Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak temel_yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    wuhahaahahah Koptum kurtarmaya calısayım dedım adam duvardan arkaya düştü çok zıpladı

Yorum

• Fener Şampiyon olmuştu. TV nin karşısına geçmemek için özen gösteriyordum.

Neden mi?

Çünkü birileri kazandıkları o şerefli kupayla birlikte eğlendikçe eğleniyordu. Eğlenceler 1 aydan fazla sürdü. Medyada hergün Fenerin kutlamalarıyla ilgili bir habere rastlamak mümkündü! Sanki Fener Avrupa şampiyonu olmuştu!

Bunların tek bir sebebi vardı. Fener, Medyanın düşman ilan ettiği Trabzona karşı, statükoya direnen tek takıma karşı, TRABZONA karşı şampiyon olmuştu.

O günlerde Salih Tuna'nın şu yazısını okumuştum. İnanılmaz üzülmüş ve çok değişik duygular içine girmiştim. Şimdi o yazıyı hepinizin okumasını istiyorum.

Bugünlerde Fener medyasına bakıyorum da, hepsi ağız birliği yapmış, Fener ve Şike kelimelerini yanyana kullanmamaya özen gösteriyolar. Gerçek "FUTBOL SEVERLERE" bu şike olayını nasıl anlatacaklar, çok merak ediyorum.

Yorum

• İlk olarak melihkuzey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        zaten önümüzdeki sezondan itibaren istanbul takımlarının şampiyon olmaları çok zor. çünkü bu şike soruşturması sebebiyle gelecek sezon hiç bir anadolu kulübü bu tür yavşaklıklara kalkışamayacaktır. sivasspor, eskişehirspor gibi alınıp satılması kolay olan bir çok kulüp var ligimizde. onlara da çok iyi bir mesaj gitti. her yıl kümede kalmayı garantileyip de istanbul'un üç kızkardeşine habire maç satanlar bundan sonra köpek gibi sahada koşuşturacaklar.

önümüzdeki sezon bursa, antep ya da kayserispor'dan şampiyonluk bekliyorum açıkçası.
        aynen .. ya sen fenerin kongre üyesisin aynı zamanda nasıl kalkıp sivasın yöneticisi olabiliyosun ya. nasıl izin veriyolar nasıl bi midedir bu.

Yorum

• Aziz cıkarkan küfür ediyor sanki.9

Yorum

• oyun harbiden muhteşemmiş
            Entropi İyidir.

Yorum

• italyadaki olaylar yeniden gündeme gelmiş.şampiyonluk yeniden juventusa verilebilirmiş..şimdi bizim federasyon davayı bağlamamak için her şeyi yapar .bakın italyada olaylar arap saçına döndü ilerde bizim başımızada gelmesin diye...

Yorum

• İtalya'da ki olay çok farklı. Orada böyle kabak gibi deliller, dinlemeler, görüntüler vs. yoktu. Bunu yapamazlar.
                "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Aziz'in yüzü gülüyor, maşaallah! Birilerinden söz mü aldı acaba?
                  Acaba farklı görüntülere mi baktık; adamın suratı Perşembe Pazarı gibi. Bu haliyle olsa olsa cehennemdeki zebânilerden söz almış olur.
                  En son poetricus tarafından düzenlendi; 08.07.2011, 10:05.

Yorum

• Kris Boyd Eskişehirde Yok artık

Bu adamı biz niye almadık ya 3 kere gol kralı olmuş rangers te

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aziz cıkarkan küfür ediyor sanki.9
                      bekle beni gene gelecegim diyor

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kris Boyd Eskişehirde Yok artık

Bu adamı biz niye almadık ya 3 kere gol kralı olmuş rangers te
                        bankasya'da baya iş yapar.

Yorum

• Buz balığı gibi bakıyor adam neresi gülüyor bunun.Hiç sarmadı bana.İçerde fazla kalamaz bence.
                          T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Acaba farklı görüntülere mi baktık; adamın suratı Perşembe Pazarı gibi. Bu haliyle olsa olsa cennemdeki zebânilerden söz almış olur.

Abi ben izliyemiyorum hertürlü imkan var ama izlemiyorum moralim bozuluyor şikecileri görünce.

Yorum

• Diğer dalgalarda bakalım kımlerı alıcaklar..

Yorum

• İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adamım Kemal Belgin yine güzel yazmış.

Neredesin sihirbaz yorumcu Rıdvan?

Organize’de malum kişiler şike, teşvik şüphesiyle deliller çerçevesinde soruşturmaya tabii tutulurlarken, insan ister istemez büyük münekkit Rıdvan Dilmen‘i bekliyor... Öyle ya bu ülkenin en büyük yorumcusudur kendileri... Ama ortada yoklar... Kumandada NTV ve NTV Spor düğmesi ayvayı yemek üzere, ama Rıdvan ve “Yüzde yüz futbol” yok... Yaz tatili mi? Yemezler! Millet, hatta bizim Serhat bile Wimbledon’u yarıda kesip gelmiş... Eeee, nerede o yürek, daha doğrusu o ilke, malum kişilerle ilgili yorum yapabilecek? Hele hele bu durumda...

Ben düşene vurmam beyler!

Aziz Yıldırım malum operasyon sonucu Organize’de gözaltına alındıktan sonra geçen iki gün içinde TRT de dahil, birçok televizyon kanalından yorum yapmam istendi. Bazı gazeteler de görüşüme başvurmak istedi. Sadece program yaptığım TvNet ve TGRT Haber’e çıktım, konuştum. Türkiye gazetesine yazdım. Tamamen hukuka saygılı olarak... Diğer kanallara ve gazetelere ne cevap mı verdim? Şöyle; ben neredeyse on senedir ekranlardan, sütunumdan bir şeyler anlatmaya çalışıyordum. Ama duymadınız, ya da duymak istemediniz. Canınız sağ olsun! Ama şimdi yere düşmüş birine bir tekme de ben vurmam... On senedir aklınız, ya da yüreğiniz neredeydi? Nerede Uğur Dündar? Nerede Rıdvan? Nerede Acun? Nerede Ercan Saatçi? Şimdi konuşsunlar da görelim bakalım...

Bari sen yapma Aykut Hoca!..

Dün Aykut Kocaman‘ın Topuk Yaylası’ndaki açıklamalarını dinledim ve çok üzüldüm. İlkeli ve sportmence davranmak uğruna F.Bahçe’den kapı dışarı atılmış bir kişinin, şu anda yargı sürecindeki mesele ile ilgili yaptığı açıklama, onun bu eski tavırlarıyla birebir ters düşmüştür. Şimdi Aykut Hoca‘ya ben bir soru sorayım o zaman. Ceza maçında Kocaeli’nde İstanbulspor’un Beşiktaş’ı 2-1 yendiği maçta kazananın teknik direktörü idiniz. O gün masöründen en son yedeğine kadar İstanbulspor takımına dağatılan teşvik priminden tek almayan kişi sizdiniz hocam. O 135 milyara varan ve TMSF müfettişlerince ele geçirilen belgeler içinde imzalı bordronun karşılığında boş hanesi olan tek isim size aitti. Hocam hâlâ mı konuşacaksın?
                                of of of
                                tek tük te olsa bu camia da adam çıkıyor olması acayip mutlu ediyor insanı.
                                Helal olsun Kemal Belgin'e,demek ki hala yürekli insanlar var futbolun kalem cenahında.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim