Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sabah sabah duyabilecegim en iyi haberler...
    ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• Beter olsunlar...

Yorum

• Hayırlı olsun. Muhtemelen sorguların ardından serbest bırakılırlar diye düşünüyorum
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• La bunlarin cakma sampiyonluk sevincleri 2 dk bir aya 10 gune mi cikmis olacak
          '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• o şehir başkaa şehir ......

Yorum

• yahu ne tescili..tescil eden federasyondan 3 adam gözaltında siz hala olur mu olmaz mı tartışıyorsunuz..Eger fener düşerse biz şampiyonuz da ben böyle yarım yamalak kutlamayla gelen şampiyonlugu garipserim lan

Yorum

• en çok hoşuma giden söylemi habertürk genel yayın yönetmeni bağlandı yayına adını şuan anımsayamadım aynen şöle bir şey dedi " ben futboldan anlamam ama son fb şampiyonluğunu ilan ettiği sivas maçındaki kaleci hataları o golleri nasıl yedi o 2 golü nasıl içeri aldığına dair korcan göz altına alınmış olabilir."

Yorum

• Ulan ligtv şerefsizliğin gene çıktı ortaya.G.tten gavara bir resim koymuşlar küçücük bir haber yapmışlar.Bize olsa flas,flas,flas,flas,flas,flas,flas.

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bir ayrıntı var Aziz Yıldırım önce sağlık kontrolüne götürülmüş... bu işin ciddiyetini gösteriyor...savcı tutuklama isteyecek ki sağlık kontrolüne girdiler...öyle 2-3 güne çıkamaz bunlar...
                    Yok hocam, sağlık raporu gözaltı prosedürüne dahildir.
                    ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Volkan Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Emniyetin yarısı Fener lidir
                      olsa ne olur, geçin bunları...

Yorum

• eften püften birşey değil bu, vallahi de billahide bişeyler çıkacak hissediyorum, allahım duy sesimizi
                        1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                        Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• alnimizin akiyla he. Allahim sen byüksün. Türkiye karisacak arkadaslar.
                          BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• Kardeş kulüpler bu sefer de ayrılmadı.Kardeşliğin bu kadarı.
                            Es bakalım Fb...
                            Nihayet ele alınır bir soruşturma.Allah'ım sen büyüksün.

Yorum

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kesinlikle hocbirsey olmayacak, hatta kamuoyu "TS ortaligi velvereye cerdi diyecekler".

Ancak gözleri korkacak, buda güzel bir gelisme.
                              Bizimle ne alakası var anlayamadım.......

Ortada hernabgi bir klubun şikayeti yok

Olay tamamen emniyetin inisiyatifinde gelişiyor....

Ortada organize bir suç varsa ve emniyet gizli bir soruşturma yurutup bazı sonuclara vardıgında ortalıgı toz duman eder eşzamanlı baskınlar yapar azizi de alır karısını da alır colugunu cocugunu da alır....

Bu olay o kadar basit bır olay degıl ıcınız rahat olsun..........

Aksi takdirde komık duruma dusecek olan koca bır emnıyet teskılatı olur ki kimse buna musade etmez bir gunah çetesi için.......

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben aranmadım ama derin ve tatlı uykumdan babamın sesiyle uyandım. Ve horul horul uyuyan ben değilmişim gibi açıldı uykulu gözlerim. Allah nelere kadir yahu...
                                benimki hem uyandırdı hem de uyu sen uyu diyo uyuyacak hal mi var koştum foruma

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X