Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ümit Karan Sportif direktör..

Yönetim Kadrosu olarak geçmiyor mu acaba?

Bilginiz varmı bu konuda?

İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eskisehir ceza almaz hicbir yöneticisi bu olaylara karışmadı ümit ve turbülent sahsi ceza alirlar
    İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    onlarda kurumsal olarak suçlu olmayackalarını iblmiştirde yapmışlardır abi,neden şimdi o transfer haberi? sen zannediyormusun yeni anlaştılarda yaptılar,onlarda soruşturdu, kurumsal olarak bir şike olmadığı tespit edildiği için yaptılar transferi.

Yorum

• Mahmut Özgener'in bile telefon kayıtları deşifre edildi. Basına sızdırıldı.

Trabzonspor'un teşebbüs ettiği haberini yayanlar Fenerbahçe muhabirleri.
      Şike, teşvik veya teşebbüs yapan takım küme düşer. Çok açık.

Trabzonspor bu işlerin peşinde olsa kendi sahasında Ankaragücü maçında kiralık verdiği oyuncu Gabric ile işi yapmaz mıydı?
      Ki o futbolcu Trabzonspor'a gol atarak 2 puandan etmiştir takımı.

Şike veya teşvik veren bir takım kendi evinde 3 maç üst üste beraber kalır mı?

Gerginlik yaratarak önümüzde ki hafta Şampiyonlar Ligi için Trabzonspor adının verilmeme çabasıdır.

Çünkü uefa diyor ki %1 şüphe varsa düşürün kümeye basın cezayı.

Medya %1 ihtimal yaratma peşinde.
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• ben gazetelerin yazdigi seylere inanmiyorum artik aga, yok 19 mac da sike varmis, yok son 5 macin skorlarini polisler biliyormus vsvs birsuru bilgi kirliligi var, ama su kesin gibi sivas ve eskisehir maclarinda sike var. diger maclar icinde hakem futbolcu tutuklanirsa onlardada vardir diyecegim.

Yorum

• Şaka falan bir yana...cidden şu adamların yaptığına bakın...gerçekten adam gibi fener için çalışan,o takıma gönül verenleri nasılda harcadılar..bize bize olmaz mantığıyla hem ligin hem fenerin hemde o kadar emeğin içine ettiler..ey fener taraftarı başkalarının değil o adamların yakasına yapışın,,belki rakipsiniz ama bunun suçlusu asla başkaları değil içinizdekilerdir...geçmiş olsun..kendimi sizin yerinize koydumda cidden adama koyar yani..yerinize koydum dedimse(Allah korusun fenerli olmak falan ığğ) söz misali..işiniz zor..ya kabullenin (ki hayatta yapmazsınız) yada suçu başkalarına saldırmakta aramayın..
          Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• İlk olarak moclili_moedani tarafından gönderildi
            Arkadaşlar baktım valla hemen hemen bütün takımlarınkine güncellemiş hepsi kimisi 5. ayda kimisi 6. ayda ama fenerinki yok güncel değil ne çıkarsakki burdan rahat olan içimizi biraz daha mı rahatlatsak ne )
            kimin söylediğini hatırlayamdım ama birisi demişti tescil sadece ülke içinde UEFA ya tescil iletilmemiş diye...ne kadar doğru bilmiyorum...
            Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
            Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak CRICK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ya bu ezikler harbiden kafayı yedi.. birisi demişki "ceza verilirse kapatalım şubemizi bizim yanımızda yer alacak takımlarla kendi ligimizi kuralım".
              ondan sonra liginizde istediğiniz şikeyi de yapar her sene şampiyon olursunuz gidin rahat rahat at koşturun
              Bölgesel lig vardı eskiden , nostalji olur hem . Vefa , Hacettepe , fener , Karagümrük .

Amatör futbol canlanır .
              Belki yıllar sonra yeniden amatör milli takım oluşturulur .

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu arada dün İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköyde çektiğim resmi bir daha paylaşayım
                Burası tam neresi?..Bu arada resmi aldım bilgin olsun...
                ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eskisehir ceza almaz hicbir yöneticisi bu olaylara karışmadı ümit ve turbülent sahsi ceza alirlar

insallah eskisehir kume dusurulmez ve eksi puanla baslar

ahdimiz var, kiclarina tekmeyi biz basicaz azizin konsomatrislerinin .

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    UEFA nın takım sayfasında Fenerle ilgili bilgiler var takım profilinde bizim ise yok. Altta feedback kısmında context suggestion (içerik tavsiyesi olarak) bir şeyler yazdım. İngilizcesi olan arkadaşlar da yazıp gönderirlerse bizim de orada profilimizde bazı bilgiler bulunsun.

Trabzon Spor A.S. is the one of the 4 biggest teams of Turkey. And it found 1967. Between the years of 1967 and 2011 Trabzon Spor has won 6 Turkish League Championships Cup and 8 Turkish Cups.

Trabzon Spor is a legend football team for all Anatolian teams of Turkish League because Trabzon Spor started a big Anatolian Revolution with its first championship as an Anatolian team in Turkish League in 1976.

And every year Trabzon Spor fights for all Anatolian teams against 3 big Istanbul teams (Fenerbahçe, Galatasaray and Beşiktaş).

Bu arada dün İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköyde çektiğim resmi bir daha paylaşayım

Süper olmus.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• yöneticilerinde işi zor.

tamam taraftarımız duygusaldır eywallahta,duygusallığı geçtik resmen özgüvensiz çekilmez bir adam olduk,aksi nalet.

afedersiniz ama her b.ktan nem kapıyor kimilerimiz, o kadar aşırı hassas oluyor ki bazen ben bile ''ulan acaba'' diyorum.

yapmayın yahu.şuraya belirli kişilerin kuruluşların haberini acaba? diye koymayın,adamların amacı o zaten.gündem oluşturmak.gelmeyin şu tezgaha...

bjk hakkındada iddialar var,adamlar takmıyor bile.nedir bu korku sizdeki?

yokuz işte bu işin hiç bir tarafında.anlayın artık.

hee endişeniz kupa verilcekmi? sorusunun cevabı ise, boşverin bu kupayıda,tamam gleirse eywallahta,bu soruşturma ile herkes gerçek şampiyonun kim olduğunu anladı,kupa gelmezse bakraç var.ama;

o kupa itinayla alınacak! gusül abdesti aldırılacak! getirilecek Şamil Ekinciye,1 sene boyunca etrafında koruma amaçlı bir cam kafes olmadan,sergilenecek.herkes dokunacak! fotoğraf çektirecek!

gelmezse mi? gidun ahura, elleyun bagraçlari...

hep biz mi gönüllerin şampiyonu olacaz ulan! bugün gerçek şampiyon Trabzon.

kokuşmuşların şampiyonu fenerbahçe...
                      Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aynen bende sorayım aynı soruyu. Bende Küçükköy'e yakın oturuyorum
                        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Habertürk: Türk Futbolu Bu Pisliği Kaldıramaz!!

Şike soruşturmasına ilişkin korkunç detaylar bir bir ortaya çıkıyor. Dosyadaki iddialar Türk futbolunun tepeden tırnağa pisliğe bulaştığını, konunun kişilerden ziyade kurumları da kapsayan boyutlarda olduğunu gözler önüne seriyor.

İşte Milliyet'ten Tolga Şardan'ın özel haberi ve Türk futbolunun baştan aşağı bir temizlikle ancak arınabileceğini ortaya koyan o korkunç iddialar...

Türkiye’deki futbol camiasının yanısıra UEFA’da da büyük yankı uyandıran şike soruşturmasıyla ilgili çok önemli bilgilere ulaşıldı.

İstanbul Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı’nca koordine edilen ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nce yürütülen soruşturmada, polisin savcılık ve mahkeme talimatlarıyla yaptığı tespitler ve delillendirmeler sonrasında henüz bir çok bilginin kamuoyuna yansımadığı anlaşıldı.

Şike soruşturması dosyasının en önemli bölümlerinden birisini, Futbol Federasyonu’ndan Fenerbahçe’ye aktarılan parasal kaynağın bir bölümünün şike faaliyetlerinde kullanılması oluşturdu. Bu çerçevede, polisin takiplerinde çok önemli bilgilere ulaşıldı.

Dosyada yer alan bilgilere göre, Özgener, feredasyon seçimlerinde Yıldırım’ın desteğini alabilmek için Yıldırım’a yasal ya da yasadışı her türlü desteği vermeye çalıştı. İddiaya göre Yıldırım, federasyondan istediği anda rahatlıkla kulubüne para aktarabilmekteydi. Yıldırım, bu paraların bir kısmını şike faaliyetlerinde kullandı.

PARA ARACILARA VERİLDİ

- Yıldırım, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak 19 Nisan 2011’de Ankara’ya gitti. Yıldırım, Başbakan Erdoğan’dan, FB tesislerinde kullanacağını belirterek, 5 milyon TL federasyon yardımı talep etti. Erdoğan’ın bu talebe olumlu cevap verdiğini Yıldırım daha sonra Özgener’e iletti. 21 Nisan 2011 günü de Özgener, Yıldırım’a paranın onaylandığı bilgisini verdi.

- Bu paranın kulübe aktarılmasından sonra 29 Nisan 2011’de kulubün Mali İşler Müdürü Tamer Yelkovan, Fenerbahçe’nin oynayacağı maçlar için şike faaliyetleri yürüten kişileri tek tek yanına çağırıp görüşme yaptı. Bu görüşmelerde, federasyondan alınan paradan şike faaliyetlerinde kullanılmak üzere aracılara para verildiği saptandı.

AYŞE’Yİ TATİLE ÇIKARDI!

- Yelkovan ilk olarak Olgun Peker ile birlikte hareket eden Sami Dinç’e şike faaliyetlerinde kullanımak üzere para vereceğini, Şekip
                          Mosturoğlu’na, “Sami bana gelebilir, Ayşe tatile çıksın” şifresiyle bildirdi.
                          Daha sonra İlhan Ekşioğlu’nu yanına çağıran Yelkovan, şike faaliyetlerinde yeralan Ali Kıratlı’ya ödeme yapmak üzere para verdi. Son olarak Bülent İşçen’in aracılığıyla Ahmet Çelebi ve Abdullah Başak’a para ödemesi yapıldı.

- Teknik takiplerde, Yıldırım’ın özel girişimleri sonrasında 5 Nisan 2011’de federasyondan alınan ödeneğin 200 bin lirası Eskişehir-Fenerbahçe maçı için şike parası olarak kullanıldı.
                          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• tff büzük büzük olmuş doğru mu? kuralı değiştirecekmiş diyorlar.
                            Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bölgesel lig vardı eskiden , nostalji olur hem . Vefa , Hacettepe , fener , Karagümrük .

Amatör futbol canlanır .
                              Belki yıllar sonra yeniden amatör milli takım oluşturulur .
                              harbiden olur haa keyifli de olur trt int den de yayınlanır maçlar.. sarar yaw
                              TRABZON bir sevda TRABZONSPOR bir destan..

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bilge Hastanesinin hemen yanı O Pankart yeni asılmış bu şike olaylarından sonra.
                                O bölgede çok fazla Trabzon Sporlu var bir tane Çaykaralılar derneği var.
                                Resmi herkes alsın tabi Ben gördüğümde gözlerim doldu ve tam yanımda fenerli bir arkadaş vardı göstere göstere çektim resmi herkese

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim