Olacakları yazayım, gözaltına alınanlardan birkaç günah keçisi göstermelik ceza alır diğerleri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılır, 1 hafta sonra herşey hiç olmamış gibi unutulur burada transfer konuşuruz olay böylece kapanır. Boşuna heyecan yapmayın, gökten kırmızı kar yağar ama fb ve aziz gibilerine bişey olmaz. Bu ülkenin düzeni böyle, yargı birilerinin tekelinde olduğu sürece bu iş değişmez istediğiniz kadar siyaset yapıyorsun deyin ama durum bu. Yani fenerin şampiyonluğunu iptal edecekler, azize ceza verecekler öyle mi? bu savcılar, polisler, hakimler hatta başbakan bile hepsi külliyen fenerli, kendi bacaklarına kurşun mu sıkacaklar?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAziz Yıldırım'ın nezarethanede ranzadan düştüğünü gören Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi
Komedi....Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Yorum
-
- Bizde şimdi duyduk. Gelişmeleri takip ediyoruz. Trabzonspor’un bu sezon oynadığı hiçbir müsabakasında şaibe yoktur. Anlımızın akı ile her 90 dakikayı tamamladık. Savcılık soruşturması sonucunu bekleyeceğiz. Bu arada üzerimize düşen bir şey varsa da soruşturmaya elbette yardımcı olacağız..
// Şenol Güneş //''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Ya Adl... Ya Adl... Ya Adl... ey adaletin tek sahibi olan Allah'ım. sana sonsuz şükürler olsun. Sen, adalet sahibisin. bu memlekette adaletin henüz bitmediğini bize tekrar gösterdin. futbolumuzu, aziz yıldırım, şekip mosturoğlu, bülent uygun, emenike, sezer öztürk, oğuz sarvan ve maç satan ankartagüçlü bazı futbolcular gibilerinden kurtar Yarabbi. eğer şike yapmışlarsa onları kahreyle mahveyle yarabbim...
pazar gününe böyle başlamak ne güzel. Türk polisine, Türk savcılarına ve ak parti hükümetine teşekkür ediyorum. inşallah adalet yerini bulacaktır.En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 03.07.2011, 12:44.
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hak yerini bulacak..Allah belanızı verecek..
Yorum
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi bu lige Vahid Halilhodzic gider he Sinan abiNe dersin ? Temiz ayaklar ...
Ne olursa olsun artık hiçbirsey eskisi gibi olmayacak
Ben küçük takımım şampiyon mu olcam , satıym macı gıtsın dıyen kansızlar da artık istim üstünde olacak....
Ama mutlaka hakemlere de uzaması lazım bu sorusturmanın onlarında eteklerı tutuşmalı.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum