Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşım bakın.

Diyelim TFF Uefanın dediği gibi kararı vermedi ve biz 15 Temmuzda kura çektik. Fener'de gruplardan başladı.

Sonra mahkeme sonuçlandı ve şampiyonluk bize verildi, Fener de Şampiyonlar Ligi'ni kazandı, ne olacak?

Böyle bir şeyin olamayacağını ben de biliyorum da sonuçta hukuki olarak kaotik bir durum. O yüzden böyle bir şey olamaz.
    İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

• bu şerefsiz ntvspor gece yayını yapıyor Trabzonspor'umuzla ilgili bir bant vermedi lan bu kadarda taraflı olmaz.
      ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
      NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Yeni yasaya ilişkin bir yorum
        Çavuşoğlu: Herkesin bir alışkanlığı vardır , geçiş dönemi için kulüplere zaman neden vermiyorsunuz .

Akşam akşam iyi güldüm , forumda anlatılan kadar mantıksız bir program olmuş .

Yorum

• Süreç Fenerbahçe lehine doğru işlemeye başladı malesef.

Yorum

• Şu aykut denilen görgü nedir bilmeyen herifi de alex yüzünden adam yaptılar ya...
            Gerçi alexi de adam yapan korcan gibi satılık futbolcular ya neyse
            T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• bu sinanın bir kuyruk acısı var...bir de trabzonluyum diyor...
              paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• TV8 deki insan görüntüsündekiler şeytanın avukatlığını yapmakla meşguller, suratları tavırları inanılmaz gerçekten...
                "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• La Faik, baska programlarin yorumcularina laf atacagina senin programina katilan salaklara bak
                  TRABZONSPOR 1967

Yorum

• çok saçmalıyor bu tv 8 dekiler. allah hepsinin belasını versin.

ya bu işin medya ayağı da var! şunların hepsini atsınlar içeri..
                    trabzonspor formasıyla meydan'a girememek hayaldi gerçek oldu.

Yorum

• Faik sende iyi fenerli çıktın aferin...............
                      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Ankaragücü 0 Galatasaray 8 Zalad'ın şakrabanlığını gözlerimle gördüm. Maçı canlı izledim. Bu ne olacak.
                        Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
                        Kobra

Yorum

• 661. sayfa saygı duruşuna geçin
                          www.twitter.com/SDanismaz
                          Gugudali..
                          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aziz ceza alırsa, fener cezasız mı kalır..
                            O anlamda yazmadım.

Fenerlilerin yorumlarını dinledikce bunu çıkartıyorum.

Aziz'in kendi işleri bunlar. Kulubü bağlamaza getiriyorlar.

Kanun çok açık ama en azından bir umut.

Aziz'in kellesini verdiler hemen.
                            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Bu salak Sinan bilen bilmeyen konuşuyor diyor, Bjk küme düşecekmiş ne alakası var bu kupa maçı filan diyor.
                              Be salak açıpn okusan kupa veya lig farketmez şike yapan küme düşer diyor. Bilenler sussun da siz mi konuşacaksınız..

Yorum

• pazartesi bile geç yahu...

şimdi haftaya perşembe lig dördüncüsünün, (inşallah fener düşürüleceği için kurası çekilmiş olan gaziantepspor yerine kayserispor olacak bu takım), uefa ön eleme maçı oynayacak olması, kararı bu hafta içinde verme zorunluluğu getiriyor...
                                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X