Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Olacakları yazayım, gözaltına alınanlardan birkaç günah keçisi göstermelik ceza alır diğerleri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılır, 1 hafta sonra herşey hiç olmamış gibi unutulur burada transfer konuşuruz olay böylece kapanır. Boşuna heyecan yapmayın, gökten kırmızı kar yağar ama fb ve aziz gibilerine bişey olmaz. Bu ülkenin düzeni böyle, yargı birilerinin tekelinde olduğu sürece bu iş değişmez istediğiniz kadar siyaset yapıyorsun deyin ama durum bu. Yani fenerin şampiyonluğunu iptal edecekler, azize ceza verecekler öyle mi? bu savcılar, polisler, hakimler hatta başbakan bile hepsi külliyen fenerli, kendi bacaklarına kurşun mu sıkacaklar?

Yorum

• 86 MİSAFİR;

Amerikanların bi lafı vardır bilir misiniz?

FAK YU

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aziz Yıldırım'ın nezarethanede ranzadan düştüğünü gören Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi
        Zuhahahahaha!
        Komedi....
        Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
        -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
        Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
        -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• - Bizde şimdi duyduk. Gelişmeleri takip ediyoruz. Trabzonspor’un bu sezon oynadığı hiçbir müsabakasında şaibe yoktur. Anlımızın akı ile her 90 dakikayı tamamladık. Savcılık soruşturması sonucunu bekleyeceğiz. Bu arada üzerimize düşen bir şey varsa da soruşturmaya elbette yardımcı olacağız..

// Şenol Güneş //
          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• Ya Adl... Ya Adl... Ya Adl... ey adaletin tek sahibi olan Allah'ım. sana sonsuz şükürler olsun. Sen, adalet sahibisin. bu memlekette adaletin henüz bitmediğini bize tekrar gösterdin. futbolumuzu, aziz yıldırım, şekip mosturoğlu, bülent uygun, emenike, sezer öztürk, oğuz sarvan ve maç satan ankartagüçlü bazı futbolcular gibilerinden kurtar Yarabbi. eğer şike yapmışlarsa onları kahreyle mahveyle yarabbim...

pazar gününe böyle başlamak ne güzel. Türk polisine, Türk savcılarına ve ak parti hükümetine teşekkür ediyorum. inşallah adalet yerini bulacaktır.
            En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 03.07.2011, 12:44.

Yorum

• Suç itiraf edilirse ancak şampiyonluk bize verilir hemen.Yoksa 2 sene sürer tabi...
              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Arka sayfalarda bir yorum alıntılanmış, fbli biriside Trabzonspor-Galatasaray maçı incelenmeli demiş.

İncelensin.

Bizim içimiz rahat !
                - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hak yerini bulacak..Allah belanızı verecek..
                  Memuv abi,daha gevdeğe givemedim,bıvakın beni abilev.

Yorum

• Kimsenin kimse için bir şey yapmasına gerek yok.Herkes adalet için çalışsın.

Yorum

• Babam: "Onlar tuttular o kupayı, ben daha istemiyorum onu."

Yorum

• O kadar beddua ettik illa ki bişeyler olacaktı

Yorum

• Eski Gençlerbirliği kaleciside gözaltında. Ordanda bi şeyler çıkar.

Yorum

• Aynen,ligi çabuk çabuk tescil edenlerde içeri alınmalı.

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şimdi bu lige Vahid Halilhodzic gider he Sinan abi Ne dersin ? Temiz ayaklar ...
                              Valla iyi hatırlattın yiğit adam şak diye anlamıştı olanı biteni ardına bakmadan gitmişti.......

Ne olursa olsun artık hiçbirsey eskisi gibi olmayacak

Ben küçük takımım şampiyon mu olcam , satıym macı gıtsın dıyen kansızlar da artık istim üstünde olacak....

Ama mutlaka hakemlere de uzaması lazım bu sorusturmanın onlarında eteklerı tutuşmalı.....

Yorum

• Şerefsiz ahlaksızlar, aşşağılık herifler..
                                Helal şampiyonluğumu geri istiyorum ben. Vurun hepsinin kıçlarına gitsinler 2. lig kırmızı gruba.
                                Adi köpekler.
                                Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X