Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mahmet Özgener de yanacak böyle devam ederse.. Ama belliydi bu adamda birseylerin oldugu..
    Inanilacak gibi degil dimi, FB TFF ile beraber hakem seciyor..
    Allahim biz nelerle savasmisiz yillarca....
    Trabzonspor 1967

Yorum

• bakmanızı tavsiye ederim çok komik

Yorum

• İlk olarak xmxdas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fener Şampiyon olmuştu. TV nin karşısına geçmemek için özen gösteriyordum.

Neden mi?

Çünkü birileri kazandıkları o şerefli kupayla birlikte eğlendikçe eğleniyordu. Eğlenceler 1 aydan fazla sürdü. Medyada hergün Fenerin kutlamalarıyla ilgili bir habere rastlamak mümkündü! Sanki Fener Avrupa şampiyonu olmuştu!

Bunların tek bir sebebi vardı. Fener, Medyanın düşman ilan ettiği Trabzona karşı, statükoya direnen tek takıma karşı, TRABZONA karşı şampiyon olmuştu.

O günlerde Salih Tuna'nın şu yazısını okumuştum. İnanılmaz üzülmüş ve çok değişik duygular içine girmiştim. Şimdi o yazıyı hepinizin okumasını istiyorum.

Bugünlerde Fener medyasına bakıyorum da, hepsi ağız birliği yapmış, Fener ve Şike kelimelerini yanyana kullanmamaya özen gösteriyolar. Gerçek "FUTBOL SEVERLERE" bu şike olayını nasıl anlatacaklar, çok merak ediyorum.
        şimdi bu güzel yazıyı okuduktan sonra bir daha soruyorum forum yöneticilerimize Salih Tuna Ulusal Basında Yılın En İyi Trabzonspor Yazarı dalında niçin ödüle aday gösterilmedi?
        "Tek yapılması gereken gençlerimize, çocuklarımıza inanmak, fırsat tanımak. Eğer iyi organize olunursa, iyi planlamalar yapılırsa mutlaka başarı geliyor."
        Mustafa Reşit Akçay

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Değer verdiğimiz bazı abilerimiz resmimizin itici olduğu kanaatine varmışlar ...

Onları üzmeyelim dedik
          çok manidar olmuş...gündeme bakış açısı gibi...
          Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• Şimdi diyorsunuzdur ki bu yumuşaklar neden tam da fb punduna düşmüşken seslerin çıkarmıyorlar hatta birisinin başkanı haber yapmıcaz diye tüm ülkeye ilan ediyor

Buyrun

Yıldırım: Eğer konuşursam herkes yanar!

CumaŞike iddiaları nedeniyle gözaltına alınan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın hastanede ziyaretine gelen yakınlarına öyle bir söz söyledi ki..

Şike iddiaları nedeniyle gözaltına alınan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın hastanede ziyaretine gelen yakınlarına "İhale üzerime kaldı. Beni harcamak istiyorlar ama konuşursam herkes yanar" dediği öğrenildi.
            ...

Tüm gazeteler bugün bundan bahsediyor.
            En son My tarafından düzenlendi; 08.07.2011, 10:24.
            "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Değer verdiğimiz bazı abilerimiz resmimizin itici olduğu kanaatine varmışlar ...

Onları üzmeyelim dedik
              Vallahi ben de öyle düşünüyorudm ne yalan söyleyeyim..
              şu emoların facebook'a koyduğu fotoğraflara benzetiyordum
              şimdi iyi olmuş.
              Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2 kişiden bahsediliyor .2.si kim acaba...
                Bence Adnan Polat.
                T R A B Z O N S P O R

Yorum

• TARAFSIZ OLMASI GEREKİYORDU
                  - Özgener, futbol camiası içindeki konumunu korumak için Aziz Yıldırım’ın desteğini de almak istedi. Özgener’in Yıldırım ile yakın ilişki içinde bulunduğu, federasyon başkanı olarak tarafsız olması gerekirken diğer kulüp başkanları aleyhine Yıldırım ile görüşmeler yaptığı, Yıldırım’dan gelen her türlü talebe de olumlu cevap verdiği iddia edildi.
                  - Özgener ile Yıldırım’ın teknik takip çalışmalarına karşı son derece duyarlı hareket ettikleri,
                  - Beraber görüntü vermemek adına görüşmelerini kimsenin olmadığı yerlerde yapmaya çalıştıkları,
                  - Kendi kullanımlarında bulunan telefon hatları yerine üçüncü şahısların telefonları üzerinden görüştükleri,
                  - Önemli görüşmelerde TFF Başkanlık Koordinatörü Mümtaz Karakaya’yı aracı olarak kullandıkları belirlendi.

FENER YENİLİRSE YANDIK
                  Yıldırım’ın, takımının kaybettiği veya berabere kaldığı her maçta, sonucu müsabaka hakemlerine bağlayarak federasyon yetkililerine baskı yaptığı belirlendi.
                  3 Nisan 2011 günkü Fenerbahçe-Bursaspor maçının 0-0 sonuçlanması sonrasında Yıldırım, hemen Özgener ve Karakaya’yı aradı. Ancak Özgener ve Karakaya, telefonlara çıkmaya çekindikleri için telefonlarını açmadı, ancak birbirlerini arayıp durum hakkında konuştu.
                  16 Nisan 2011 günü Fenerbahçe-Gaziantepspor (1-0) maçı son dakikalara kadar berabere devam etti. Maçta yaşanan tartışmalı pozisyonlarda Yıldırım; Özgener, Karakaya ve Levent Kızıl’ı aradı. Üç futbol adamı da çekindikleri için telefonlarını açmadı. Hatta kendi aralarında “Fener yenilirse yandık” biçiminde konuşmalar yaptı. Karakaya ile görüşen Yıldırım, kendisine ceza verilmesi halinde “Duman ederim” tehdidinde bulundu.
                  Yıldırım’a 41 gün, Fenerbahçe yöneticisi Murat Özaydınlı’ya 15 gün hak mahrumiyeti cezası verilmesi sürecinde Özgener devamlı olarak PFDK Başkanı Reşat Bostan’ı arayıp, Yıldırım’a ceza verilmemesi yönünde isteklerde bulundu.

Yorum

• adama helal olsun. papilaya gecirdi lafi. surat ifadesi nasilda degisti papilanin hemen.
                    bu isin icinde papilada var.

Yorum

• Demek ki Özgener kendi isteğiyle ayrılmamış.
                      el çektirilmiş.
                      Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Vallahi ben de öyle düşünüyorudm ne yalan söyleyeyim..
                        şu emoların facebook'a koyduğu fotoğraflara benzetiyordum
                        şimdi iyi olmuş.
                        Abi gençken yaptığım bir hataydı o foto Şimdi 30 yaşındayız artık ...

Bir türlü değiştirememiştim sonradan olayın "Avatar" olduğunu hatırlayınca değiştirebildim
                        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Rahat olun beyler azizin alt ekibi tutuklandı,onuda tutuklayacaklardır...Kalemi çoktan kırıldı....

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hahaa

Emenıke ve Sezerin karşılanması..Kapıda karsılamıslar

Yalandan zorla gülüyorlar Masumuz ayaklarına yatıyorlar sorsan takmıyoruz ayaklarına yatıyorlar.Gerzekler ozaman neden basın açıklaması yaptınız iş yargıda iken, futbolcunun basın acıklaması ne alaka.

http://www.youtube.com/watch?v=rP0XY...layer_embedded
                            İlk özel kutladı yada geçmiş olsun dedi. yazın bunu bir kenara

Yorum

• İlk olarak hgundogdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şimdi bu güzel yazıyı okuduktan sonra bir daha soruyorum forum yöneticilerimize Salih Tuna Ulusal Basında Yılın En İyi Trabzonspor Yazarı dalında niçin ödüle aday gösterilmedi?
                              Salih Tuna Trabzonspor yazarı değil çünkü. Trabzonsporla alakalı yalnızca 2 yazısı var. Normalde siyaset yazıyor. İyi bir Trabzonsporlu olsa da bu dalda aday göstermemiz abes olurdu.
                              Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Demek ki Özgener kendi isteğiyle ayrılmamış.
                                el çektirilmiş.
                                Aynen öyle ... Tehdit edilmiş .
                                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim