 08.07.2011, 16:00.
                            Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak ispiroğ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Malik Fathi, hafta başında sözleşme imzalayacak!"

e tabi kokusunu aldı şampiyonlar liginin
                              BMN İZMİR

Yorum

• Sizi hic anlamiyorum ya...

Fenevin sike yapmadan kazandigi maclar nolucak peki??? hic bunlari konusan yok...

duyduguma gore bu sene 1-2 maci para vermeden almislar.. saygiyla karsilamak lazim... hep isin kotu yanini goruyosunuz...

boyle KOCAMAN bi camiayi 30-32 hileli mac icin yipratmayin arkadaslar... lutfen!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim