Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa Umut Kul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    86 MİSAFİR;

Amerikanların bi lafı vardır bilir misiniz?

FAK YU

Kardeşim ayıp ettin ama. Az önce misafirdim öyle takip ediyodum bu mesajı görünce giriş yapma ihtiyacı hissettim
    Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
    sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

• Yanlız hakketen neden herkesin kal dediği ligi 2 günde tescil eden özgener bıraktı görevini...Heşey açığa çıkıyor...

Yorum

• İsterse 5 sene sonra gelsin o sampiyonluk hic farketmez!
        O sampiyonluk ZEHİR OLUP BOGAZINIZDA KALDI YA o yeter iste!

Nasılsa sucu sabit goruldugunde sampiyonlugu bize verecekler.
        Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
        -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
        Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
        -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• sorgulamak yetmez , bu namussuzlara elektirik baglanmali.. olmadi tecavuzcu kogusuna atilmali

bu arada " Trabzonspor a verilen penaltilar irdelenmeli diyen bir kolpa vardi , ne oldu ona? belediye mi zehirlemis yoksaa. simdi azize mapus daminda ibrikci,legenci ve havlucu lazim.. agasini en dar zamanda yanliz birakmasi irdelenmeli bence simdi kim yikayacak ayaklarini,,, olmadi kocamancheeerooo.. esefle kiniyoruz senii

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            - Bizde şimdi duyduk. Gelişmeleri takip ediyoruz. Trabzonspor’un bu sezon oynadığı hiçbir müsabakasında şaibe yoktur. Anlımızın akı ile her 90 dakikayı tamamladık. Savcılık soruşturması sonucunu bekleyeceğiz. Bu arada üzerimize düşen bir şey varsa da soruşturmaya elbette yardımcı olacağız..

// Şenol Güneş //

Adam Gibi Adam , İyiki Trabzonsporluyum.
            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Volkan Bahçekapılı'yı da almışlar. Bu adam Emrenin Maçkalı kuzeni değilmiydi? Mesaj olayında ismi geçmişti.

Yorum

• ya idam geri gelsin ya belezoglu imralıya yollansın

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Volkan Bahçekapılı'yı da almışlar. Bu adam Emrenin Maçkalı kuzeni değilmiydi? Mesaj olayında ismi geçmişti.
                  Aynen öyle.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fenerbahçe'nin hakkımızla şampiyon olduk demesi hayat kadınının namusumla para kazanıyorum demesi gibi bişeydir.
                    ben alınterinden yola çıktığım için bulamadım,eyvallah hocam sağolasın,

Yorum

• İlk olarak rashomon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      özgener tescil etti,işi bıraktı
                      Onun tescilinin hiçbir önemi yok artık. Tescil işini büyütmeyin 1 saatte geri alınır.
                      - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        http://www.bild.de/newsticker-meldun...9992.bild.html

Hollanda,Fransa,Almanya ve diğer ülke basınlarına düştü haberler..

Bence Bu olayı bu saatten sonra kapatmak imkansız,Her an Fifa da devreye girebilir.
                        iyide burda almanca bişeyler yazıyor

Yorum

• Umarım gerçekten incelenir bu olaylar.
                          -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eskişehir-Kayseri-Gençlerbirliği-Emenike

febe nin bu sene yaptığı dört transfer

şikeye delilmi aranıyor yeterde artar bile
                            Bir de Trabzon için oynamadı denilen Orhan Şam'ı aldılar...Aziz Yıldırım'ın Eskişehir-Trabzon maçı öncesi Eskişehir klüp binasına para çantasıyla girişini belgeleyen resim falan varmış heralde..
                            ölümüne trabzon !

Yorum

• bu soruşturmalar daha erken başlasaydı, şampiyonluk bize verilecek haberleri çıksaydı,
                              dolayısıyla şampiyonlar ligine direkt katılmamız söz konusu olsaydı acaba egemenle selçuk takımdan gidermiydi?
                              Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Ben umutluyum. Bu işlere karışan bir kişi korkup ötse polise olay tamamdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X